Toplu taşıma araçlarında, sokaklarda...Kendinizi nasıl güvende hissediyorsunuz?

O kız bulundu. . Üstelik bana çok iyi baktılar şikayetçi falan değilim dedi..Babası şikayetçi olmuş.. Hatun hayatından memnun ama sanki saçlarından sürüklenen kız o değilmiş gibi sırıtıyordu..

Böyle söylemiş, bu sabah okudum ben de. İlk aklıma gelen şey tehdit edilmiştir oldu. Neticede akrabası olan insanlardan bahsediyoruz, ekstra zor bi durum. Kendisiyle ilgili her şeyi bilen, her şeye erişebilme imkanı olan, üstelik gündüz vakti gözünü bu denli karartabilen bi manyağın tehdidine boyun eğiyor olabilir. Şikayette bulunmazsam yakamı bırakır diye düsünüyor olabilir. Tabi taviz tavizi doğurur, bi kere boyun eğdin mi dozu git gide artar böyle seylerde. Ya da ortaya çıkmasını istemedigi bi seye mi maruz kaldı dedim. Aksi halde ben de bi anlam veremedim.

"5 yıldır beni seviyormuş. Yani böyle bir şeyi istemeden yaptığını düşünüyorum. Pişman olmuştur. Büyük bir hata yaptı. Keşke yapmasaydı. Hiçbir zarar vermediler, gittiğim gibi geri geldim. Çok iyiyim"

bılmıyrum ya ben kendımı oldukca guvende hıssedıyrum ozellıkle dıkkat edıyrum bndıgım araclarda erkekler daha dıkkatlı derlı tplular hal byle olunca ben cok rahat edıyrum aklıma bıle gelmıyr dgrusu byle bı ıhtımal yasadıgımız donem malum kınseye guvenılmemesı buluttan nem kapılması gereken bı zaman dılımı ama ben aksıne rahatım, rahatım derken aklıma hıc oyle seyler getrmıyrum, brgun Allah yasatmasın karsılasmak zrunda kalrsam susmam haklıysan korkmayacaksın ve susmayacaksın en olmadı otobusu karakolun onune cektırıp hem adamdan hem soforden sıkayetcı olursun susmadıgını gren hemcınslerıne de cesaret olursun, susmamak lazım, bırının tacıze maruz kaldıgını da farketsem tepkım degısmez kım olursa olsn onun ıcın basımı belaya sokabılırm en fazla o aksam karakolda surunursun ama yastıga kafanı rahat koyarsın huzurla...

Çok şükür sadece bir kez! böyle bir olay yaşadım o da lise yıllarımda
Yolda yürürken karşıdan gelen bir genç göğsümü avuçlamıştı
Eline vurup hakaret edip bağırdığımı hatırlıyorum yanımdan öylece hiçbir şey olmamış gibi geçti gitti,pis pis sırıtarak
Kalabalık olması ona başka bir fırsat tanımadı ama rezilliğiyle kaldı
Tir tir titriyordum,bağırarak ş.....z,pislik,köpek diye hakaretler savurdum ama nafile
Ne olsa biber gazına, ne de çakı çıkarmama, fırsat olmazdı aniden gelişti
Nasıl kafalar bunlar hep merak etmişimdir!
Size de geçmiş olsun.
Size de çok geçmiş olsun. Ne olup bittiğini anlamadan oluyo bazen, siz o an sarsıldığınızla kalıyosunuz.

Çok şükür sadece bir kez! böyle bir olay yaşadım o da lise yıllarımda
Yolda yürürken karşıdan gelen bir genç göğsümü avuçlamıştı
Eline vurup hakaret edip bağırdığımı hatırlıyorum yanımdan öylece hiçbir şey olmamış gibi geçti gitti,pis pis sırıtarak
Kalabalık olması ona başka bir fırsat tanımadı ama rezilliğiyle kaldı
Tir tir titriyordum,bağırarak ş.....z,pislik,köpek diye hakaretler savurdum ama nafile
Ne olsa biber gazına, ne de çakı çıkarmama, fırsat olmazdı aniden gelişti
Nasıl kafalar bunlar hep merak etmişimdir!
Size de geçmiş olsun.
aynı durum benim de başıma gelmişti, karsıdan gelen bir adam göğsüme yapısıp benı bir yere götürmeye calısmıstı çok korkmustum.
adamın yanında baska bır adam daha vardı o engel olmustu yanındakı sapıga

allah korusun cok acayip tipler var sokakta

Back
X