Katılıyorum, elbette başbaşayken de bunları yaptırmaması lazım ve bence o başbaşayken de izin veriyordur bu seviyesizliğe. Ben yalnızca toplum içindeki hallerini gördüm, aslına bakarsanız başka durumları düşünmek dahi istemem...Evlendikten sonra buraya eşim bana hakaret, küfür ediyor, beni dövüyor diye konu açar... Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir öyledeğil mi?
Toplum içinde olması ya da olmaması fark etmiyor.. Bir kız kendisine bu şekilde davranılmasına izin veriyorsa sevgilisinin de dediği gibi salaktır bence de.
Sarmaş dolaş hallere artık o kadar çok alıştım ki hakaretin yanında bazen o çok masum kalıyor. :)kişilik meselesi bana kalırsa bu durum asla hoşuma gitmezdi kii ben toplum içinde sarmaş dolaş halleride normal karşılamıyorum herşeyin yeri var .
Düşünsenize, belki de o çift evlilik planları yapıyor. Yapıyor da olabilirler, bilemeyiz. Böyle bir çiftten nasıl bir çoluk çocuk yetişmesini beklerim? Herhalde o da onlar gibi olur. Bu çok uzun vadeye ait bir düşünce ama aklıma ilk gelen şey de bu ne yazık ki.Bana da sevimli gelmez çok şükür ki nişanlım ya da ben öyle laubali konuşmaya girmeyiz salak bilmem ne cinsinden toplum içinde üslupla otururuz ve konuşuruz genelde.
Ama başbaşaysak ki yine böyle laubali olmaz daha samimi olabiliriz yani canım bitanem anlamında :)
Dediğiniz gibi öyle laçka ilişkiler görüyorum ki etrafımda bende şaşırıyorum bence tek size tuhaf gelmiyodur emin olun :)
Çocuk öyle söyleyince iki üç kişi falan onların tarafına doğru baktı hatta.Toplum içinde olsun olmasın kadın ya da erkek kendisine hakaret edilmesine ses cikarmiyor hatta müsade ediyorsa hatayi karsi tarafta değil bizzat kişide ararım.biri bana senin agzina yaparım diyecek bende gülecegim öyle mi
Teşekkür ediyorum.konu ilşkilere ait. ben taşıyayım
Düşünsenize, belki de o çift evlilik planları yapıyor. Yapıyor da olabilirler, bilemeyiz. Böyle bir çiftten nasıl bir çoluk çocuk yetişmesini beklerim? Herhalde o da onlar gibi olur. Bu çok uzun vadeye ait bir düşünce ama aklıma ilk gelen şey de bu ne yazık ki.
Eskiden yapılan espride kalite aranırdı, şimdi sadece saygı olsun yeter diyor insanlar. :)Şuan edilen küfürler onlara göre küfür değil bi nevi cilveleşme evresi. İşler ciddiye binip evlenince tüm bunların pembesi gider tozu kalır
Bir de bizim toplumumuzda sarılmak, öpüşmek tü kaka. Sokakta öpüşen birçift görsek anında müdahale ederiz. Ama küfür etmek normal. Küfür eden birine ağzını topla, efendi ol diyen birini gördünüz mü? Ben görmedim...Katılıyorum, elbette başbaşayken de bunları yaptırmaması lazım ve bence o başbaşayken de izin veriyordur bu seviyesizliğe. Ben yalnızca toplum içindeki hallerini gördüm, aslına bakarsanız başka durumları düşünmek dahi istemem...
Umarım her şey istediğiniz gibi olur, zaten siz prim vermezseniz kimse saçma sapan davranışlarda bulunamaz. Sevgili olmak için sevgili olmak, evlenmek için evlenmek sonucunda da yaşanabiliyor o tarz durumlar.Olabilir şimdi ne görsem hiç şaşırmaz oldum sadece bende öyle olmayayım karşıma da öyle insanlar çıkmasın diye dua ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?