Torun sevilmez mii!!

aman dert ettiğin şeye bak sevmezse sevmesin çok lazım sanki..

sevse başının etini yer bana getir bende kalsın özledim hiç aramıyor üüüü daha neler neler başın ağrımıyor işte daha ne ?
Değil mi ya,, sevmesin,ilgilenmesin ,söz hakkı da olmaz o zaman.
 
Çünkü beraber yaşamıyorsunuzdur,biz iç iceyiz her gün beraberiz.Böyle olsa siz de takmaz mıydınız?
Gercekten takmam, siz de takmayin. Kvnize cok mu duskunsunuz ,yaptigina bu kadar aliniyorsunuz? Hani kendi anneniz olsa neyse diyecegim belki uzulmekte haklisiniz derdim.Esiniz dusunsun, onun annesi sonucta bu davranista bulunan.
Ben asla umursamam. Hatta cocugumu sevmediklerine sevinirim bile oh ne guzel cocugum bana kaldi diye manyagim galiba
 
haa şimdi anladım aynı evin içinde sevmiyor diyorsunuz

ayrım yaparlar ya da ciddi ciddi bıkmışlardır yani

öbürleri kıskanır bile düşünürler

boş verin cidden umursamayın

çocuğunuz da ona göre mesafeli olurrr
 
Yok düşkün değilim ona,eltim gibi ona yalakalik yapmadığım için sanırım o da beni pek sevmez,bende saygimi gösterir otururum yerime.. Laf kalabalığından hoşlanmam çünkü beni seveceklsrse böyle sevsinler derim.
 
babanesine acımayan çocuk yetişir babanesinin eseri olarak baştan eşinize söyleyinde ilerde çocuğunuzun üstüne ve size suç atmasın.ayrıca afedersin bazı insanlar ana baba kardeşte olsa ayakları yalansa yaranılmaz hatta her işe koşanı daha çabuk gösden çıkarırlar.
 
Insanlar kime emegi gecerse ona daha cok deger verip seviyorlar.muhtemeln diger torunlarina emekleri gecmis.
Ablamin iki oglu var buyugune cok emegim gecti oyleki annesine guvenemezdim.iki yegenimide seviyorum ama buyugun yeri bende ayri.
 
Anlıyorum seni canım da sen teyzesin,birini cok sevebilirsin,ama bunlar torun ve kendi oğullarının çocukları. Aslında benim sorunum kaynim onlara böyle umursamaz davranırken,eşim onlar icin gece gündüz uğraşırken bu gerçekten kötü niyet olmuyor mu diyorum.
 
Evet onlara emeği geçti ama benimkine daha en baştan mesafeyi koydular ,sanırım o da yük olmasın bize diyedir,yani çocuk bakmaktan bunaldiklari icin herhalde.
Ama en azından sevselerdi,yoksa ben zaten çocuğumla ilgileniyorum seviyorum canım o benim çünkü. En çok bana ve babasına ihtiyacı var zaten.
 
bazı babaanneler gerçekten de torun ayırıyor. benim babaannem de mesela bana hiç düşkün değildi. ayrı şehirlerdeydik ve yıllarca görüşmediğimiz zamanlar olmuştu, bir göreyim özledim demezdi. ama halamın çocuklarına çok düşkündü, o büyütmüştü. onlara herşeyi seferber ederdi. bende 1 liralık hakkı yoktur. ha, eksik mi büyüdüm? tabiki hayır. ama torunlarına düşkün babaannelere hep özenirdim. neyse.

inanın üzülmeye değmez. aslan gibi annesi babası var kızınızın. babaanne sevmezse sevmesin
 
Babaannemin de en sevmedigi torunlari bizdik.
Senelerce uzaktaydik bir karne gununde aradigini bilmem bir icten sarildigini gormedim bir kere sevildigimi hissetmedim. Zarari da olmazdi ama babaanne gibi de degildi.
Sonra vefat etti, en sevdigi erkek torunu ayni il ayni ilcede olmalarina rağmen cenazeye gelmedi. En sevdigi kiz torunu icerde sevgilisiyle kakara kikiri muhabbet ederken ben icerde hüngür hüngür aglayip misafir agirliyordum. Sevmedigi diger torunu abim de 1000km uzakta dağin basinda izin almaya calisiyordu cenazeye gelebilmek icin.
Cok sevdiklerinden bir hayır görmüyorlar merak etmeyin.
Sevilmemeye de alisiyor insan cocuklar icin o kadar buyuk problem de olmayacak bu emin olun.
İster istemez bir burukluk oluyor sadece.
Yapacak bir sey yok.
 
bir çocuğun anne babası sevilirse çocukları seviliyor ben bunu gördüm... kaynanam beni sevmez bende onu sevmem :))) anladık ki oğlunuda sevmiyormuş 1 yıldır kızımı sormuyor eşime... zaten ben konuşmuyorum kendiysle eşimlede 10 günde 1 kızımı sormuyor ..... aman sormasın kızımda babananneyi dedeyi bilmiyor.... birtek benim babamı biliyor dede dede diye dolanıyor....))
 
