Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden? Bize sormadı değil mi çocuk sahibi olurken? Çekmek zorunda değilim ve evet kokuya karşı hassasım. Beni düşünmeyen insanı ben hiç düşünmem. Anneler ve çocuklar dünyanın merkezi değil. Kendinizi buna alıştırın lütfen. Kimse sizin çoçuğunuzun hiçbir şeyini çekmek zorunda değil. Bebek sahibi olurken hepsi düşünülecek.

Kimse kusura bakmasin. Herkesin durumu yok ozel arabasida, herkes saygili olacak birbirine.

Onu annesi düşünecek. Ben değil. Ayrıca da öfkeli değilim sadece gerçekçiyim. Kimse sizin çocuğunuza sizin kadar değer vermez. Bunu bilmek can yakıcı olabilir ama gerçek bu.

Oglumla ucak yolculugunda yaşadığım tek sorun alt degistirmeydi. Tuvaletler malum küçücük alt açma setine de inatla oğlum yatmak istemezdi aglaya aglaya değiştirdim bi kaç kez. Tuvalete gotururken de yanından geçtiğimiz yolculara kusura bakmayın dedim. Sonuçta çocuk benim ama kimse de o kokuyu çekmek istemez.

Kadın çaresiz kalmıştır diye düşünüyorum. Degistirmezse daha kötü koku olurdu.

hosgorulu olmak icin de illa anne mi olmam lazım:) anne olunca mı insanın soyledikleri deger kazanıyor ya da yaptıkları. anne olunca mı bir kadın tamamlanıyor. ben 24 yasındayım daha anne olmak ıcın erken yasım. bır insanın sadece anneligini bahane ederek belki de kolayca yapabilecekleri seylerde daha da kolaya kacması tembellik etmesi insanları dusunmeden umursamadan her seyı kendilerine mubah gormesi. ne zaman dısarı cıksam kalabalık yere girdigimde kucuk cocukların oldugu yerlerde surekli cocuklar bagırıyor cıglık atıyor. biri uyardıgı zaman da uyaran kisinin ustune gidiyorlar "aa ne ayıp cocuk o cok tatlı laf ediyorsunuz ama cekemiyorsunuz galiba" falan diye.. cok komik yani. yabancıların cocukları neden sessiz sessiz otururken ya da insanları rahatsız etmeden de cocuk olabiliyorken bizim ülkemizde butun cocuklar cıglık cıglıga. dugunlerde bile cogu davetiyeye cocukların alınmayacagı yazarken insanlar pişkin ve yuzsuz bir sekilde cocuklarını getiriyorlar, ortada cocuklar bagırarak kosuyor falan cok saygısızca. demek istedigim bu yani, cocugu var dıye hıcbır kurala uymayan her turlu gorgu kuralını ve toplumsal yasama kurallarını hice sayan insanlar beni rahatsız ediyor. inanın on tane cocugum da olsa bu insanların yaptıgı saygısızlıgı hosgoremeyecegım. bazı seyler sabittir, olay otobuste cocugunun altını acmak degil, en azından actıgı zaman bunu kıyıda kosede yapmaya calısabilirdi (biri fotograf cekebilir video cekebilir, etraf kötü niyetli insan dolu pedofililer kol geziyor) veya yaptıktan sonra cevredeki insanlardan ozur dileyebilirdi. vesaire vesaire...

Onu annesi düşünecek. Ben değil. Ayrıca da öfkeli değilim sadece gerçekçiyim. Kimse sizin çocuğunuza sizin kadar değer vermez. Bunu bilmek can yakıcı olabilir ama gerçek bu.
Evet doğru çünkü annesi müsil ilacı verdi otobüse binmeden önce bebeğine o yüzden o düşünecek bu yüzden bizim bu konuda anlayışlı olmamamız lazım hatta haddini bildirmemiz lazım sonrada internetteki videoların altına NASIL BİR MİLLET OLDUK BİZ BÖYLE diye satır satır yazı yazalım haklısınız!
İnstagramda müzisyenanne diye bir hesap var bebeği kalp nakli oldu o bebek için günlerce ağladığımı bilirim benim için bu dünyadaki en masum varlıklardır çocuklar ve hayvanlar hiçbirinin tırnağına zarar gelsin istemem bizim insanlar var merak etmeyin

Anneler ve aşırı duygusallar hak vermiş tabi.

Bu ülkede toplu taşıma ızdıraptır. Anne olarak binersin ızdıraptır, çocuk sevmeyen biri olarak binersin ızdıraptır. Her konuda. Ne iki tarafa fayda sağlanır, ne iki taraf birbirini anlar.

Ben bebeklerden hoşlanmıyorum. İyiliklerini her zaman dilerim ama çevremde olunca ayy falan yapmıyorum. Ben o annenin boğazına sarılmadım çocuk yap diye. Yaptıysa ben mi çekmek zorundayım? Kaldı ki o çocuğuna benden çok önem veriyor ki benim sahip olabileceğim hastalığı/rahatsızlığı düşünmeden böyle bir işe kalkışıyor. Diyelim ki midemi üşütmüşüm, otobüsün ortasına kusuyorum kokuyu alınca. Hoş mu?

