Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burası sanal ya, ona buna beddua etmek çok kolay
Bir yerleri yiyorsa yüzüne karşı etsinler o lafları
Edemezler ama
Yemez bir tarafları.
Yok bebeği ağladığı için kötülemişiz bilmem ne
KANIT GÖSTER KANIT.
Kusura bakmayın çok sinirlendim. Siz de bakmayın konuya isterseniz sinirleriniz bozulmasın daha fazla

Pardon da sen Yazmadin mi hayat annelere yapacağını yapmış zaten diye ?
Bide içim rahat demişsin.
Kimsenin kimseye beddua ettiği yok.
Allah herkesin kalbine gore versin.
Dedim. Yine diyorum.

Ahahahaha ortaokulda soktuğumu sandığım laflardan biri
Yoo ben laf falan sokmadim . Laf sokmam icin senin gibi ergen olmam lazim. Ee ben coluk cocuklu kadinim.
Neden rahatsiz oldugun verdigin cevaplardan belli.

Sen babami bile takmam diyen uye degilmisin ? Bizimi takican burda.
Okula gitiysen insanlik dersi alsaydin vermemisler ki

Ay canım kıyamam sana. Sana o zaman da anlatmıştım herhalde hatırlamıyorum kim olduğunu. Malum üyelerin ismini ezberleyip aylar sonra yüzüne vuracak kadar işsiz ve boş değilim
Konuyu hatırlıyorum ama. Babamın hayatımdaki önemli şeylere (kurs/eğitim vb) şeylere karışmasına izin vermem demiştim, gayet bu kadar net söylemiştim. Malum insan neresiyle düşünürse orasıyla anlıyor :)

Pardon da sen Yazmadin mi hayat annelere yapacağını yapmış zaten diye ?
Bide içim rahat demişsin.
Kimsenin kimseye beddua ettiği yok.
Allah herkesin kalbine gore versin.
Dedim. Yine diyorum.

Okumayi ogrenin once dedim
Yine diyorum

Hafizam kuvetli diyelim :) yoo gayete isim gucum var :) ama senin gibi bir ergenle muhatap olmayacagim. Eziklik bu olsa gerek

Pembe daha sakin lütfen canim hakaret hoş olmamis
Mune ablam konuya bi el atsan

Hafizam kuvetli diyelim :) yoo gayete isim gucum var :) ama senin gibi bir ergenle muhatap olmayacagim. Eziklik bu olsa gerek
"Ergen" hakaret mi sanıyorsunuz gerçekten? Ergenlik bir çağdır. Bir yaş dönemi, bir süreç. Bu hakaret değil. O yüzden beni yaralamıyorsunuz şuan. Daha çok düşünüp öyle gelin.

"Ergen" hakaret mi sanıyorsunuz gerçekten? Ergenlik bir çağdır. Bir yaş dönemi, bir süreç. Bu hakaret değil. O yüzden beni yaralamıyorsunuz şuan. Daha çok düşünüp öyle gelin.

Ya sen sunu anlamadin , ben senin gibi hakaret etmiyorum. BOK Dedin, issiz dedin , beyinsiz dedin. Gulerek cevap verdim.
Sen iste suan ergenlik cagindasin bu soylediklerini ona bagliyorum hadi aplaaamm otede oyna :)))

Ya sen sunu anlamadin , ben senin gibi hakaret etmiyorum. BOK Dedin, issiz dedin , beyinsiz dedin. Gulerek cevap verdim.
Sen iste suan ergenlik cagindasin bu soylediklerini ona bagliyorum hadi aplaaamm otede oyna :)))
Ya ben başkasıyla KONU HAKKINDA konuşurken araya damlayıp benimle laf dalaşına giren sen değil misin?
Neyse, çok sakinim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…