topuklu ayakkabı derdi. nolur yardım :( -resimli-

*SILA*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
348
2
96
İstanbul
kızlar topuklu giymek istiyorum ve başlangıç olarak 5 cmlik ayakkabılardan aldım bugün. zar zor buldum diye 3 tane aldım. birini siyah aldım illa ki lazım olur iş görüşmesi falan diye. siyah nubuk. biri bordumsu, o da nubuk. diğeri taba rengi, o deri. 3ü de aynı tarz sadece renkleri değişik işte. ama acaba babaanne ayakkabısı gibi bi şey mi aldım diye içim içimi yiyor. giyilir mi bunlar bilemedim. 23 yaşındayım. topukludan anlamadığım için saçma bir şey alıp rezil olmak istemiyorum :( öyle tokalı ağır modeller almadım düz ama bi fikir verin lütfen.

siyah olan yanımda. diğerlerini yarın gidip alcam. ayakkabı bu ama telefondan çok saçma çıkmış rengi, mat süetimsi siyah. süet değil, nubuk deniyormuş. modelini görün diye ekliyorum:
$30082013155.webp$30082013156.webp
asıl duruşu rengi böyle, nubuk:
$84327078_tn50_0.webp

--------------------------------------------------------------------------

bordonun rengi böyle:
$3702666358828_2_org.webp

bunlar giyilir mi uygun mu? komik durur muyum... daha yükseğine henüz alışkın değilim

alttakiler de topuk boy, tarzı benzer diye ekledim

Eklentiler

• $37-NO-NR39-MARKA-AYAKKABI__85903945_0.webp
    $37-NO-NR39-MARKA-AYAKKABI__85903945_0.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 267
  • $91699570_tn50_R_22454_0.webp
    $91699570_tn50_R_22454_0.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 277
Son düzenleme:
bir de bu platformu aldım rengi aynı böyle, 2 cm daha kısadır sadece. aynısı bunun. bunu çok sevdim aslında rahat da ama yüksek tabii. diğerleri kötüyse bunu giyene kadar didinirim, diğerlerini giymem napim...:5: $435671955_638.webp

ilk defa mı topuklu ayakkabı giyeceksin? bence kısa topuk ve tarz olmalı bunlar biraz sert kalmış ayakkabının rahat olması da çok önemli 5cm e çok farklı modeller de bulabilirsin bordo fena değilmiş :):1::1:

ilk defa mı topuklu ayakkabı giyeceksin? bence kısa topuk ve tarz olmalı bunlar biraz sert kalmış ayakkabının rahat olması da çok önemli 5cm e çok farklı modeller de bulabilirsin bordo fena değilmiş :):1::1:

yoo rahatlar giymek açısından ama topuğu babaanne topuğu gibi mi? siyah olan hafif klasik sert duruyor ama bordo olan daha hoş tabi. hardal rengi vs de istiyorum ama tek derdim topuk boyu çok mu kötü, ya da tipi :14:
önceden dolgu topuk giydim hep, ilk defa böyle giyeceğim evet

Son düzenleme:

başlamak diye bir şey yok tatlım o minik topuklarla babaannem bile yürür dert etme bu kadar giy platformları çık bi iki zorlanır gibi olursun ama alışırsın kimse ana karnında öğremiyor elbet millet şakır şakır nasıl giyiyor salınıyor :51::54::54:

içlerinden bordoyu beğendim
kısa topuk biraz daha olgun işi oluyor:34: ama kısa olup da tam genç işi modellerde var
size de tecrübe olmuş giye giye alışırsınız.

başlamak diye bir şey yok tatlım o minik topuklarla babaannem bile yürür dert etme bu kadar giy platformları çık bi iki zorlanır gibi olursun ama alışırsın kimse ana karnında öğremiyor elbet millet şakır şakır nasıl giyiyor salınıyor :51::54::54:

çok abartı gibi, özel sektörde çalışcam inş, o diğerleri çok mu kötü o boy topuk :(

Canım bu tip topuklar uzun olunca iyi ama kısa olunca senin ayakkabında olduğu gibi biraz yaşlı gösteriyor sanki. Ben de topukluya alışkın değilim ama klasik giyinince güzel duruyor :) O yüzden hafif, kısa dolgu topuk giyiyorum.

içlerinden bordoyu beğendim
kısa topuk biraz daha olgun işi oluyor:34: ama kısa olup da tam genç işi modellerde var
size de tecrübe olmuş giye giye alışırsınız.

bordonın rengini mi modelini mi beğendin? 7 cm iyi mi peki? bunlar kot altına olmaz mı bordo ve 5 cm :(

bordonın rengini mi modelini mi beğendin? 7 cm iyi mi peki? bunlar kot altına olmaz mı bordo ve 5 cm :(

bordonun rengi de modeli de çok güzel canım.
bunlar kot altına olur ama kısa topukluları ilerleyen yaşlarda giymen daha uygun olur.
bordo diğerleri gibi kısa durmuyor:44:

Canım bu tip topuklar uzun olunca iyi ama kısa olunca senin ayakkabında olduğu gibi biraz yaşlı gösteriyor sanki. Ben de topukluya alışkın değilim ama klasik giyinince güzel duruyor :) O yüzden hafif, kısa dolgu topuk giyiyorum.

:( 7 cmlik mi alsam.. off.. siyah klasik duruyor ama bordo rengi daha cici duruyor aslında...

bordonun rengi de modeli de çok güzel canım.
bunlar kot altına olur ama kısa topukluları ilerleyen yaşlarda giymen daha uygun olur.
bordo diğerleri gibi kısa durmuyor:44:

platform mu takılayım yani, ama sokakta rahat olur mu? o kısalar rahat.. çok mu abes durur giysem

canım ben de kısa topuk gıyıyorum güzel olcam dıye de çok işkenceye gerek yok alışık değilsin çünkü.ben ılk topuklu mu kucuk topuk aldım o bıle zor geldı.yıllardr spor ayakkabı gıyıp de devlete gırınce mecbur klasık takılıyorsun artık.hala geçiş aşamasındayım.kucuk topuk olup da genc ısı olan cok var.ben yüksek topuk da aldım gıyemıyorum duruyor.alışık degılsen yuksek topuk alma gıyemezsın.:34:

platform mu takılayım yani, ama sokakta rahat olur mu? o kısalar rahat.. çok mu abes durur giysem

günlük olarak dar paça kotun altına platformda(cok abartılı olmaması şartıyla) olur normal topuklu da
ama kısa topukluyu pek tercih etme derim

canım ben de kısa topuk gıyıyorum güzel olcam dıye de çok işkenceye gerek yok alışık değilsin çünkü.ben ılk topuklu mu kucuk topuk aldım o bıle zor geldı.yıllardr spor ayakkabı gıyıp de devlete gırınce mecbur klasık takılıyorsun artık.hala geçiş aşamasındayım.kucuk topuk olup da genc ısı olan cok var.ben yüksek topuk da aldım gıyemıyorum duruyor.alışık degılsen yuksek topuk alma gıyemezsın.:34:

peki bu nubuk bordo hardal rengi falan genç işi olur mu, tokalı falan olunca mı genç işi olur? onlar bana daha yaşlımsı geliyor bilmiyorum :(

Back
X