- 10 Nisan 2014
- 42.510
- 113.864
- 798
Biri örgün biri açıköğretim 2 lisans diplomam var bir de dilim ama ev gadınıyımmmmSanki kv deye okudu
Okudada çok iş oldu ayrıca
Şuan üni mezunu olmayan kaldımı?
Ev hanımları bile açıktan okuyor üni mezunu oluyor artık
Zaten artik sinava girip hepsini c isaretlesen bile kesin bir yere yerlesirsinAynen öyle. Okuduysan kendine okudun. Kime ne? Sanki nasa’da araştırma görevlisi oldu da bize hava atıyor
KZaten artik sinava girip hepsini c isaretlesen bile kesin bir yere yerlesirsin
Ailede üniye giden ilk insan olabilirAynen öyle. Okuduysan kendine okudun. Kime ne? Sanki nasa’da araştırma görevlisi oldu da bize hava atıyor
Bak yine kadinlar arasinda cikmis kavga. Nerde cocugun babasiiii?K
I
S
K
A
N
M
A
Artık konu sahibini be kadın düşmanı yeter ya
Hiç…Biri örgün biri açıköğretim 2 lisans diplomam var bir de dilim ama ev gadınıyımmmmçoğu komşumun arkadaşımın da var üniversite diploması çalışmasa da çalışsa da. Artık lise diploması gibi oldu. Neyiyle övünüyorsa
sayısalcı bi hanımefendi için bu şekilde konuşmak yakışıyor mu ,bizim hepimizi 2 ile çarpar 4 e böler hafife almamak lazımAynen öyle. Okuduysan kendine okudun. Kime ne? Sanki nasa’da araştırma görevlisi oldu da bize hava atıyor
Herşeyi başına kalkmış kadının. Komşu teyzeleri bile gezdiriyordum ben pandemi öncesi . Bana minnet mi etmeleri lazımdı ? Şu an da market ihtiyaçlarını alıyorum. Zaten gidiyorum markete kendim için elime mi yapışıyor? Sırtımızda taşımıyoruz ya yaşlı insanları. Yaşlanmaktan korkar oldum bu acımasız insanları okudukça. Güne gitsem uyusam suç olacakmış baksanızaAilede üniye giden ilk insan olabilir
Ailesi şişirmiştir kızım üni okuyor, saraylara layik diye
Buda kendini bişey sandı daha ilk cümleden üni mezunu olduğunu yazdığına göre
Üni mezunu olan kv gelinin çocuğun bakacak diye madde var sanki
Kv de rahatsızlansa kendi kaç gün bakar acaba
Arabayla 2 kez gezdirmiş onun lafını yapiyor
yani herhalde şey "üniversite mezunu maaşlı gelin alıyorsan sen de eşşek gibi toruna bakacaksın, peşin peşin kabul etmiş oluyorsun" demek oluyor.Herşeyi başına kalkmış kadının. Komşu teyzeleri bile gezdiriyordum ben pandemi öncesi . Bana minnet mi etmeleri lazımdı ? Şu an da market ihtiyaçlarını alıyorum. Zaten gidiyorum markete kendim için elime mi yapışıyor? Sırtımızda taşımıyoruz ya yaşlı insanları. Yaşlanmaktan korkar oldum bu acımasız insanları okudukça. Güne gitsem uyusam suç olacakmış baksanıza
Sanki maaşını kaynanaya veriyor tövbe tövbe. Ha verseler bakmaz çoğu da. Hiç mi nefes almayacaklar bu hayatta anneler? Kendinden kıs maddi manevi çocuk büyüt okut evlendir gene kurtulama.yani herhalde şey "üniversite mezunu maaşlı gelin alıyorsan sen de eşşek gibi toruna bakacaksın, peşin peşin kabul etmiş oluyorsun" demek oluyor.
ben külliyen karşıyım, bilen bilir.Sanki maaşını kaynanaya veriyor tövbe tövbe. Ha verseler bakmaz çoğu da. Hiç mi nefes almayacaklar bu hayatta anneler? Kendinden kıs maddi manevi çocuk büyüt okut evlendir gene kurtulama.
Hepiniz yanlış anlamışsınız. Üniversite mezunu olan konu sahibi değil, görev aldığı kurum. Yazmış oraya, üniversite mezunu kurumda görev alıyorum diye.Üniversite mezunu bir kurumda görev alıyorum esim asker.
Allahaşkına edebiyat hocası olmanıza gerek yok ama bu nasıl yazım tarzı. Hiç bir yorumunuzu tam manasıyla anlamadım.Linc yemekten korkum olsa yazmam zaten. empati yapamayanlarda yasayınca anlarlar:) ben sayısalcıyım gayette basarılı bir is kadınıyım edebiyat hocalığı yapmayalım lutfen,:)
Senin yapacağın bir şey yok eşin yaptırım uygulayacak.Üniversite mezunu bir kurumda görev alıyorum esim asker. 2 yıllık ücretsiz izin alıp cocugumu buyuttum. 28 aylık olan kızıma kayınvalidem hastayım bahanesiyle bakmıyor. İstediğim sadece 1 sene cocugumun kendini ifade edebileceği duruma gelmesi. Hastayım diyor ama arkadaşlarından gunlerden geri gelmiyor.
Ben normalde akrabalarından biriyle konusu bakıcı ayarlamıstım ama sonra görümcem bana annem hasta o bakamaz diyince vazgeçtim. Sonra görüncemle tartısınca kaynanam bana terbiyesiz iste ortalığı sen karıştırdın dedı. Kocam ayda 6 gun gelse 4 gunu annesinde gecerdi görümcem kosar cumadan gelir pazara kadar kaynanamda sabahın 8 inde Orda olmamızı ısterdi. Tartısınca kaynanam görümceme surat astıgımı söyledi bende her gun sizdeydik diyince gelmesesydiniz dedi oysa gitmeme luksu yoktu hergun kocamla bu yuzfen tartısıyorduk. Kızına adeta tapıyor.
Annem kabul etti bakmayı ama kayınvalidem akıl hocası olan kızının aynı kelimelerini kullanıp bakamam dedi. Evliliğin her saniyesinde akıl hocası olan kaynanam bu konuda da kızı ne derse onu yaptı.
Görümcem kendi cocuguna kaynanasına soyleyip bakılmadıgı İcin aynı seyi yasamamı istiyor. Oysa 6 senedir kocam burda olmasada ailesi uzulmesin diye hep gittim kaldım gezdirdim arabayla kaynanamı. Daha anlatmadıgım cok uyanıklıklar oldu.
Kaynanam bakamayacagını dile getirip gayet sakin davrandı.
Simdi sizce ben bunlara nasıl bir yaptırım yapsam akıl verin arkadaşlar cok yalnız hıssediyorum
Tespit gibi tespit +1Ailede üniye giden ilk insan olabilir
Ailesi şişirmiştir kızım üni okuyor, saraylara layik diye
Buda kendini bişey sandı daha ilk cümleden üni mezunu olduğunu yazdığına göre
Üni mezunu olan kv gelinin çocuğun bakacak diye madde var sanki
Kv de rahatsızlansa kendi kaç gün bakar acaba
Arabayla 2 kez gezdirmiş onun lafını yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?