Toplu taşımada iğrençlik

Benimde basima geldi benzer olay.hemde iki defa.devamli yurudugum yol uzerinde 60 yasinda adam karsidan yolun kenarinda cinsel organini cikarip gosterdi bana dogru.ilkinde korktum tektim ne yapacagimi sasirdim o an.ve gunduz vakti ramazan ayi.sonradan cok pisman oldum niye hicbisey yapmadim diye.birkac ay sonra ayni yol uzerinde ve ayni kisi ayni hareketle yine karsilastim.resmen cildirdim.adam bana dogru cinsel organini gosterirken yuruyusumu iyice yavaslatip hemen polisi aradim.20 dakika surmedi polisin adami yakalamasi.tabi arabasi vardi plakasini almistim.sikayetci oldum.mahkemeye ciktik.hakimin karsisinda agladi serefsiz.daha once oyle bir sucu olmadigi icin 1600 lira para cezasi verdi hakim.diyecegim su ki boylelerine asla sessiz kalmamak gerek.ben ilkinde sesimi cikarsaydim ikinciye cesaret edemezdi pislik.hakime diyoki ev adresine mahkeme kagidi gondermeseniz diye rica ediyo.yaptigindan utanmiyo eve kagit gitmesinden utaniyo.

bunları kanıksayıp “yapacak bir şey yok bineceksin” demek mi yoksa bir kadının korkmuş bir kadına “offff amma abartıyorsun” demesi mi daha kötü, bilemedim.

Yapacak bisey yok yada abartiyorsun diyenlerin basina gelse acaba(istemem yinede kimse boyle bisey yasasin)ayni tepkiyi verirlermiydi cok merak ediyorum

Aylarca pisligin yuzu gozumun onunden gitmedi.mahkemeye esimle beraber gittim ayni salonun icindeydik.bunlar bukadar kolaya indirgenecek meseleler degil

Mahkemenin verdiği ceza mı şimdi. Caydırıcı olmaktan çok özendirici neredeyse.

Saçından ne zevk alıyor ne hayal ediyor ki pislik. Darp değil linç edeceksin öylesini kolunu bacağını da kıracaksın belki ders olur.

Bu kişiler ruhsal yönden arızalı, teşhircilik denen dert bu. Ve maalesef yeni bir hastalik değil. Yillar yılı insanoglunun derdi. Cezayla falan giderilecek bir durum da değil. Tecrit ve tedavileri gerekiyor.
Buyukannem anlatırdı, yaşadıkları kentin en zengin ve itibarli ailesine mensup bir bey varmış, uluorta önünü acar bayanlarin karşısına dikilirmis. O zamanlar ahlaksizligindan yapiyor sanmuslar, hasta olduğunu sonradan öğrenmişler.
Yaşadığınız bir travma elbette. Ama hep olan bir şey değil. Dusunun traik kazasina tanik olan ya da maruz kalan insanlar mecburen yine araca biniyorlar. Şok u atlattiktan sinra duygu ve tepkileriniz normale donecektir insaallah.

Mahkemenin verdiği ceza mı şimdi. Caydırıcı olmaktan çok özendirici neredeyse.

Tabiki ona o ceza bile degil ama.hakim oyle bir suctan kaydi olmadigi icin para cezasi verdi tekrar karsima gelirsen direk atarim seni iceri dedi.o kisinin oyle bir sucla kaydi oldu iste en azindan

Acaba burda ne demek istediniz..............

Toplu taşıma sık kullanan bir insan olmadığım halde benim dahi anlatacak iğrenç bir kaç toplu taşıma anım var
Kendim için korkmayı geçtim artık evlatlarımız için korkuyorum..

Çok enteresan tacizcilerin çoğu bu cümleyi kullanıyor sanırım, mahkemelik olduğum tacizci aynı şekilde evine tebligat gitmemesini istemişti.

Gerçekten iğrenç bir olay. Düzce'de yaşıyorsun sanırım. Adamın çantasından kadın iç çamaşırlarının çıkması da ayrı bir iğrençlik. Allah korusun bizleri bu sapıklardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…