Siz sanırım ayrı eve çıkacaktınız, ne oldu o iş?
 
Benim kayınvalidemde görünüşte kızıma çok düşkün hem ilk torun olduğundan hem de kendisinin hiç kızı olmadığından sanırım. Kurban olup duruyor ama ben yapmacık olduğunu biliyorum ama en azından ona böyle yaklaşıyor. Oğluma ise hiç duymadım o kelimeleri yavrumun her yaptığı kabahat gözünde. Benimse umurumda mı değil ben ve eşim onları yeteri kadar sevip sevgimizi gösteriyoruz zaten, oğlum şimdi 7 yaşında ve fark ediyor sanırım ki geçen gün babaanne seni hiç sevmiyorum amcamı ve dedemi seviyorum. Ama en çok dedemi o benim hem dedem hem arkadaşım dedi, beni niye sevmiyorsun ben ne yaptın sana dedi kayınvalidem sende beni sevmiyorsun hep bağırıyorsun bana seninle konuşmak bile istemiyorum dedi açıkça tüm aile oradayken. Eşimde haklı çocuk dedi ve güldü, kaynım ve kayınpederimde güldüler.
 
İşinize geliyorsa boşverin, belli ki kötü örnek oluşturan tipler bunlar, kızınız onlardan etkilenmeden büyür. Ayrıca uzaklaşmanız için de yeterli sebep, madem diğer eltiyle daha iyiler yarin bir gün bir şey olsa ilgilenmek gerekse, sizden kimse bir şey bekleyemez. Olayın iyi taraflarını da görmek lazım :)
 
Bence de boşverin.. O çocuk büyüdüğün de kendide farkına varacaktır..Zira benim kayınvalidem de aynen sizin ki gibi.Görümcemin çocuklarına nerdeyse tapar.. Varsa yoksa onlar.. benim çocuklarımı aylarca görmese özledim bir gelin göreyim demez.. Ama görümceminkileri 1 hafta görmese dayanamaz..Bende çok sinir oluyordum ama bıraktım artık..Çok da lazım değil onun yapmacık sevgisi..Sevgi insanın içinden gelen bir duygudur..Zorla olmaz..Yapmacık sevgi göstermesindense böylesi daha iyi..Ha bu arada benim çocuklarımda bunun farkındalar..Ne kadar ekmek o kadar köfte misali benimkilerde ona düşkün değiller..Olmasınlar da istemem..
 

Ben hiç şaşırmıyorum böyle şeylere canım.
Neden diye soracak olursan.
Şimdi hamileyim, kaynanam zerre sevinmedi, ne gerek varmış toruna falan böyle söyler hep bize gelince.
Kendi kızının ilk evliliğinden bir çocuğu var, ikinci evliliğini yaptı, bu eşinden 4-5 yıldır çocuk yapmaya çalışıyor ama kocası istemiyor çünkü evlilikleri hep sallantıda. Buna rağmen kaynanam illa torun istiyorum diye yalvarıyor nerdeyse damadına, adam istemediğini açıkça her yerde söylemesine rağmen.

Diğer torunu babasıyla yaşıyor, çocuğu bir gün olsun aradıklarını görmedim ama kızı illa şimdi çocuk yapsın ona şöyle ciciler alırmış böyle ciciler alırmış anlatıyor, dualar ediyor yüksek sesle bağıra bağıra, herkes amin desin diyor.
Yavv madem bu kadar torun seviyorsun, öbür torununu sev ya da bak bizim olacak onu sev, ona da ciciler al, eline yapışmaz ya demi.
Eşim kendi kendine karnımı sever, ters ters bakar kaynanam, damadı içeri girince de başlar.
Siz yapın çocuk beşik baktım onu alacam hediye der, madem öyle bizimkine de al.
İnan ki maddiyatında değilim konunun, sadece yapılan ayrımcılığa, doğmamış çocuğa don biçilmesine kızıyorum.
Ama bu konuda eşimi de suçlu buluyorum, bize karşı böyle davranıldığını bile bile annemdir deyip her defasında susuyor, bende böyle sinir stres içinde zaman geçiriyorum oraya her gittiğimde.
 
baba tarafından sevgi görmemiş biri olarak :) hiç bir önemi yok annem babam seviyodu ya o yetiyodu ne nine ne dede ne amca ne hala sevemediler ama şimdi nişanlandım niyeyse kendilerinde söz hakkı bulup anneme vermeyin o cocuga evi yok yeter bu ceyiz falan demişler annemde siz kimsiniz ki karışıyosunuz ne hakkınız var çocuğum üstünde bi çift corap mı almışlığınz var falan diye konusmuş. maddiyat değilde önemli olan insan yinede neyim eksik niye sevilmiyorum diye kendine sormuyo değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…