Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla siz okudugunuzu anlama yetisine sahipseniz eğer gayet de bebeğe ağladığı ve kaka yaptığı için kiziliyor. Üstüne 70 dk lik yolculuk boyunca beklemesi emrediliyor.
O sizin küçük beyninizin öyle algılamasıdır. Hangi yorumda bebeğe ağladığı için kızılmış ve bebek kötülenmiş. Göster de görelim.

Kendimi iki tarafın yerine koyup da düşünüyorum. Eğer dolmuşta ya da otobüste böyle bir durumla karsilassaydim hiç bir şekilde ses etmezdim. Sonuçta bir bebek söz konusu. Ve ben bilmiyorum da o durumda olan birinden midem bulanmaz (bulanmiyor) bakmamaya çalışırdim. ( midesi aşırı hassas olanlar, veya mide sorunu olanlara bişey demiyorum) ama bu kadar rahatsız olup konu açılacak bi durum yok ortada. Kaldı ki ben bebeği bırak yaşlı bir insanı öyle bir durumda veya benzer bir durumda gördüğümde midem bulanmiyor, bulansa da belli etmemeye başka seyler düşünmeye çalışıyorum. Yaslilar ve cocuklar gercekten acizler. Bunu unutmayalim, onlara karsi biraz daha hassas ve anlayisli olmaliyiz bence.

Ama karşı tarafın yerine koyarsam kendimi bebeğim olsaydi evden cikmadan hallederdim. Ama sonuçta bebek o. Diyelim ki yolda geldi yaptı. Ya inerdim o otobüsten ya da beklerdim. Biliyorum çocuk pisik olacak ama ben rahatsız edemezdim insanları. Birdahakine de o şekilde yolculuğa cikmamaya çalışırdim.

Kimse bebeğe laf etmedi, düşüncesiz anneye laf etti. Arkadan atıp tutmazsanız iyi olur.

+1

Bu konu sosyolojik bir tespit için açılmış sanki.
Konu Sahibi bana öyle geldi.
Anneler birbirine girmiş hayat onlara yapmış yapacağını yazmış birde.
Hayat sana yapacağını yapmış haberin yok

Konu neden tekrar acildiki?
Beni taniyan bilen bilir bu forumda..
Ben durumumu nasil kabulleniyorum biliyorum..
Burda durduk yere kimseye hakaret etmedim kimseye hakaret ve beddua etmeye hakkim ztn yok kimsenin yok.
Herkes ektigini bicer, bugunun yarinida var..
Hayat ne getirir ne goturur hayat bu nelerle karsilasilir bilemem..
Benim icim rahat basim dik..

Arafta kaldım. Yani günah annenin boynuna diyeyim. O bebeğin altı öyle böyle açılacak. Anne zar zor yetişmiş, mecbur kalmış, vakti olmamış... mecbur kaldıysa bebeğine öyle yol yaptırmayacak tabii.

Ama kadın vurdumduymazlığından, amaan anneyim ben bu da bebek herkes buna mecbur zihniyetinden bu işi yapıyorsa kabul edilemez. Çok özür dileyerek söylüyorum ama etrafta "Anneyim Ben" diye dolanan öyle anneliği hak etmeyen canlılar var ki, her yaptığını mübah sanan ama aslında bebeği için değil her şeyi kendi bencilliğinden yapan.

Bu kadın, düzenli giden bu hatta sürekli bu işlemi yapıyorsa ben 2.de 3.de tepki gösterirdim. Ama emin olmadan da tepki göstermezdim. Kadıncağız mecbur kaldığından kırk yılda bir yapmak zorunda kalmış olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…