- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi greengirll
-
iyi ki oğlum yok dedim valla ha ha.kendinden kıs yedir içir özel okullara para yetiştir tatillere götür sonrada taksitlerini 1 yıl öde iş sahibi yap askerliğini bekle evlendir çeyiz ver altın yap arabasını almasına katkıda bulun ölünce malıma konsunlar emekli maaşımı tırtıklasınlar ama ben yaşlanınca kapının önüne koysunlar pışıkkkkkkkanne olmadan önce bende böyle düşünürdüm, onu yapmam bunu yapmam diye de.. şimdi anne olunca olay değişiyor ceycey ya, doğum zaten tam bir olay bir de üstüne astım krizi mi tuttu, ateşi mi çıktı, az mı beslendi, çok mu güneşte kaldı.. böyle böyle 25 yaşına getir, sonra çocuğuma bakmazsan seni silerim desin.. heheheyt..
babaanne annanne ye tavır konulacakmış bakmak istemiyor torununa diye.umarım böyleleri evlat sahibi olmaz ya sinir oldum iyice akşam akşam.çocuğun annesi sensin bakmakla sorumlu olan sensin.insan kullanmaya ne meraklı milletiz yaSize en azindan simdi soylemisler bana taa nisanliyken gorumcem durup dururken annem hayatta cocuk bakamaz demisti..ona gore gelin ! ayagini denk al der gibi :) cok şükür atom karinca gibi annem var da onlara muhtac kalmiyorum hicbirseyde :)
Bakici bulacaksiniz mecbur baska bir secenek yok bu durumda : ( ama onlara tavrinizi da koyun bence.
iyi ki oğlum yok dedim valla ha ha.kendinden kıs yedir içir özel okullara para yetiştir tatillere götür sonrada taksitlerini 1 yıl öde iş sahibi yap askerliğini bekle evlendir çeyiz ver altın yap arabasını almasına katkıda bulun ölünce malıma konsunlar emekli maaşımı tırtıklasınlar ama ben yaşlanınca kapının önüne koysunlar pışıkkkkkkk
Artı bir de denmiyor mu,anne olmak kolay mı,doğur binbir acıyla,geceleri uykusuz kal büyüt,eş gereken değeri vermesin,yardım etmesin olacak şey mi vs.Yahu bir de niye babaanne? Kimse kendi anasına kıyamıyor maşallah. Benim anam yaşlı, benim anam yorgun, ama kaynana tam çocuk bakmalık vaziyette, ille de o baksın. Valla ne güzel dünya ha. Kaynanası kendinden bir bardak su istese canhıraş konu açıp ateş püsküren kadınlar, soz konusu kullanmak olunca hemen kayınvalideye yükleniyorlar. Bir de çocuğa bakarsın bakarsın yine yaranamazsın, evinde oturan anneanne yine melek olur, babaanne yine kötü. Çifte standarda gel.
şu kayınvalideler ne yapsa kabahat.gezse kabahat,otursa kabahat.çocuğa bakarım demesi kabahat,bakamam demesi kabahat.
e gelinde gelsin benim evin işini yapsın.ben onun çocuğuna bakıyorum diye,böyle bir beklentiye girebilir miyim?
allah izin verirse,ben de ileride babanne olacağım.torunuma bakar mıyım bilmiyorum.ama tam zamanlı bakamam sanırım.
gelmişim 55 yaşına,şunun şurasında daha kaç sene gezebileceğim.haftanın belli günlerinde ,hastalıkta,elimden geldiğince yardımcı olurum.
bu arada oğlum bana baksın diye büyütmedim ki.kimseden bir beklentim yok.mümkünse,onların da benden olmasın.
ha ,torun bakmıyorsan,sevemezsin diyorlarsa,kendileri bilir.sokakta sevecek kimsesiz çocuk dolu.
babaanne annanne ye tavır konulacakmış bakmak istemiyor torununa diye.umarım böyleleri evlat sahibi olmaz ya sinir oldum iyice akşam akşam.çocuğun annesi sensin bakmakla sorumlu olan sensin.insan kullanmaya ne meraklı milletiz ya
Bırak o elindekiniiki erkek annesi olarak şu an kendimi kesiyorum
Bırak o elindekini,bende iki erkek annesiyim Konu sahibinin kayınvalidesini örnek aldım kendime bu akşam,akıllı kadın vesselam,gezmeler tatiller oooh, tam benim hayalim,gelinler beklesin
gerçekten (evliyim Kv oldukça ilginç) bu devirdeki gelinler müthiş bir kv olacak.Bu yazım burada dursun. Kv evde dursa çok asosyal diye eleştirilir. O da var. Yani kv olmak suç
Daha ülkemizde bile fırsat bulup göremediğim ne çok yer var,ama pardon gelinler ne der sonraevlendirip dünya turuna çıkalım, gelin doğum mu yapmış, altın mı beklemiş kimin umurunda yansın dünya
nedense bu kocalar kendi kendine büyüyor.anneleri onlara hiç bakmıyor,hiiiçç ilgilenmiyor resmen sokakta büyüyor bazılarına göre.o nedenle kaynanaların hiç bir şeye hakkı olmuyor.Artı bir de denmiyor mu,anne olmak kolay mı,doğur binbir acıyla,geceleri uykusuz kal büyüt,eş gereken değeri vermesin,yardım etmesin olacak şey mi vs.
Analık tek biz olunca göklere ulaşıp kutsallaşıyor,sanki kayınvalideler eşlerimizi ağaç kovuğunda bulup dadılarla büyüttü,annesi ne yaptı ki,yemek bile yapmazmış evde falan filan
Ben de el üstünde tutulmuş,benimsenmiş bir gelin değilim,çocuklarımın üzerinde 1 dakikalık emeği yoktur,fakat yine de bunları kabul etmemi gerektirmiyor,ben daima doğrudan yanayım,eşimi ve kardeşlerini büyütmüş kadın,daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?