Herkese iyi günler..
Başlıktan da anlayacağınız uzere,size danışmak ve içimi dökmek istediğim konu torun sevgisi..
Kızım 18 aylık,eltimin çocukları 5 ila 3 yaşlarında ".
Ama her ne hikmetse onlar el üstünde tutuluyor da benim kızım dış kapının dış mandali gibi..
Hayır anlamıyorum,onlar torunsa bu da torun nedir bu ayrımcılık,
Başlarda ben kuruntu yapıyorum sanıyordum ama öyle değilmiş,açık açık var bi ayrımcılık..
Erkek torun evin dokunulmazi simarigi,kız torun huysuz ama her dediğini yaptıran..
Herkes onlarla ilgilenirken sadece ben ve eşim kızımla ilgileniyoruz.
Görumcemler digerlerini büyüttü ve hala bakmaya devam ediyorlar ama benimkine bi kez bile bakilmamistir ,içten sevilmemistir öyle çok huysuz da değil hani.
Kaynanamin tavırları beni çok sinir ediyor,hayır sevmese sevmesin ,sevmek zorunda değil diyorum ama bu kez eşim için üzülüyorum eşim;kızım hadi babaanneyi öp hadi bilmem ne yap der ama kaynanamin yapmacik ve sevgisiz olduğu o kadar belliki..
Hep diğerleri bi adım önde..
Inanin kıskanmak değil bu hatta işime bile geliyor bazen ,en azından çocuğumu ben istediğim şekil buyutuyorum kimseye ihtiyaç duymadan diyorum da ne bilim ister istemez dokunuyor gibi...
Kızım da kaynanami sevmez pek gitmez yanına,çünkü çocuklar çok zeki kimin içten kimin sevecen olduğunu gerçekten anlıyorlar.
Eltiminde çocuklarına bakma sebepleri belli. Eşi ilgisiz ,bakmaz onlara.
Afedersizin eltimin pedine,doğum kontrol haplarina kadar kaynanam alır.
Eltim de onlara karşılık kendini çok ezdirir..Acaba diyorum iki tarafta menfaati mi oynuyor diye..
Ama yine de benim çocuğuma olan sevgisizlik canımı skyor,annem takma sevmezlerse sevmesinler diyor ama çocuk o da şimdi anlamıyor da büyüdüğünde anlayacak ..
Derdim bu kızlar,yorumlarinizi bekliyorum.