- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Bundan önceki hamileliğimi duyunca suratıma ne gerek vardı diyen insanlar, düşük yapınca zil takıp oynamışlar. Ben de görüşmüyorum onlarla.Neden tebrik etmeyecekler, konuşmuyor musunuz ?
Bende bu kadar takmasam mı ya ,ne bilim canım sklyor ışte..Birileri çocuğuma nefret / ekstra bir sevgisizlik göstermediği sürece ... sevmeleri de umurumda olmaz .
Kaldı ki kaynana
Benim de buna benzer bi olay başıma geldi. Yeni evliydim 2 aylık, hamile olduğumu öğrendim,eşimle bi sevinç gelip haber verdik,kaynanam ne aceleniz vardi dedi,büyük Görumcem ağlayıp gitti,küçük gorumce 2 tane yetmiyodu şimdi üçüncüsü mü dedi.Bundan önceki hamileliğimi duyunca suratıma ne gerek vardı diyen insanlar, düşük yapınca zil takıp oynamışlar. Ben de görüşmüyorum onlarla.
Şimdi henüz haberleri yok ama olunca sizce tebrik ederler mi?
Yok biz hepimiz beraber yaşıyoruz zaten aynı evde. Eltim falan da.onlara bakıp büyütmüşler hep iç içeler
onları daha çok ilgili bir şekilde sevmeleri normal
hem sizinki daha küçük konuşamaz fazla vs
bir de anladığım daha mesafelisiniz onlar kadar sık gidip gelmiyorsunuz
boş verin
de ne yapacaksınız çok sevseler
auyyy kurrrbaaaannn olurum ölürüüüüümm abartısı ile kimse sevmesin zaten çocuğumu bence
Çok haklısınız,kaynim daha çok sevilir sayılır ama eşim her Zaman ezilen taraf oldu her işlerine o koştuğu halde.Sevilmeyebilir. Bu, çocuğunuz sevimsiz, çirkin vs anlamına gelmez.
Kendi evlatları arasında ayırım yapan insan hareketi bu. Kimi daha çok seviyorsa, onun çocuğunu da daha çok sever.
Evlat ayıran torun mu ayırmayacak?
Takmayın bile.
Çünkü beraber yaşamıyorsunuzdur,biz iç iceyiz her gün beraberiz.Böyle olsa siz de takmaz mıydınız?Sevilmeyebilir cocugunuz gayet normal
Herkes her cocugu sevecek diye bir kural yok bence
Benim kv de cocugumu bir kere bile gormedi, gorumcemin cocugu olunca onu sevebilir mesela en dogal hakki. Kalkip da niye demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?