topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

hehehe 1.65 uzun mu oldu normal bi boy hatta ben o boydayım ve kendimi kısa hissediyorum
benim yaşımda 19 yaşında yani bi kız arkadaşımın boyu 1.85 o napsın ozman
biz uzunsakD

Sana almam asla.Depresyona girersin sonra uzun oldum,diye...sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

yok gerçekten daha takmamaya başladım yaa keşke diom bazen daha erken açsaydım bu başlığı çok tepki geldi 165 uzunmu die biliosun... ama gerçekten artık uzunum die düşünmüorum pek...ii oldu benim için seninde cicilerin hayırlı olsun canım güle güle giy inşallaha.s.

topuklu giyince boy uzun görülür gayet normal..ancak yine de çok uzun olmazsın topukluyla...

teşekkürler canım çok da" aaa şuna bak nasılda uzun" denilesi bir uzunluğum olmuyor tabi ama ben minyon tipli olmak istemişimdir hep ondan dolayı rahatsız oluyodum...bide ben biraz iri yapılıyım biraz ondan da rahatsız oluyom aman neyse yapıcek bişe yok

boyum 172,topuklu da giyebilirim yani,165 gayet standart bi boy bence

1.65 uzun bir boy değil ki... Türkiye standartlarına göre orta, Avrupa standartlarına göre kısa bir boy. Bence rahat rahat giyebilirsin...

1.65 uzun bir boy değil ki... Türkiye standartlarına göre orta, Avrupa standartlarına göre kısa bir boy. Bence rahat rahat giyebilirsin...

evet orta ama topukluyu giyince uzun oluyom bende hep minyon tiplilere özenmişimdir o yüzden böle rahatsız oluyom galiba

topuklu giyemiyorum çok uzun oluyorum deyince bende 1.75. 1.80 den bahsediyosun sandım canım etrafının etkisiyle konuyu fazlaca abartmışsın sanırım bende 1.65 im ve uzun olduğumu düşünmüyorum orta boydur zaten bayanda uzun boy 1.70 den başlar bide yakınmışsın ahh ahha 1.50 olmak için neler vermezdim diye aksine o boydaki bayanlarda biraz daha uzun olup daha ince ve giydiklerinin daha yakışır çocuk gibi görünür olmamak isterler o yüzden bence sen boyun için şükret yakınma ve topuklu giymek içinde gayet ideal bi boy üstelik günümüzde tam normal bi boy ilçenin küçüklüğüyle ne alaksı var boyun onuda anlamadım allah vergisi canım ne yani..

görünce acaba 1 80 falanda ondanmı giyemiyo dedim ama 1 65 mişsin ortalama yani uzun değilsinki görende selvi sanıcak :):) istediğini giy millete ne ben 1 75 im ve giyiyorum

canım ciddi ciddi takıntı içerisindeyim çevremdekiler çok doldurdu beni ya...bugün çarşıya çıktık da ay bakıyorum herkez topuklu giymiş çok şaştım demek bu sene topuklu moda..ama topuklu giydikleri halde benden kısalardı bende babet vardı herzamanki gibi...anlamıyorum ya sizin de dediğiniz gibi boyum 165 evet fazla uzun değilim normalim ama görüğüm kişiler neden hep topuklu giydikleri halde benim babetli halimle bile benden kısa duruyorlar..işte burda takılıyorum boyumda bir yanlışlık yok 170 olamaz ölçüyorum 165 çıkıor ama neden böle uzun gösteriorum anlamış değilim gerçekten anlam veremiorum...bak size çok tuhaf gelio 165 uzun mu? diyosunuz ama benim tipim neden uzun duruyor ince biride değilim 61 kiloyum ...:gitme:

boy 1.70 seve seve giyerim..kimsenin bakmasıda umrumda değilsempatiksalakcinni
selvi gibii boy görsün çatlasınlar hattaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…