kızlar topuklu giymek istiyorum ve başlangıç olarak 5 cmlik ayakkabılardan aldım bugün. zar zor buldum diye 3 tane aldım. birini siyah aldım illa ki lazım olur iş görüşmesi falan diye. siyah nubuk. biri bordumsu, o da nubuk. diğeri taba rengi, o deri. 3ü de aynı tarz sadece renkleri değişik işte. ama acaba babaanne ayakkabısı gibi bi şey mi aldım diye içim içimi yiyor. giyilir mi bunlar bilemedim. 23 yaşındayım. topukludan anlamadığım için saçma bir şey alıp rezil olmak istemiyorum
öyle tokalı ağır modeller almadım düz ama bi fikir verin lütfen.
siyah olan yanımda. diğerlerini yarın gidip alcam. ayakkabı bu ama telefondan çok saçma çıkmış rengi, mat süetimsi siyah. süet değil, nubuk deniyormuş. modelini görün diye ekliyorum:

asıl duruşu rengi böyle, nubuk:

--------------------------------------------------------------------------
bordonun rengi böyle:

bunlar giyilir mi uygun mu? komik durur muyum... daha yükseğine henüz alışkın değilim
alttakiler de topuk boy, tarzı benzer diye ekledim

siyah olan yanımda. diğerlerini yarın gidip alcam. ayakkabı bu ama telefondan çok saçma çıkmış rengi, mat süetimsi siyah. süet değil, nubuk deniyormuş. modelini görün diye ekliyorum:

asıl duruşu rengi böyle, nubuk:

--------------------------------------------------------------------------
bordonun rengi böyle:

bunlar giyilir mi uygun mu? komik durur muyum... daha yükseğine henüz alışkın değilim
alttakiler de topuk boy, tarzı benzer diye ekledim
Eklentiler
Son düzenleme: