Topluca dalasım var

Bi de gidip acıklı şarkılar açıp tribe girmiş yanlarında hey allahım.

Tarafı olmasan komik olay aslında
Ayy yok artik saka gibi. Sen bunu ciddiye almadin umarim napsin kiz sevgilin onu. Vallahi komik kafama takmaya değmez

Allah yardımcın olsun .
Kv lerin çoğu böyle . Çoğu evlendıkten sonra diş gösteyıro ama sizinki şimdide başlamı ş .

Erkek arkadaşına tavsıye olanı biteni inciğini cinciğini gelip sana yetiştirmesin .

Senı kıskandırmaya çalışıyor olabılır mı ?

Sen Mert'in boşver senin bu kv sulu götürür susuz getirir haberin olsun bir anne evladını harcayabiliyorsa büyük sıkıntı

O kzdaki yuzsuzlukte paha biçilmez şekliyle karşımızda resmen ne terbiyesiz ya
Bi de diyor ki sana ve hayatındaki insana saygısızlık yapmak istemem ama bize bir şans ver ulan daha ne saygısızlık yapacaksın, deli ettiler beni yahu.

erkek arkadaşına güvenmekten başka bi çaren yok .bence güvenmelisin de.
daha fazla sorun istemiyorsan bence sakin kalıp izleyen taraf olmalısın.
izle ve gör.
bi şey söyleme. sana güveniyorum de . bekle.

şimdiki aklımla ben senin yerinde olsam, ayrılırdım çok net söylüyorum.
2-3 ay ağlarsın bi ömür ağlayacağına..
bu insanlar insanın ömrünü çürütür. şimdi anasına böyle davranan evlenince anacı olur benden söylemesi... ayy evlerden ırak hiç gelmez bana böylesi...

Yok, kız yanımda aradı zaten. Ayrıca ben söz aldım ondan, ne olursa olsun bana anlat diye. Üzülüyorum sinirleniyorum diye hafifleterek anlatıyor fark ediyorum.

Reactions: H E
Gerçekten mi? Anacı olacağının emaresi ne peki? Ona göre yol almak isterim ipuçları varsa.

Ailesiyle şimdiden bu halde olduğumuz için mi?
Sevgiliniz dahil hiçbiri güvenilir gelmedi.
Evlenseniz bile bana göre o yarım kalmış,küllenmiş aşk alevlenebilir.Şimdilik sevgiliniz size ayrıca arzu duyduğu için yanınızda o cicim ayları geçtikten sonra yarım kalanı düşünür durur.
Yarım kalan aşklar hep tatlıdır.
Üstelik o yarım olan meslek sahibi ve para kazanıyor. Bilemedim hislerim çok kuvvetlidir.
Ama sizin mutlu olmanızı diliyorum.

Yok, kız yanımda aradı zaten. Ayrıca ben söz aldım ondan, ne olursa olsun bana anlat diye. Üzülüyorum sinirleniyorum diye hafifleterek anlatıyor fark ediyorum.
İşte bnden tavsıye anlattırma .
Sonra kin doluyorsun .
Eşimde bana anlattı herseyı normalde hiç kin duygum yoktur .
Hayatımda 1 kişden nefret edıyorum.

Ayrılmam aslında senin faydana olur canım.bir yerden seni seviyorsa zaten annesini ekarde Edip sana gelecek ve annesi bunu anladığında daha iyi olcak.

Ben acıktım kv beni istemiyordu biliyordum ama eşime dedim konferans yap duyucam ne söylediğini dedim sesimi cikartmadim annesi bağırıyor ben açık gelin almam hakkımı helal etmem eşim sen alma ben alicam gerekirse ben kendim.giderim dedi 1 ay konuşmadılar kv beni arayıp oğluyla ilgili bilgi aldı

Gerçekten mi? Anacı olacağının emaresi ne peki? Ona göre yol almak isterim ipuçları varsa.
sevgilinden herhangi bir işaret almadım canım.
genelleme yapıyorum. BDV konularından yola çıkabilirsin mesela uzun zamandır da üyesin aslında bilirsin konuları..
evlenmeden önce bana çok düşkündü bir dediğimi iki etmezdi yoluma paspas olurdu diyen kızların sevgilileri evlendikten sonra neden bilemiyorum anasına kul olur..
he hangisi doğru olan onu bilmiyorum işte...

Gerçekten inanamıyorum. Sevgilin seni bak anne bu kız benim eşim olacak evleneceğiz diye annesinin karşısına çıkardığı anda annesinin sana çok büyük bir saygı ve sevgi duyması lazım. Her şeyi senin gönlüne göre yapması lazım. Çok ince düşünmesi lazım. Kız evi naz evidir. Senin nazını da çekecek yeri gelince, alttan alacak gönlünü hoş tutacak. Yani ben çok şükür böyle gördüm kayınvalidemden. Kaldı ki bu yapılanlar çok yanlış. Hiçbir şey yapmasın daha iyi. Ne demek oğlunun eski sevgilisi ile görüşmek? Ne büyük saygısızlık sana. Ayrıca annesinin oğlu ile konuşmalarına bakacak olursak anladığım kadarıyla kadın oğluna da hiç saygı duymuyor. Oğlunu saymayan seni hiç saymaz. Oğlu da kendini saydıramamış demek ki. Neresinden tutsam elimde kaldı. O diğer kıza zaten söyleyecek söz bulamıyorum! Çok iyi düşünmelisin. Aşk bitince bu sorunların daha da büyümüş halleriyle baş edebilecek misin?

İyi de bu mantıkla herkesin eskiyi unutmaması lazım, hepsi yarım kalıyor bi nevi. Ayrıca erkek arkadaşıma meyilli olan taraf hep o kızmış genelde. Erkek arkadaşım benimle olmaya çok istekliydi ve sana duyduğum tutkuyu hiç kimseye duymadım diyor hep. Kendisi beni hoş etmek için beylik laflar eden biri değildir, net ve düz bir adamdır. Bi de onların memleketiyle bir işimiz yok zaten, inşallah biz başka büyük bir şehirde yaşayacağız.

sessiz kal sakın oyuna gelip erkek arkadasına annesini kötüleme
magduru oyna hep
sen de politik ol
benım kv dem de biz nişanlı iken eşime , yapamayacaksın ayrılacaksın dye telefonda soylerken duydum :)
ama yüzüme canım kızım gelinim falan der kadın.
kendini akıllı sanıyor bu tipler

bak sakın unutma
püf noktası sessiz kalmak ve magduru oynamak, sevgiline annesini kötülememek
çünkü annesi sevgiline dırdır konusunca sevgilin senin sessizliğinle senin yanında daha da huzur bulacak ve mesafeyi kendiliğinden koruyacaktır

sen de dırdır yaparsan oyun bozulur
haklıyken haksız konuma düşersin

not:kv den terazi burcu mu:)

Valla kadının adına tahammül edemiyorum burcuna bakmadım

Hakkınız da hayırlısı olsun insallah.

Ayrılmayı düşündüm ama o baya üsteledi. Benim ne suçum var benden ayrılıyorsun, gerekeni yaptım işte dedi. Hatta konu benim ondan kolay vazgeçmeme falan geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…