- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
aberlerde gordugum duydugum olaylardan da etkılenıyordum ama gercekten bu benı ınanılmaz etkıledıinan yalnız değilsin kadınlar olarak şu yaşadığın duyguları hepimiz yaşıyoruz
artık sokakta nefes almaya korkar olduk maalesef
Haberlerde gordugum duydugum olaylardan da etkılenıyordum ama gercekten bu benı ınanılmaz etkıledı
Aklımda bınbır swy dolanıyor ya otobuste yalnız kalırsam vs vs
Rabbım korusun
Bir çok kadın bunları gerçekten rahatça savuşturabiliyor mu sizce , siz buna inanıyor musunuz ?Sizinki normal bir endişe değil yalnız. Galiba yapınız anksiyeteye müsait.
Bir çok kadının daha rahatça savuşturacağı olayları fobi haline getiriyorsunuz.
Ne toplu taşımaya binmemek çözüm ne de bu kadar korkmak.
Bence psikolojik destek alın..
Bir çok kadinin rahatça savuşturacagi bi olay mi Bu? Ayni tepkiyi bende verirdim. hemen aninda anksiyete teshisi koymadiginiz kalmisti bi. Hanimefendi empati yapin lutfen. Biri mast. Yapiyor otobuste darp ediliyor flan. Gune nasil basladiysaniz oyle devam etmez o gun. O gun sizin icin bitmistir hatta.Biraz empati ya. Bunun anksyte felan alkasi yok. bende binemezdim bir sure otobuse. Maruldan bocek cikti bi ay marul almadim eve. ama bu size gore korku degil anksyete.Sizinki normal bir endişe değil yalnız. Galiba yapınız anksiyeteye müsait.
Bir çok kadının daha rahatça savuşturacağı olayları fobi haline getiriyorsunuz.
Ne toplu taşımaya binmemek çözüm ne de bu kadar korkmak.
Bence psikolojik destek alın..
Bir çok kadın bunları gerçekten rahatça savuşturabiliyor mu sizce , siz buna inanıyor musunuz ?
Soguk kanlı biri olduğum halde dondum kaldım
Kaldı ki destek te alırım ayıp yani yok
Bir çok kadinin rahatça savuşturacagi bi olay mi Bu? Ayni tepkiyi bende verirdim. hemen aninda anksiyete teshisi koymadiginiz kalmisti bi. Hanimefendi empati yapin lutfen. Biri mast. Yapiyor otobuste darp ediliyor flan. Gune nasil basladiysaniz oyle devam etmez o gun. O gun sizin icin bitmistir hatta.Biraz empati ya. Bunun anksyte felan alkasi yok. bende binemezdim bir sure otobuse. Maruldan bocek cikti bi ay marul almadim eve. ama bu size gore korku degil anksyete.
Açıkçası dauak yerken bile o şerefsz o ortamdaydımBaşınıza gelmeyen bir olayı kastettim. Neden bu kadar çok tepki verdiniz?
Evet hem çocukken hem de bu zamana kadar sözlü ve fiziksel tacize uğradım. Uğramayan kadın çok azdır bence.
Ama toplu taşımadan veya erkeklerin yoğun olduğu sanayi bölgelerinden kaçınmadım. Çünkü hayatıma devam etmem şart.
Belki buna istinaden benim de bir takım davranışlarım bozulmuştur. Ama bunun faturasını normal vatandaştan çıkarmıyorum. Bir kendini bilmez sapık yüzünden bütün insanlıktan kaçamayız.
Normalleştirmiyorum ama gerekli tepkiyi verip devam etmeliyiz. Bunun için sürekli korkarak yaşanmaz. Benim fikrim bu..
Buradan bile belli gerginliğiniz. Destek alıyorsanız sorun yok o zaman.
Açıkçası dauak yerken bile o şerefsz o ortamdaydım
O panikle kimse kimseyi uzaklaştırmadı ve yani bir çok şeye şahit olmuş oldum
Bu yüzden korku panik oluştu
Artık adına her ne dersek
Benım aklımdan o an bir cok sey gectıBir çok kadinin rahatça savuşturacagi bi olay mi Bu? Ayni tepkiyi bende verirdim. hemen aninda anksiyete teshisi koymadiginiz kalmisti bi. Hanimefendi empati yapin lutfen. Biri mast. Yapiyor otobuste darp ediliyor flan. Gune nasil basladiysaniz oyle devam etmez o gun. O gun sizin icin bitmistir hatta.Biraz empati ya. Bunun anksyte felan alkasi yok. bende binemezdim bir sure otobuse. Maruldan bocek cikti bi ay marul almadim eve. ama bu size gore korku degil anksyete.
Nasıl binmemişimSizin başınıza gelmeden, hatta olay anını dahi görmeden bu olaydan bu kadar etkilenip otobuse binememek banada fazla geldi. Kızlara bir zarar gelmiş olsa yine anlayacagim ama kızlar bile farketmemiş sanirim saçına dokunuldugunu. Tabi ki korkabilirsiniz ama "bu kadari" abartı.
Otobuste oturuyordum, tıklım tıkıstı. Yanimda ayakta dikilen herifin erekte haldeki cinsel organi koluma sürttü. Olduğu gibi hissetmiştim. Yaşim 18-19 filan maximum böyle durumlar için kucuk bir toplu iğne bulundurun yaninizda.
Hanımlar abarttığımı düşünenler
Olay anında otobüsteydim
En arkalarda oturduğum için cınsel organını cıkarmış elliyormuşlu konustum konuyu yazarken
Zira ben birebir masturbasyon yaparken görmedim
Ama diğerlerine sahit oldum
E hala otobuste degılmıssın abartıyorsjn diyenler kendinde mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?