Ben değiştirmezdim,değiştireni de uyarırdım.Bebeğin mahremiyetine saygısızlık,hem de diğer yolculara saygısızlık.Çok ayıp.

Konu tamda istedigim kivama geliyor, ozellikle aciklamak istedigim bsy var
Arabada cok cesitli bir suru insan vardi, gozumun onunden gitmeyen sey annenin agzinda sak sak cignedigi sakizla onu arkasi tanimadigi bir suru insan doluyken bu kdr rahat davranmasi duran cocugun israrla aglamasi cis dolu sapsari agirlasmis bezi ( devamini yazmayayim) yani bilemem ama o is evden cikar cikmaz yapilmis bir is deil cocugum yok diye vicdansiz deilim anneler ve anne olmayanlar olarak ayristirmiyorum konu her acidan toplumda yasadigimiz sorun insanlarin tavri burasida karismaya basladi evet herkes hakli ama bazi yorumlar cok ilginc bence ilk once yapmasi gereken en arkaya gecmesiydi, ama kafa yormadi cunku dert etmedi sadece kendi sorumlulugunu yerine oyle boyle getirdi ne cocugu ne soforu ne otobusu dusundu insanlar ne yardim etti ne uyardi sadece deli gibi dikkatlice bakti izledi

Mune konu karismaya basliyor kapatabilirmisin kimse mapusa dusmesin durduk yere

Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. En ufacık bir şeyde ama ben onnoyommmmmm. Bobogommmmm vorrrrrrrrr. Horkos bono soygo doyocokkkkkk. Tamamen saçmalık. Sanki herkes onların bebeklerine hasta ve onları el üstünde tutmak zorunda. Yabancılar daha anlayışlılar evet çünkü anne olanların burnu laf dağında değil!

Herkesi çocuğunun mahrem bölgesine baktırmış, en çok bu açıdan ÇOK yanlış.
Ya sapığın biri gizli gizli video çekse?

Herkes dogurduguna sahip çıksın
Diyorum ve gidiyorum

Ayrıca bebeğin çişi de kakası da mikrop. Oradaki diğer çocuklar belki mikrop kapacak? Onları düşünen yok. Varsa yoksa herkesin kendi çocuğu. Anneler bu kadar bencil olmaya devam ederse karşısındaki insan da daha fazla bencil olur.

Nasıl bir toplum olduk biz ya etraf pedofili sapık dolu bebeklerin tahrik olunacak cinsiyeti yoktur ama bizi ürküttüler korkuttular
Şu "nasıl bir toplum olduk" olayını bıraksak mı artık? Biz hep böyle bir toplumduk.

Teknoloji geliştikçe daha çok göze batmaya başladı sadece.
Cinsel arzuları sürekli bastırılmış toplumlar böyle oluyor maalesef. Damacanaya bile istek duyuyor.

Dünyadaki bütün pedofililer de bizim ülkede değil korkmayın. Biraz dikkat etsek yeter.

Cok biliyorsun sen cok rahatsizsan taksi tut git ne o otobusu mu kapattin.bebegimin altini bende aldim otobuste kimse yoktu tabi o ayri da kalabalik da olsa yine alirim.bebegimin kakasindan cisinden size ne ya.inseydin otobusten tutan mi vardi.su kustaha bak ya utanmaz kimsin sen be hossssttt derler adama az yede kendine bir jip tut asalak.haspam rahatsiz olmus o bebegin bo......bezini kafana firlatmak vardi ya.burdami otuyorsun otobuste otseydin ya gozun yemedimi kafana cantayi yerdin.tika burnunu hayir sen bebek olmadin dimi bu yasinda ciktin ananin biyerinden.
Anne degilsin insallah olmazsin da ne anlarsin o bebek aglayacak alti pis kendini yirtacak ben milleti dusunucemmm yok daha neler...altina bez bagla sonra si....... ve oyle bekle bakalim dayanabiliyomusun.
Sen bence ozel jipine bin emi bundan sonra otobuste ne isin var senin.bebek senden kiymetli anladinmi GERIZEKALI
Ekleme:cok sinirlendim asla bu kadar seviyesiz degilim ama sozkonusu o masum yavrular sa boyle salaklara sayip dokmek sevaptir.o annelerde seni cekmek zorunda degil anladinmi DENGESIZ!!!

Çözüm üretecek hanımefendi. Onu yapmaktan acizse de kendi bileceği iş. Biz nasıl bir millet olduk derken de artık herkes değerli olduğunun farkında. Ben ter kokusu kaka kokusu çiş kokusu çekmek zorunda değilim. Hassasım. Ayrıca da bebeğinin altını her türlü insanın olduğu yerde açmak dünyanın hiçbir yerinde kabul görmez. Siz dediğim gibi farklı şekilde davranırsınız ama ben herkesin çocuğunun sorumluluğunu alması gerektiğini düşünüyorum. Anne olanların her şeye hakları yok. Acı ama gerçek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…