- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Keyfinden bırakıyor hanfendi .Evde rahat çay kahve içmek için olabilir mi?1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...
işte onu bekliyorum yani çocuk klübü gibi bişey yapıcaklar etüt adı altında 1 saat sonra belli olcak allah yüzüme bakar inşallahne kötü.boşver içinden gelmiyorsa zaten bakmasın.yarım gunluk etut merkezleri var biraz araştırsan
cnm bu cevaba bende çok sinirlenmiştim hatta deli oldum keyfe kederKeyfinden bırakıyor hanfendi .Evde rahat çay kahve içmek için olabilir mi?
Tuhaf tuhaf yorumlar yapmayın allahaşkına .
Öyle bir zorunluluğu yok ki.Torunu olması,illa da bakacak anlamına gelmez ki.Sorumluluğunu almak istemiyordur.Bünyesi çocuk bakımını kaldıracak durumda değildir.Bir yanlışlık olursa,bir laf söylenmesindne çekiniyordur.Çocuk sizin.Siz bakacaksınız.Bir sürü anne çalışıyor.Hepsinin kayınvalidesi var ama kimse kimseye bakmıyor diye gönül koyamaz.günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
evet yarım gün kreşe veriyim dedim eski gittiği kreşe buda ona haksızlık olur sonuçta bıktı çocuk artık kreş kelimesinden onunda dinlenmeye ihtiyacı varokul tam güne dönmezse?
yarım gün birini bulacaksınız o zaman..
konunun tamamını okumadım ama...
arkadaşım 650 tl.ye bulmuş birini.. yarım gün okuldan almakla başlıyor .. yemek yapıyor bir de.. çocuğun ödevlerini yaptırıyor...
Gerçekten siz yazınca farkettim.Kim nerden buluyor bu konuları.2012 yılında açılan bir konu ama ben yınede yazmak isityorum.
sizin çocuğunuza kimse bakmak zorunda değil buna kayınvalidenizde dahil.
çocuk yapıyosanız her yönüyle sorumluluğunu alıyosunuz demektir.ben böyle konu açanları anlamıyorum kayınvalide sankı mecbur.siz kayınvalidenizin çocuğunamı baktınız ki karsılık olarak bekliyosunuz?
Gerçekten siz yazınca farkettim.Kim nerden buluyor bu konuları.
Gerçekten siz yazınca farkettim.Kim nerden buluyor bu konuları.
evet yarım gün kreşe veriyim dedim eski gittiği kreşe buda ona haksızlık olur sonuçta bıktı çocuk artık kreş kelimesinden onunda dinlenmeye ihtiyacı var
Öyle bir zorunluluğu yok ki.Torunu olması,illa da bakacak anlamına gelmez ki.Sorumluluğunu almak istemiyordur.Bünyesi çocuk bakımını kaldıracak durumda değildir.Bir yanlışlık olursa,bir laf söylenmesindne çekiniyordur.Çocuk sizin.Siz bakacaksınız.Bir sürü anne çalışıyor.Hepsinin kayınvalidesi var ama kimse kimseye bakmıyor diye gönül koyamaz.
konu sahibi güncellemiş
valla artık üzülmüyorum cnm ben okadar zorluklar geçirdimki kalbim oldu taş ,3 gündür döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok ,oğlu bile nefret etmiş mızılmalarına beni aratıyor daha ne deyim benAllah yardimciniz olsun.. Hayir diyeceğini bile bile aramissiniz zor durumda kalinca ne yapsin insan...
Ki bazi yorumlara deli oldum maşallah herkes muhteşem anne!!
Bence en mantiklisi yarim gün birini bulmak hem yemek falan da yapar belki maddi olarak zorlar ama bu bir süreç gececek kendinizi uzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?