O sizin küçük beyninizin öyle algılamasıdır. Hangi yorumda bebeğe ağladığı için kızılmış ve bebek kötülenmiş. Göster de görelim.Valla siz okudugunuzu anlama yetisine sahipseniz eğer gayet de bebeğe ağladığı ve kaka yaptığı için kiziliyor. Üstüne 70 dk lik yolculuk boyunca beklemesi emrediliyor.
Haber vermeden de yapabilirsin o işlemi. Benimle muhatap olma mümkünse.Kibledim.
Sen öğretseneSenin öğreneceklerin say say bitmez.
Ben kotu birsey soylemeyecegim canim arkadasim aaa cok ayip bak :)Haber vermeden de yapabilirsin o işlemi. Benimle muhatap olma mümkünse.
Konu ne kdr carpiltilmis
Cocugun dert anlatamayacagi hassas olabilecegi yada hicbsyin farkinda olmadigini biliyorum
Msjlara bakin ne yazmisim?
Anne o kdr rahat olamaz. Sirf anne diye cocugunu dusunuyo diye diger tum sartlari kosullari yok farz edemez
Ya baska cocuk kokudan kussaydi hadi bakalim olumune yarisirdi anneler?
Peki bir suru yabanci insan, farkli yaslarda kadin ve erkegin icinde olmasi?
En azindan arkaya gecip gozden uzak olurdu
Cam acilmasi mumkun degil ama soforden havalandirma isterdi
Muavin yok.
Bezi kirli kirli koltuga koyacagina posetler ayaginin dibine koyardi koku brz kesilirdi ortaliga mikrop sacilmazdi
Ama yok anne ya bi o en iyisini bilir
Ben neden suskun kaldigimi acikladim isteyen msjlarima baksin
Konu bana toplum hakkinda bi kez daha fikir verdi
Daha fazla acik kalmasina gerek yok @Kazen ben kapatilmasini istedim neden acildi @Mune
Ne bebege ne halin varsa gor diyorum ne de ayy o masum bebek diye sevgiyle bakiyorum benim derdim annenin umursamazlgi ve cahilligi ( bunada laf eden olmus ama cocugun mahrem yerlerini otobusun tam ortasinda herkese sergilemek bence en masum adiyla cahilliktir)
Toplumun cozumsuzlugu ve umursamazligi sessizlgi
Iki tarafli sorun var bugun bu yarin baska bir konu
Bunu anlamak istemeyenlere saygi duyuyorum.
63 sayfa tartismaya kalp kirmaya beddua etmeye hic gerek yok...
Bebek kakasını tutamıyor biz de kusalım o zaman o da istemli bir şey değil sonuçta. Bezi koku hapseden poşete koymak ve camları açtırmak yerine cak cak sakızını çiğneyen bir kadın tepkileri hakediyor.
Kimse bebeğe laf etmedi, düşüncesiz anneye laf etti. Arkadan atıp tutmazsanız iyi olur.
Oh sinirli anneler birbiriyle paslaşıp duruyorlar. Umurumda bile değil, hayat yapacağını yapmış onlara zaten
Yalnız ısrarla bu tarz bir olayda parfümlü poşet, örtü, arka tarafa geçmek ve insanlardan özür dilemek gibi nezaket ve duyar belirtilerini algılayamayıp bizim ne vicdansızlığımızı ne kötülüğümüzü bıraktılar. Amaan, gerçekten de anlamazlar boşver
Haddinizi bilin. Terbiyesiz terbiyesiz konuşmanın lüzumu yok tanımadığınız insanlara karşı. Kimse bebeğe kin beslemiyor. Anne daha düşünceli davranmalıydı deniyor. KİMSENİN BEBEĞİ KÖTÜLEDİĞİ YOK. Küçük beyinleriniz algılayamıyorsa bu konu sahibinin suçu değil. Ettiğiniz beddualar dönüp sizi bulur umarım
Canım ya deme öyle içimi titrettin. Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Konuya dönecek olursak bende aldım ama 12 saatlik yoldayken mola yerinde en arkada hemen çöpe attım. Anne deki rahatlığa dem vurmussunuz ben anlıyorum ama işte...
Benimle muhatap olma dedim, ben senin arkadaşın değilim. Senin gibileri itinayla uzaklaştırırım hayatımdan.Ben kotu birsey soylemeyecegim canim arkadasim aaa cok ayip bak :)
Çok şey öğrendim çok şükür. Birine "inşallah anne olamazsın" demenin iğrençliğini öğrendim, her şeyden önce.Sen öğretsene
Belli cok sey ogrenmissin vakti zamaninda
Yaaa ben sana bayiliyorum , senin yazdigin yorumlara kahkalarla gülüyorum ya :))Benimle muhatap olma dedim, ben senin arkadaşın değilim. Senin gibileri itinayla uzaklaştırırım hayatımdan.
Boktan hayatına neşe kattığıma sevindim.Yaaa ben sana bayiliyorum , senin yazdigin yorumlara kahkalarla gülüyorum ya :))
Canim ismini ortalik yerlerde soyleme bak. Ben rahatsiz olmuyorum ama midesi bulananlar varBoktan hayatına neşe kattığıma sevindim.
Terbiyesizler, anne olamayan birine beddua edip "işte bu yüzden olamıyorsun" diyecek kadar aşağılıksınız. Anne oldunuz diye bir halt mı sanıyorsunuz siz kendinizi? İstersem 10 yıl banlanayım, en azından kimseye durduk yere beddua etmedim diye gönlüm rahat
Heee ismine bok dediniz dimi hahahaha ne kadar büyük bi laf soktunuz bravooo tam da yetişkin insan davranışıCanim ismini ortalik yerlerde soyleme bak. Ben rahatsiz olmuyorum ama midesi bulananlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?