- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
calismak zorundayim demissin, bizimde maddi durumumuz hic iyi degil, herseyi minumumda yasiyoruz esimin kazanciyla, ama benim calismami istemiyo,unv. derecem cok iyi bir egitimim olmasina ragmen, o istese dahi ben istemiyorum, konu maddi problem degil bicok calisan anne icin bunda yuzde yuz eminim,psikolojik rahatlik, sosyal hayat, para kazanabiliyo olma durumu, ekonomik ozgurluk, vs, vs, isyerinin iyi olmasini ve gelecek garantisi vs, sebepleri cocugunun hasta olup sikinti cekmesine tercih ettiysen kimseye bakmak zorundaymis muamelesi yapmayin lutfen
(maddi durumum iyi değil ben ünivesite mezunuyum çalışmakta istemiyorum ) bu nasıl bir çelişkidri ben anlayamadım[/QUOTE]son yazdığınız cümleden şunu çıkardım çalışan anneler durumu, sizi ayakta alkışlamak gerek yok yok önünüzde eğilmek daha doğru olur çünkü çok bencilce bir düşüncedesiniz.Ne için çalışıyoruz eşimize yardımcı olmak çocuklarımızın ihtiyacını karşılamak gelecekte kimseye muhtaç kalmamak vs vs siz çalışmıyorsunuz eşiniz sıkıntı içinde ve çektiğinizide dile getirmişsiniz siz demekki içiniz rahat nasılsa sıkıntıyı çeken eşim diye düşünüp yer içer keyfime bakarım diyenlerdenseniz ben okadar vurdumduymaz olamam kusura bakmayın ayrıca şunuda belirtiyim eşiniz sizi çalıştırmıyormuş çalışsanız demekki sizde yukarıdaki düşünceleriniz için çalışıyorsunuz derim eşinize yardımcı olmak için değil sizin deyiminizle kısaca kendi egolarınızı tatmin etmek için kusura bakmayın size bir örnek daha veriyim beni k validemde eşi çalışmasını istemeyen biriydi.kendi eltileri diyor yer içer keyfine bakardı diye bunca yıl çocukları için birşey yapmamış yani çocuklarını sıkıntı içinde büyüttü ucu bize böle dokundu ve oğluna şuan gelini yardım ediyor.banada ileride gelinim oğluna hiçbirşey verememiş demesin.
çocuğum ilerde sıkıntı çekmesin diye çalışıyorum demişsiniz ama şimdi sıkıntı çektiriyorsunuz...
hemen 1 yaşında değilde okul çağına gelip biraz kendini kurtarma yaşında çalışmaya başlayabilirdiniz...
kayınvalidenize her lafı söylüyorsunuz ama kendi anneniz sorulunca yolu uzun vs. diyerek geçiştiryorsunuz ...
(maddi durumum iyi değil ben ünivesite mezunuyum çalışmakta istemiyorum ) bu nasıl bir çelişkidri ben anlayamadım
2 çocuk kaybetmişsiniz 1 tanecik oğlunuz var ve onuda 1 yaşında kreşe yolluyorsunuz..
Herşey maddiyatmıdır..
5 çocuğunu tek maaşla ve kira vererek geçindirenler nasıl geçindiriyo ben anlamıyorum..
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil..
Şahsen ben baksalarda el kadar çocuğu annem dışında kimseye emanet etmem..
Emmesi gereken bi çocuk daha o
O ki durumunuz kötü neden çocuk yapıyosunuz?
ilkduyansenol acaba kendi mesajına kendin mi yorum yaptın hemde iki farklı şekilde şaşırdımmmm
o ailenin durumuna göre değişir bakmak zorunda değil diyemezsiniz anne öle bilir baba ölebilir kimin ne olacağı belli mi ? kadının durumu ülkemizde pek iç açıcı değil biraz erkeğe bağlı durum her erkekte para kazanma becerisi aynı değil , rezil olmamak adına çalışıyorsa bir zahmet kaynan baksın torununa
selam kızlar bu konuyu açtığımda oğlum küçüktü ve şuan anasınıfıa gidiyor bu yıl kreşi bırakınca bakım konusu yine patlak verdi.çocuğu yazdırdık lakin yarım gün olunca mecburen birisini bulmam gerekti.binadaki bir kaç güvendiğim komşuma haber bıraktım ses çıkmadı .neyse yiğenimi çağırdım geldi 1 hafta yarım gün baktı hafta sonu gitti .çocuk okuyor mecbur gidicek.eşimde annemi ara dedi, yine büyük bir cesaretle aradım istemeyerek te olsa ,telefonda benim sesimi duyunca garip garip sesler çıkarıp ben çok fena bronşit olmuşum doktor çocuğa yanaşma dedi demezmi .1 gün önce bir akraba düğününde kurtlarını dökerken bronşit değil tabii,b,rde doktora özellikle sordum torunum var diye dedi sakın yanaşma demiş doktor.bende kapattım telefonu,eşimde sordu ne dedi diye aynen sölediklerini söyledim bir daha sakın bana annem bakar falan diye tek cümle dahi kurma dedim.bu hafta da eşimin memleketinden amcası geldi eşiyle düğün için 1 haftadırda onlar bakıyor ve kadın k vden yaşlı ayrıca kanser nasıl ilgilendiğini anlatamam ve çocuğum şuan ona babaanne diyor.bugün tam gün yapmak için bütün veliler okula baskı uyguladı çünkü oraya giden öğrenci velilerinin hepsi çalışan anne baba bakalım ne olucak birazdan okulu arıycam allah beni muhtaç etmesin şuna birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?