Burası sanal ya, ona buna beddua etmek çok kolayKonu neden tekrar acildiki?
Beni taniyan bilen bilir bu forumda..
Ben durumumu nasil kabulleniyorum biliyorum..
Burda durduk yere kimseye hakaret etmedim kimseye hakaret ve beddua etmeye hakkim ztn yok kimsenin yok.
Herkes ektigini bicer, bugunun yarinida var..
Hayat ne getirir ne goturur hayat bu nelerle karsilasilir bilemem..
Benim icim rahat basim dik..
Ahahahaha ortaokulda soktuğumu sandığım laflardan biriHeee ismine bok dediniz dimi hahahaha ne kadar büyük bi laf soktunuz bravooo tam da yetişkin insan davranışı
Pardon da sen Yazmadin mi hayat annelere yapacağını yapmış zaten diye ?Konu neden tekrar acildiki?
Beni taniyan bilen bilir bu forumda..
Ben durumumu nasil kabulleniyorum biliyorum..
Burda durduk yere kimseye hakaret etmedim kimseye hakaret ve beddua etmeye hakkim ztn yok kimsenin yok.
Herkes ektigini bicer, bugunun yarinida var..
Hayat ne getirir ne goturur hayat bu nelerle karsilasilir bilemem..
Benim icim rahat basim dik..
Yoo ben laf falan sokmadim . Laf sokmam icin senin gibi ergen olmam lazim. Ee ben coluk cocuklu kadinim.Ahahahaha ortaokulda soktuğumu sandığım laflardan biri
Ben dediğim yapacağını yapmış diye. Gel bana salla gel. Bekliyorum.Pardon da sen Yazmadin mi hayat annelere yapacağını yapmış zaten diye ?
Bide içim rahat demişsin.
Kimsenin kimseye beddua ettiği yok.
Allah herkesin kalbine gore versin.
Dedim. Yine diyorum.
Ay canım kıyamam sana. Sana o zaman da anlatmıştım herhalde hatırlamıyorum kim olduğunu. Malum üyelerin ismini ezberleyip aylar sonra yüzüne vuracak kadar işsiz ve boş değilimYoo ben laf falan sokmadim . Laf sokmam icin senin gibi ergen olmam lazim. Ee ben coluk cocuklu kadinim.
Neden rahatsiz oldugun verdigin cevaplardan belli.
Sen babami bile takmam diyen uye degilmisin ? Bizimi takican burda.
Okula gitiysen insanlik dersi alsaydin vermemisler ki
Pardon da sen Yazmadin mi hayat annelere yapacağını yapmış zaten diye ?
Bide içim rahat demişsin.
Kimsenin kimseye beddua ettiği yok.
Allah herkesin kalbine gore versin.
Dedim. Yine diyorum.
Ay canım kıyamam sana. Sana o zaman da anlatmıştım herhalde hatırlamıyorum kim olduğunu. Malum üyelerin ismini ezberleyip aylar sonra yüzüne vuracak kadar işsiz ve boş değilim
Konuyu hatırlıyorum ama. Babamın hayatımdaki önemli şeylere (kurs/eğitim vb) şeylere karışmasına izin vermem demiştim, gayet bu kadar net söylemiştim. Malum insan neresiyle düşünürse orasıyla anlıyor :)
Pembe daha sakin lütfen canim hakaret hoş olmamisYoo ben laf falan sokmadim . Laf sokmam icin senin gibi ergen olmam lazim. Ee ben coluk cocuklu kadinim.
Neden rahatsiz oldugun verdigin cevaplardan belli.
Sen babami bile takmam diyen uye degilmisin ? Bizimi takican burda.
Okula gitiysen insanlik dersi alsaydin vermemisler ki
Çocuk s.cmamis anne altını almamış konu sahibinin söylediğine göre ,arkadaş sadece fikir almak amaçlı sosyal deney gibi bişey yapmis relax bayanlar
"Ergen" hakaret mi sanıyorsunuz gerçekten? Ergenlik bir çağdır. Bir yaş dönemi, bir süreç. Bu hakaret değil. O yüzden beni yaralamıyorsunuz şuan. Daha çok düşünüp öyle gelin.Hafizam kuvetli diyelim :) yoo gayete isim gucum var :) ama senin gibi bir ergenle muhatap olmayacagim. Eziklik bu olsa gerek
Siz şimdi sosyoloji filan mi okuyorsunuzOkumayi ogrenin once dedim
Yine diyorum
"Ergen" hakaret mi sanıyorsunuz gerçekten? Ergenlik bir çağdır. Bir yaş dönemi, bir süreç. Bu hakaret değil. O yüzden beni yaralamıyorsunuz şuan. Daha çok düşünüp öyle gelin.
İşte arkadaş ta sana o çağda takılı kalmışsin diyor :))"Ergen" hakaret mi sanıyorsunuz gerçekten? Ergenlik bir çağdır. Bir yaş dönemi, bir süreç. Bu hakaret değil. O yüzden beni yaralamıyorsunuz şuan. Daha çok düşünüp öyle gelin.
Ya ben başkasıyla KONU HAKKINDA konuşurken araya damlayıp benimle laf dalaşına giren sen değil misin?Ya sen sunu anlamadin , ben senin gibi hakaret etmiyorum. BOK Dedin, issiz dedin , beyinsiz dedin. Gulerek cevap verdim.
Sen iste suan ergenlik cagindasin bu soylediklerini ona bagliyorum hadi aplaaamm otede oyna :)))
Yaa canim birak sunlari degmez hadi gidelim evlatlarimiz altini degistirmeyeİşte arkadaş ta sana o çağda takılı kalmışsin diyor :))
Sabahtan beri etmediğin küfür kalmadı.Ya ben başkasıyla KONU HAKKINDA konuşurken araya damlayıp benimle laf dalaşına giren sen değil misin?
Neyse, çok sakinim ben.
En azından tanımadığım kimseye beddua ettiğim bir çağda kalmamışım. İlk çağ falan olur herhalde o, hmm..İşte arkadaş ta sana o çağda takılı kalmışsin diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?