torununa bakmayan kayınvalide

okul tam güne dönmezse?
yarım gün birini bulacaksınız o zaman..
konunun tamamını okumadım ama...

arkadaşım 650 tl.ye bulmuş birini.. yarım gün okuldan almakla başlıyor .. yemek yapıyor bir de.. çocuğun ödevlerini yaptırıyor...

2012 yılında açılan bir konu ama ben yınede yazmak isityorum.
sizin çocuğunuza kimse bakmak zorunda değil buna kayınvalidenizde dahil.
çocuk yapıyosanız her yönüyle sorumluluğunu alıyosunuz demektir.ben böyle konu açanları anlamıyorum kayınvalide sankı mecbur.siz kayınvalidenizin çocuğunamı baktınız ki karsılık olarak bekliyosunuz?

Öyle bir zorunluluğu yok ki.Torunu olması,illa da bakacak anlamına gelmez ki.Sorumluluğunu almak istemiyordur.Bünyesi çocuk bakımını kaldıracak durumda değildir.Bir yanlışlık olursa,bir laf söylenmesindne çekiniyordur.Çocuk sizin.Siz bakacaksınız.Bir sürü anne çalışıyor.Hepsinin kayınvalidesi var ama kimse kimseye bakmıyor diye gönül koyamaz.

evet yarım gün kreşe veriyim dedim eski gittiği kreşe buda ona haksızlık olur sonuçta bıktı çocuk artık kreş kelimesinden onunda dinlenmeye ihtiyacı var

Gerçekten siz yazınca farkettim.Kim nerden buluyor bu konuları.

evet yarım gün kreşe veriyim dedim eski gittiği kreşe buda ona haksızlık olur sonuçta bıktı çocuk artık kreş kelimesinden onunda dinlenmeye ihtiyacı var

kreş olmaz bence de yazık.. bir okuldan başka okula gibi..
o aradaki transferi kim sağlayacak peki hem ?
okuldan kreşe..

en mantıklısı yarım gün birini bulmak sanırım..

birincisi eşimin işten çık
konu sahibi güncellemiş

sorun aynı sorunsa yeni konu açmama ne gerek var rahatsız olduysanız okumayın

şimdi bu bakmak zorunda değil cümlesini ben anlamam gün döner devir döner keser döner sap döner,bakıcak arkadaşım ben bu zamana kadar kendi ayaklarımın üzerinde durdum 1 çöpü yok benim evimde kiradayım bir taraftan madden yardımcı olamıyosan manevi olcaksın ki eksilerin kapansın.bizde kira köşelerinde sürünmeyelim yarım gün 650 tl az paramı 1 kira demek eşimin işinin garantisi yok 3 yılda bir sürekli giriş çıkış yapılıyor ben işten çıksam hayatımız kararır bu senin canın kanın elin çocuğuna bakmıyor,bu zamana kadar zaten kreşte büyüdü ,şuan bakıma ihtiyacı yok onun yanında duracak birine ihtiyacı var

Allah yardimciniz olsun.. Hayir diyeceğini bile bile aramissiniz zor durumda kalinca ne yapsin insan...

Ki bazi yorumlara deli oldum maşallah herkes muhteşem anne!!

Bence en mantiklisi yarim gün birini bulmak hem yemek falan da yapar belki maddi olarak zorlar ama bu bir süreç gececek kendinizi uzmeyin

valla artık üzülmüyorum cnm ben okadar zorluklar geçirdimki kalbim oldu taş ,3 gündür döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok ,oğlu bile nefret etmiş mızılmalarına beni aratıyor daha ne deyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…