Torun sevilmez mii!!

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Herkese iyi günler..
Başlıktan da anlayacağınız uzere,size danışmak ve içimi dökmek istediğim konu torun sevgisi..
Kızım 18 aylık,eltimin çocukları 5 ila 3 yaşlarında ".
Ama her ne hikmetse onlar el üstünde tutuluyor da benim kızım dış kapının dış mandali gibi..
Hayır anlamıyorum,onlar torunsa bu da torun nedir bu ayrımcılık,
Başlarda ben kuruntu yapıyorum sanıyordum ama öyle değilmiş,açık açık var bi ayrımcılık..
Erkek torun evin dokunulmazi simarigi,kız torun huysuz ama her dediğini yaptıran..
Herkes onlarla ilgilenirken sadece ben ve eşim kızımla ilgileniyoruz.
Görumcemler digerlerini büyüttü ve hala bakmaya devam ediyorlar ama benimkine bi kez bile bakilmamistir ,içten sevilmemistir öyle çok huysuz da değil hani.
Kaynanamin tavırları beni çok sinir ediyor,hayır sevmese sevmesin ,sevmek zorunda değil diyorum ama bu kez eşim için üzülüyorum eşim;kızım hadi babaanneyi öp hadi bilmem ne yap der ama kaynanamin yapmacik ve sevgisiz olduğu o kadar belliki..
Hep diğerleri bi adım önde..
Inanin kıskanmak değil bu hatta işime bile geliyor bazen ,en azından çocuğumu ben istediğim şekil buyutuyorum kimseye ihtiyaç duymadan diyorum da ne bilim ister istemez dokunuyor gibi...
Kızım da kaynanami sevmez pek gitmez yanına,çünkü çocuklar çok zeki kimin içten kimin sevecen olduğunu gerçekten anlıyorlar.
Eltiminde çocuklarına bakma sebepleri belli. Eşi ilgisiz ,bakmaz onlara.
Afedersizin eltimin pedine,doğum kontrol haplarina kadar kaynanam alır.
Eltim de onlara karşılık kendini çok ezdirir..Acaba diyorum iki tarafta menfaati mi oynuyor diye..
Ama yine de benim çocuğuma olan sevgisizlik canımı skyor,annem takma sevmezlerse sevmesinler diyor ama çocuk o da şimdi anlamıyor da büyüdüğünde anlayacak ..
Derdim bu kızlar,yorumlarinizi bekliyorum.

Yaaa bırakın şöyle cahil, erkek manyağı insanları ne dert ediyorsun Allah aşkına? İşimi de geliyor diyorsun, zaten bence de böyle bir karakterde kadınsa sevmemesi isabet olmuş. Hem eşin ve sensin önemli olan çocuk için, nine dede sevse ne sevmese ne???

Bir de ileri de oğlun olursa sen sevdirmezsin, git ötede bayıl dersin.

onlara bakıp büyütmüşler hep iç içeler

onları daha çok ilgili bir şekilde sevmeleri normal

hem sizinki daha küçük konuşamaz fazla vs

bir de anladığım daha mesafelisiniz onlar kadar sık gidip gelmiyorsunuz

boş verin

de ne yapacaksınız çok sevseler

auyyy kurrrbaaaannn olurum ölürüüüüümm abartısı ile kimse sevmesin zaten çocuğumu bence

Benim de buna
Benim de buna benzer bi olay başıma geldi. Yeni evliydim 2 aylık, hamile olduğumu öğrendim,eşimle bi sevinç gelip haber verdik,kaynanam ne aceleniz vardi dedi,büyük Görumcem ağlayıp gitti,küçük gorumce 2 tane yetmiyodu şimdi üçüncüsü mü dedi.
Anlıyorum seni canım tebrik etmeyeceklerdir ama bu zil takıp oynamak da ne yani,Allah bazı ınsanlara vicdan merhamet vermedi mi vermiyor demek ki..

hangi çocuğa kaynana emek verdiyse o daha fazla sevilir bu genelde böyle fazlada kafaya takma

Yok biz hepimiz beraber yaşıyoruz zaten aynı evde. Eltim falan da.
Onları büyüttüler evet ama benim çocuğum doğduğundan bu yana kimse ilgilenmedi.

Sevilmeyebilir cocugunuz gayet normal
Herkes her cocugu sevecek diye bir kural yok bence
Benim kv de cocugumu bir kere bile gormedi, gorumcemin cocugu olunca onu sevebilir mesela en dogal hakki. Kalkip da niye demem

Çok haklısınız,kaynim daha çok sevilir sayılır ama eşim her Zaman ezilen taraf oldu her işlerine o koştuğu halde.

Sevilmeyebilir cocugunuz gayet normal
Herkes her cocugu sevecek diye bir kural yok bence
Benim kv de cocugumu bir kere bile gormedi, gorumcemin cocugu olunca onu sevebilir mesela en dogal hakki. Kalkip da niye demem
Çünkü beraber yaşamıyorsunuzdur,biz iç iceyiz her gün beraberiz.Böyle olsa siz de takmaz mıydınız?

Babannem beni de sevmezdi amcalarimin torunlari onun icin cok cok değerliydi ben ise sokaktan gecen bir cocuk gibiydim. Kardesim dogdu ona da taptı ama beni bir turlu sevemedi rahmetli. El kadar cocuktum ne alip vermedigi vardi benimle bilemem. Babanne sevgisizligi benden bir sey almadi kayirilma da cok etkilemedi ama babanemi hic sevemedim, vefat ettiginde 13-14 yaşlarındaydım ama tek damla yaş dökmedim dökemedim. Annem durumu boyle kabullenmisti sesini çıkartmıyordu ama babam soguk davranirdi bana annesi sevmedigi icin herhalde.. Babannem oldukten sonra babam hatasını fark edip beni pamuklara sarip sarmaladi her istedigim yapildi kardeslerim arasinda en cok sozu gecen ben oldum. Yani buyuk bir kaybim olmadi.
Onemli olan anne baba sevgisi esinizin kızınıza sevgisi ve bakışı degismedikce hicte takmayın kvyi de gorumceleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…