Dogru ama kis mevsimi neyse ama yaz geldiginde oww nedir o amcalar birde kisa kol gomlek giyerler buram buram :) insaniz hepimizin basina gelebilir demek istiyorum ama deodorant bulunali cok oldu yaa : (
Son durakta binip yer istememişsinizdir umarım.bende evime gitmek için sırf oturayım diye son durağa kadar yürüyorum orada sıraya giriyorum ki eğer bana oturacak yer yoksa diğer otobüsü bekliyorum.neyse bindim ve çok yorgunum.bi bayan çocuğuyla dikildi yer verelim diye.okadar gerildimki.havada guzel.burada duracağına durakta bekle dimi.zaten diğeri bomboş geliyorSiz iyi sabirliymissiniz. Otobuste kucagimda cocuk yer istedim diye iki kadin saymadini birakmadi. Siradaki otobüsü beklemeliymisim.
Altini acsam ( ki asla yapmam) linç ederlerdi.
Kadin dusuncesizmis her açıdan.
Otobuste alt degistirmek mi daha neler duyacaz bakalim
Valla çocuğu pişik olmasın diye 70 dakikayı o kokuyla geçirmek zorında değil insalar onca kişiye saygısızlık yaptığı böyle inssnlar toplu yaşamamalı diye düşünüyorum medeniyetten bihaberler
Bitek bizim toplumumuzda var bu çocuğun ..sı geldi tut kenara mıçsın çişi geldi yolda tut işesin herkesin gözü önünde rezil bi toplumuz
Ne tuhaf insanlar var cahil desem cahil değil terbiyesizlik resmen kadının yaptığı
Çok iyi yapmışsın. Sanki mecburuz o premslerin premseslerin her şeyine katlanmaya. Kaç yaşında kadın bir yolunu bulsaydı!
Siz neden bu kadar öfkelisiniz burda prens yada prenseslikle alakalı bir durum yok ki...Benim çocuğum ne kadar kıymetliyse karşındakinin çocuğuda kıymetlidir ne yani küçücük ağızsız dilsiz bir sabi o kakayla 70 dk yol mu gitseydi siz kakanızla 1 saat kalın bakalım...Bi kereye mahsus bunu görmezden gelebilmek çokda zor olmasa gerek kimse pamuklarda büyümedi ki konu ağızsız dilsiz bakıma muhtaç bir bebek.Allahtan böyle forumlar var da millet çocuğunun prems premses olmadığını ve kimsenin onlara tolerans göstermek zorunda olmadığını kavrayabiliyor! Yoksa mazallah!
Ayağa kalk dedi anlatamadım sanırım kadın çocuğu benim koltuğum da uyumasını istedi kendi de diğer koltukta oturacaktı ki aynısını arka koltukta yaptı. Kusura bakmayın ben bu durumda olsam kendim ayağa kalkar çocuğumun uyumasını sağlardım kimse benim çocuğum için o kalabalıkta 1 saat ayakta gitmesine razı olmazdım.kadin cok tuhaf bise istememis muhtemelen cocuk yaslansin diye rica etmis size ayaga kalk dmemis ne olurdu 10 saniye yer degisseydiniz ki
Garibim bebeğin pişiği kar kalır.olayın özü aynı noktaya çıkıyor ama değil mi :)
o kadar insanın birarada olduğu otobüs zaten kokar, bebek dediğin de kaka yapar, değişsen de kokar değiştirmesen de kokar, hatta değiştirilmezse popoda bekleyip kurudukça daha bir ekşi, ağır kokar
bir ara ekşi sözlükte bebekli aileler otobüslere alınmasın minvalinde bir başlık vardı, o geldi aklıma, tecrit edilsin çocuklar, çünkü kusar kokar, s.çar kokar, ağlar kafa şişirir yazık mis kokulu yetişkin milleti raatsız oluyor
Aynen ya herkes bir tutturmuş zorundamıyımGaribim bebeğin pişiği kar kalır.
Zaten şu "Zorunda mıyım" anlayışsızlığına hastayım. Değilsin, değilsin de azıcık anlayış, azıcık tahammül yav.
Annelere karşı olan bu öfkeniz nerden geliyor pardon? Daha kadını tanımadan yorum yapılmış nerden biliyorsunuz tek vasfının anne olduğunu? Kaldı ki sizin ne vasfınız var toplumda? Anneliği küçümsediğinize göre hayır kurumlarında çalışıp, kimsesiz çocuklara bakıyorsunuz muhtemelen değil mi?valla tepki göstersen buyuk ihtimalle su hayata hasbelkader kadın olarak gelip dogurma yetisi kendilerine bahşedildiği icin anne olmaktan baska vasfı olmayanlar üstüne gelir bir de sen suclu olurdun. olur mu, her seyden once o bir anne!!!!! artık ona her sey mubah ya
nasil ayri koltukta oturup ninniyle uyuttu ?Ayağa kalk dedi anlatamadım sanırım kadın çocuğu benim koltuğum da uyumasını istedi kendi de diğer koltukta oturacaktı ki aynısını arka koltukta yaptı. Kusura bakmayın ben bu durumda olsam kendim ayağa kalkar çocuğumun uyumasını sağlardım kimse benim çocuğum için o kalabalıkta 1 saat ayakta gitmesine razı olmazdım.
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama benim 3.5 yaşında bir kızım var. Wc ye götürürüm yapar 2 dk sonra kakam geldi der. Götürürüm gene yapar. Yada sorarım yok der 5 dk sonra başlar çişim geldi demeye. Yani belki yaptırmıştır tuvaletini ama gene gelmiştir. Çok önyargılıyoz.Öğrencilik yıllarımda şehirlerarası otobüs kullanmak zorunda kalmıştım bir kaç kez , kadının biri çocuğunun tuvaletini pet bardağa yaptırmıştı ki mola yerinden yeni ayrılmıştık.Bana çok garip gelmişti.Otobüsteki diğer insanlar da gülerek izledi , çocuk erkek çocuğuydu ve 4 5 yaşlarında tuvaletini söyleyebilicek yaştaydı.Baya midem bulanmıştı.Var böyle insanlar , insanımız bazen çok garip olabiliyor.
Pişik oldunuz mu hiç ?Valla çocuğu pişik olmasın diye 70 dakikayı o kokuyla geçirmek zorında değil insalar onca kişiye saygısızlık yaptığı böyle inssnlar toplu yaşamamalı diye düşünüyorum medeniyetten bihaberler
Bitek bizim toplumumuzda var bu çocuğun ..sı geldi tut kenara mıçsın çişi geldi yolda tut işesin herkesin gözü önünde rezil bi toplumuz
Cam kenarına çocuğu oturdu yanında ki koltukta kendisi çocuğa doğru eğilip en az 20 dakika ninni söyledi çocuk uyuyunca sustu. Hayır bebek değil bebek olsa anlarım ama 6 yaşların da bir çocuk yani.nasil ayri koltukta oturup ninniyle uyuttu ?
Garibim bebeğin pişiği kar kalır.
Zaten şu "Zorunda mıyım" anlayışsızlığına hastayım. Değilsin, değilsin de azıcık anlayış, azıcık tahammül yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?