- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
evladını büyütmüş okutmuş evlendirmiş olsaydı emin ol ben evimde otururdum onada muhtaç kalmazdım
yetistirme tarzini begenmedigin birine
neden gözbebegini emanet etmek istiyorsun ki tatlim?
Sonucta bebisinin gününün yarisi onunla gececek,
ve senden birseyler kapiyorsa
ondanda kapacak... Egitiminin yarisi onun elinde olacak...
çalışmak zorundayım o yüzden mecburen bıraktım
komple okumamışsınız sanırım benim çocuğum kreşe gidiyor biz hastalık döneminden bahsediyoruz yani hasta olduğu dönemler çağıra çağıra getiriyoruz
hayir komple okudum.
4 senedir krese verdigim parayi kenara koysaydim ev alirdim
neden bakmiyor torununa yazdiginida okudum.
sen sadece hasta oldugu dönemler icin bakmadigina degil,
genel anlamda bakmadigi icin kiziyorsun.
evde bakici bulsan maddi olarak daha fazla mi olur kresten?
en azinda hasta oldugu zamanlar evinde olur...
sizde haklısınız eşiniz ne diyor bu duruma sizin anneniz gelse veya baska biri aileden
ailem gelemezki annem ve babaında orda bir kurulu düzeni var ve bizde 1 hafta zor kalıyorlar yani damat var tek annem olsa tamam da
Bir yorumunuzda hepi topu 3 yıl bakacaktı demiştiniz. 3 yıl bir çocuğa bakmak o kadar koaly birşey değil, siz kendi çocuğunuzu kreşe verdiğiniz için size kolay geliyor olabilir ancak bir çocuğu kaliteli bir şekilde yetiştirmek insanın ömründen ömür götüren birşeydir.
3 yıl bakması eşimin talebiydi benim değil biz biraz toparlanalım dedi diğer vefat eden çocuklarıma yaptığımız masraflar bi hayli fazlaydı
O da bir şey mi sizinki en azından bakmayacağını belli etmiş. Annemler ilk evlendiğinde babannemle oturuyorlarmış annem de memur çalışıyor babannem yapın çocuk ben bakarım demiş aynı evdeyiz filan ben doğumuşum babannem beni 5 aylıkken bırakıp evlenmiş biriyle annemler evlenmeden 1 yıl önce de dedem vefat etmiş.Bu yüzden ben tek çocuk oldum diyebilirim annem ondan sonra kimsenin lafına güvenip çocuk yapılmaz der ve bakacak doğru düzgün kimse olmadığı için de benim kardeşim olmadı.
evet canım özl sektör yani okadar ikilim yaşadımki çalışıp çalışmamak arasında ama işim çok iyi yani özel sektör olupta iyiyim diyen az bulunur kaybetmek istemedim çocuğum sıkıntı çekicek ama hep ileride iyi olucak düşüncesiyle çıkmadım iyikide çıkmamışım ha izin istesem verirlerdi vermem demezler ama biliyosunuz verdikten problem oluyor.
canım benım allah yardımcın olsun senı o kadarı ıyı anlıyorumkı ...
ama ben bunları konusmak ıstemıyorum demekkı senın kaynana senı sevmıoyo senı sevmedıgı gıbı torununuda sevmıo sen
hem çocuguna hem evıne yetmıo çalısıon
allah sana guc sabır versın keske komsu olsaydık yada ne bılıyım akraba felan
ve yakın otursaydık ben bakardım çocuguna hasta oldugunda
yalnız olmak çok zor bılıyorum...
ne dıyım bılemedım tesellı etmekten baska napılırkı burdan oraya anca sana dua edebılırım
ışlerin rast gıtsın çocugun saglıcakla buyusun allah onu korusun sanada yardım etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?