Topluca dalasım var

Ben ondan söz aldım iyi kötü ne varsa bana söylemesi için yoksa kendisi de beni üzmemek için böyle şeyleri söylemekten hoşlanmıyor.
Birde yanlış anlamayın ama bu herşeyi söyleme olayından vazgeçin. Bilmeyiverin boşverin..

Valla kadının adına tahammül edemiyorum burcuna bakmadım
benim basımda da var da o yuzden merak ettim
eşime maasının hepsini karına söyleme derken duydum , bu arada ben eşimden fazla maas alıyorum:)
beni terk ettin gittin artık hayatta kimseye güvenmem dediğini duydum kv demin

ama yüzüme de uzak olun mutlu olun annecim , yakında olsanız mutsuz olsanız daha mı ıyı dıye sevgi gösterilerinde bulundugunu da gördüm

nefret edıyorum bu tiplerden
sen dediğim gibi yap
hep magdur küçük emrah ol sevgilinin yanında

İnanın her anlamda istediğim insan. Tonla kişiyle görüştüm, varlıklı, zeki, yakışıklı vs kimseden böyle etkilenmedim. Ki ben buna rağmen ayrılmak istedim bu sorunlar için, ben ne yaptım ki benden ayrılıyorsun gerekeni yaptım görüyorsun nasıl benden bu kadar kolay vazgeçersin diye kırıldı baya.

Eskiler hayat okulundan mezunum ben derlerdi. Hayatta bata çıka herşeyin olurunu tecrübe ederdi insanlar ve o insanların nasihatlari gerçekten dinlemeye değer olurdu.
Şimdi bu müstakbel kayinvalidenin yaptığı nedir? Cocukluk. Başka birşey değil. Sadece bu kadın değil çok var böyle. Kaldı ki evlilik hassas bir iştir. Bırak çocuğun kimi seviyorsa onunla evlensin. Bir de burda erkek arkadaşın annesinin istediği kızla çıkmış zaten, olmamış. Bir insan oğluna böyle kötülük yapmaz ya

Bence de dal. Ayrıca müstakbel eşini nasıl yaparsın onu bilemem ama ailesinden ve arkadaşlarından uzaklaştır.

Erkek arkadaşına ve kendine güven ve bu konuda onun tutumlarını takip et. Sana anlatmasına da engel olma sakın. Dost düşman belli olsun şimdiden. Kv ile anlaşamayan ilk gelin de sen olmayacaksın üzülme önemli olan eş adayınla bunların üstesinden beraber gelebiliyor olmanız. Emin ol memleketteki kızla evleniyor olsa ona da yapacaklardı hainliklerini. Sen eşinle mümkün olduğunca onlardan uzak ve mesafeli bir hayat kurmaya bak.

O kızla da anlaşamamış zaten çıkarken. Sorunun kökeni kadının oğlunu parsellemek istemesi sanırım.

Yahu annesiyle ablasının yanında acıklı şarkı açıp tribe girmiş, güler misin ağlar mısın

Şimdi fonda birşeyler çalmalı ki
Kolay gaza gelsin millet

Abla işi biliyor.

Yalnız müstakbel kv, gelin olarak bu kıza düşerse
Cambaz misali oynar dururlar birbirlerine

Bence de sevgiline güvenme zamanı şu an.
Aileyle irtibat kuracağın bi durum değil.
Bırak adam halletsin ailesini.

Benim sevgilimin eski sevgilisi de bizi öğrenince sevgilimin annesini arayıp 1 saat ağlamıştı telefonda.
Çok sinir oldum ya bunlar neden bu kadar yüzsüz

Karşında bir ekip işi var. Bence serinkanlılığını korumaya çalış, işin gerçekten kolay değil ve çok rahatsız edici ancak bu sıkıntılı durumda bu olayların faturasını erkek arkadaşına kesmek gibi bir gaflette bulunma derim. Karşınızdaki ekibe karşı sizin de bir takım olmanız ve erkek arkadasinizin da ailesini aklinin gecmiste, eskide degil sizde olduguna iyice inandirmasi lazım bence kararlı olmalı yani. Anne ile abla sanirim sizin bir heves oldugunuzu ve biraz cabalarlarsa sevgilinizi kendi istedikleri kişiye ikna edebileceklerini düşünüyorlar. Onlar olmadan da yuva kurulabilir. Evlâdı mutlu olsun diye üstüne düşeni yapmak varken binbir dolap çeviren kadınların analığına saygı duyamıyorum. Fazla yüzgöz olmayın derim, resmen ikili oynuyor ogluyla kötu olmadan alacak istediğini akli sira. Böyle insanlarla kayınvalide bile olsa mesafeli olmak iyidir. Tabi olaylara hakimiyetinizi kaybetmeden :)) Allah gönlunuze gore versin, mutluluklar dilerim.

K
K.v ve görünceye yüz verme hadlerini şimdiden bildir o kız ile ilgili de bet çizginin koy önüm muhabbeti bir daha geverse dünyayı onlara dar edeceğini bilsinler inan sonrasında altından kalkamazsın yada ayrılacaksın ama arkadaşının da bi suçu yok yani

Benim sevgilimin eski sevgilisi de bizi öğrenince sevgilimin annesini arayıp 1 saat ağlamıştı telefonda.
Çok sinir oldum ya bunlar neden bu kadar yüzsüz
Gecenin 11:30 unda aramıştı, sevgilim engelledi. Gece 1:30 da tekrar aramış engelli kayıtlarda gözüküyor. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…