- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi greengirll
-
C ceycey0406
Klavye basinda insanlara ne kolay saldiriyorsunuz boyle... benim kim oldugumu hayatimi bilmeden..hayirdir tanisiyor muyuz ??? Bu ne kin bu ne nefret kustunuz bana ???
hamileyim ve yakinda cocugum dogacak... benim icin boyleleri insallah evlat sahibi olamaz da ne demek !!! Sizi sadece Allaha havale ediyorum, bana ettiginiz bedduayi yasamaniz dilegiyle.. kalbiniz ne kadar da kötü ve nefret dolu..yazik..
Mune yapilan yoruma bu sekilde bedduayla yaklasimca ne oluyor? Bu hakaretten daha kotu birsey degil mi? Bu kisi hakkinda yapilabilecek birsey varsa yapmanizi rica ediyorum.
senin hamile olduğundan haberim yok bu birrr yorumum sana değil genel olarak kayınvalidelere annelere çocuk baktırmakta ısrar edenlere bu da ikiiiii
Daha ülkemizde bile fırsat bulup göremediğim ne çok yer var,ama pardon gelinler ne der sonraAllah hepimizin gönlüne göre versin
Mecbur degilsin ama.. kimseye cocugunolmasin filan demesen iyiydi..ben genel yazıyorum konuya bazıları ne meraklı üstüne alınmaya ya.mecburmuyum ben burda kim hamile kim değil kimin çocuğu var kimin yok takip etmeye.tüm toplumu kastederek yazıyorum doğru okumayı yorumlamayı öğrenin önce beni mune ye şikayet edeceğinize.ben hem evladıma hem de bebek gibi anneme bakıyorum çok şukur .şikayetim de asla yok.allah kimseyi merhametsizlerin eline düşürmesin.
Artik internet var :) watsupptan konusuyo millet.. o is yaş:)ama yurt içinden sana ulaşmaları an meselesi, halbuse Avustralyaya gidersen arayamazlar faturadan korkarlar büyük düşün
Artik internet var :) watsupptan konusuyo millet.. o is yaş:)
Isiniz o kadar yogunsa bu kadar uzun calisiyorsaniz kari koca bakacak yardim edecek kimse yoksa ve zaten siz isinizden ayrilmak yada azaltmak istemiyorsaniz cocuk düsünmeyin. Yani o cocukla ne zamab vakit gecireceksiniz? Hafta sonlari mi? O arada ev mi temizleyeceksiniz özel isinizle mi ilgileneceksiniz alisveris mi yapacaksiniz cocukla kaliteli vakit mi gecireceksiniz?İşte benim de beklentim bu kadar yani görev olması değil zor anlarda destek çıkması. Ben arkadaşlarımı görüyorum anaokulu ya da bakıcı bir saate kadar bakıyor biz bazen çıkıyoruz gece 10-11 de...O günlerde destek çıksın zaten yanyana evimiz.
ama yurt içinden sana ulaşmaları an meselesi, halbuse Avustralyaya gidersen arayamazlar faturadan korkarlar büyük düşün
hunter,şu kayınvalideler ne yapsa kabahat.gezse kabahat,otursa kabahat.çocuğa bakarım demesi kabahat,bakamam demesi kabahat.
e gelinde gelsin benim evin işini yapsın.ben onun çocuğuna bakıyorum diye,böyle bir beklentiye girebilir miyim?
allah izin verirse,ben de ileride babanne olacağım.torunuma bakar mıyım bilmiyorum.ama tam zamanlı bakamam sanırım.
gelmişim 55 yaşına,şunun şurasında daha kaç sene gezebileceğim.haftanın belli günlerinde ,hastalıkta,elimden geldiğince yardımcı olurum.
bu arada oğlum bana baksın diye büyütmedim ki.kimseden bir beklentim yok.mümkünse,onların da benden olmasın.
ha ,torun bakmıyorsan,sevemezsin diyorlarsa,kendileri bilir.sokakta sevecek kimsesiz çocuk dolu.
Calismak zorunda oldugunu dusun...ucretsiz izin alamadigini birde.. tek care kres bakici vs. Diyelim.. boyle insanlarin cocuk sahibi olnaya haklari yokmu?Ben bu konuda konu sahibi ve onun gibi düşünenleri haksız buluyorum.ve diyorum ki madem bakamıcaksınız (bakmayı sadece maddiyat la sınıralamayın.cocuk en azından 3-4 yaşına gelene kadar birebir anne ilgisi ve sevgisi bekler bu onun için bir ihtiyaç tır) çocuk yapmayın.
Anne cocuguna bakmis buyutmüs .evlendirmis.Yani sorumlulugunu yerine getirmis.Artik kendine zaman ayirmasi bence cok dogru. Sizin mantiginiz yanlisPeki yaslandiginizda huzur evine mi gidersiniz
evet ya.bilmiyorlar ki,evde otursak,gelinlere saracağız.ne güzel işte.herkes kendi hayatını yaşıyor.
sıfır beklenti,sonsuz huzur.
Calismak zorunda oldugunu dusun...ucretsiz izin alamadigini birde.. tek care kres bakici vs. Diyelim.. boyle insanlarin cocuk sahibi olnaya haklari yokmu?
Çalışma zorunluluğu dediğimiz şey çok net değil.yani etrafımızda var daha lüks yaşamak için,veya daha iyi giyinmek için veya nebiliim hersene tatile gitmek için vs.vs yüksek çalışma zorunluluğu gibi algılanıyor.yani anne çalışmayınca aç kalmıyorlar herhalde eğer öyle bir sorun varsa baba daha çok çalışsın.cocuklar sefil olmasın ( her anlamda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?