- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi yellowbomb
-
mankenlerin işi bu zaten uzun görünmek dikkat çekmek,, ki taşıdıkları elbiseyi gösterişli hale getirebilsinler..şakkıdıama manken olsam bende çıkarmazdım ayağımdan ama ev kızı olunca iş değişiyormafoldumbenmafoldumben
ben de duydumki erkekler minyon tiplilerden hoşlanırmış acaba gi.yersem benimkinin hoşuna gitmezmi
hadi bakalım bi yaşıma daha girdim
biz atalım kendimizi en yakın köprüden..
yok bacım yaw niye şaka yapayım vallahi billahi kısa boylulara okadar çok özeniyorum ki herşeye yakışıyorlar ya nediim uzun boylu olmak hiç ii bişe değil miş bunu anladım 150 olsaydım diyebiliyorum rahatlıklaçok çok isterdim hatta boyu 150 olan varmı aerakadaşlar nasıl bir duygu istediğiniz her topukluyu bir karışda olsa giyebiliyorsunuz dimi
aa ne kadar kendine güvenin var ne güzel ya ama gerçekten dediğin gibi çok uzun olursun çok çok dikkat çeker ...benim asıl takıntı yaptığım erkeklerin minyon ti,pli kadınlardan hoşlandığı acaba sevdiğimde öle düşünürmü die korkuyorum sırf o yüzden giyemiyorum aslında mesela şu sözlere sinir oluyorum ama acı gerçekler bunlar;;uzuna bakarım kısayı alırım,yolda uzunu yatakta" bodur tavuk her daim piliç" kısası:gitme:ya şuan hatırlamıom ama bunun gibi bir sürü şey duyuyorum sinirime gidiokötükedihüso
kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:
mankenlerin işi bu zaten uzun görünmek dikkat çekmek,, ki taşıdıkları elbiseyi gösterişli hale getirebilsinler..şakkıdıama manken olsam bende çıkarmazdım ayağımdan ama ev kızı olunca iş değişiyormafoldumbenmafoldumben
arkadaşım 165 uzun boy değildir. ORTA BOYLUSUN sen. yanlış biliyorsun.
ayrıca bulunduğun yer samsun yazmışsın. bence orada herkesin kısa olması mümkün değil.
ha afrikada olsan pigmeler ve bushmanlar diyarında olsan bak o zaman onlara göre uzunsun. çünkü onlar 130 falan.
ama sen uzun değilsin.
aa ne kadar kendine güvenin var ne güzel ya ama gerçekten dediğin gibi çok uzun olursun çok çok dikkat çeker ...benim asıl takıntı yaptığım erkeklerin minyon ti,pli kadınlardan hoşlandığı acaba sevdiğimde öle düşünürmü die korkuyorum sırf o yüzden giyemiyorum aslında mesela şu sözlere sinir oluyorum ama acı gerçekler bunlar;;uzuna bakarım kısayı alırım,yolda uzunu yatakta" bodur tavuk her daim piliç" kısası:gitme:ya şuan hatırlamıom ama bunun gibi bir sürü şey duyuyorum sinirime gidiokötükedihüso
Sayın arkadaşım seni birisi fena halde keklemiş uzunsun diyeşakkıdı
Orta boylusun ve topuklu ayakkabı giyebilirsin
Hani illaki uzunum demeye devam edersen Samsunun bir ilçesi ÇİN diiiicim sempatiksalakcinni
Türkiye ortalamasındasın..bol bol topuklu giyebilin :lepi:
birde anlamadığım samsunda yaşıyorsun sanırım. ok.
ailende en uzun sensin ona da, ok.
peki kardeşim sen hiç dışarı çıkmıyormusun. okula gitmedin mi yada gitmiyormusun.oradaki kızlar hep 150 mi ve hep en uzun senmisin. 165 le onların yanında çokmu uzun duruyorsun. sakın sakın evet deyipte, yeme bizi..
sokağa, alışverişe çıkmıyor musun. dışarda dolaşmıyor musun.
dışarda insanlar yokmu samsunda ..
o sokaktaki, caddedeki insanların hepsi 165 den kısa mı samsunda.
herkes 150 falan mı.
abartma artık istersen ha. bizide saf yerine koyma lütfen olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?