- Konu Sahibi yellowbomb
-
Gittim iki çift topuklu ayakkabı aldım.Pek de güzel oldu.:roflol:
bide bana alaydın:icecream::icecream::roflol:
ya orta boyluyumda topuklu giyince uzun oluyorum ondan bahsediyorum:bbo:
Sana almam asla.Depresyona girersin sonra uzun oldum,diye...sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hehehe 1.65 uzun mu oldu normal bi boy hatta ben o boydayım ve kendimi kısa hissediyorum
benim yaşımda 19 yaşında yani bi kız arkadaşımın boyu 1.85 o napsın ozman
biz uzunsakD
topuklu giyince boy uzun görülür gayet normal..ancak yine de çok uzun olmazsın topukluyla...
boyum 172,topuklu da giyebilirim yani,165 gayet standart bi boy bence
1.65 uzun bir boy değil ki... Türkiye standartlarına göre orta, Avrupa standartlarına göre kısa bir boy. Bence rahat rahat giyebilirsin...
topuklu giyemiyorum çok uzun oluyorum deyince bende 1.75. 1.80 den bahsediyosun sandım canım etrafının etkisiyle konuyu fazlaca abartmışsın sanırım bende 1.65 im ve uzun olduğumu düşünmüyorum orta boydur zaten bayanda uzun boy 1.70 den başlar bide yakınmışsın ahh ahha 1.50 olmak için neler vermezdim diye aksine o boydaki bayanlarda biraz daha uzun olup daha ince ve giydiklerinin daha yakışır çocuk gibi görünür olmamak isterler o yüzden bence sen boyun için şükret yakınma ve topuklu giymek içinde gayet ideal bi boy üstelik günümüzde tam normal bi boy ilçenin küçüklüğüyle ne alaksı var boyun onuda anlamadım allah vergisi canım ne yani..
bencede .bilmiyorumkismilesaka gibikafamçokkarıştı
saka gibikafamçokkarıştı
bencede .bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?