Toplumun ayıpları

Ne zannediyorlar ki, evlenip kardeş kardeş yattığınızı mı?
Bi de neden gülünür ki?
-Çk
-Aaa ahahah çok ayıp aa ne dedi.

Çocuk muhabbeti gibi.

İlk defa duydum bunu da...
Sevişmek eylemininin sonucunu kastediyorlar galiba...
Sonucu değil. Bahsi geçen eylemi kastediyorlar. Ben duymuştum daha önce de. Hatta babanın yaninda insan kendi çocuğunu sevince de ayıp olur diyen duydum ama pek önesemedim.Üzerinde hic düşünmedim. Siz de düsünmeyin .

Karnim cikmaya baslayinca bende utanmistim aileme gidip geldigimizde sonra dusundum biz nasil olduk ta utaniyorsun kuzu

Bir de şey var hamileliği boyunca babasından kaçanlar. Görmeyince çocuğu leylekler getirdi sanacak sanki adam.
Burada bir konu vardı ya anne babasının evinde kocasıyla aynı odada bile uyumuyormuş
Öyle terbiyesizlik yapmazmış direkt aklıma o geldi

Ay valla kusura bakmasinlar utanan bakmasin cocuguma o zaman sapur supurda operim.evet var boyle adetler cocugun dusse dokunmayacakmissin kayipeder yaninda vs. Esinin yanina oturmak saygisizlik:) adetlere gel.

Bir de ters olan benmism gibi davranmalari beni benden aliyo :)
Ters olmal şeklinde düşünmeyin. Babaniz bunu normal karsiliyosa dersiniz. Karsilamiyorsa demezsiniz. Çok da önemli değil. 50 yasinda adamlara yeni bi şey empoze etmek zor. Genclere yönelmek daha mantıklı :)

:)ayip olan sey gulmesi kaynananin

Ay valla kusura bakmasinlar utanan bakmasin cocuguma o zaman sapur supurda operim.evet var boyle adetler cocugun dusse dokunmayacakmissin kayipeder yaninda vs. Esinin yanina oturmak saygisizlik:) adetlere gel.
Eşinin yanında oturma kismini ilk kez duyuyorum. Ama mantıklı da bi yerde. Sonuçta bi yerimden doğurduğum cins benimle aynı yerde oturmamali ..

çok ayıp olmuş çünkü bölünerek çoğalmamız gerekiyor. sevişmek öyle karnında taşımak filan aaa ne kadar ayıp!? erkek çocuğunun şeyini kestirdi şimdi erkek oldu diye göbek atarlar kız meşru şekilde hamile kalınca ayıpmış. toplumun ikiyüzlülüğünden başka bişey değil

Biz insanoğlu herseye fazla anlam yüklüyoruz.. Yüce Allah bu düzeni böyle kurmuş nerdeyse eleştiricez.. torunun olucak demenin nesi ayıp olsun :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Ben baba olsam, kızım hamile olduğu için benden utansa yemin ederim kendimi sapık gibi hissederim.

Hangisi daha ayıp acaba ?
Hamilelik kadar DOĞAL bi olayı paylaşmak mı ?
Yoksa bi insana sırf erkek diye "sen şimdi kesin benim seviştiğimi hayal edersin" muamelesi yapmak mı ?

Bende kendim söyledim ay nesi ayıp anlamadım da ama galiba hamileyim demeyi baba biz çocuk yaptık şöyle yaptık der gibi anlıyolar

Biz ne zaman ilerlicez toplum olarak bilemiyorum

Banada saçma geliyor. Hamileyim demenin nesi yanlış ya da ayıp??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…