torununa bakmayan kayınvalide

Hıhı zaten burada buna benzer konu açan üyelerin hiç biri böyle yapmıyor. Hediyelerle şımartıyorsunuz kışın Uludağ’da yazın Bodrum’da tatiller hediye ediyorsunuz. Evine yardımcı gönderiyorsunuz. Bir tıkla kapısına market arabası gönderiyorsunuz. İşime geldiği gibi davranıyorum diyorsunuz çocuğuma bakarken canım kayınvalidem oluyor. Düğünümde bana altın takmadı yok evime eşya almadı olduğunda cadı kaynana oluyor. Siz EMPATİ değil BENCİLLİK yapıyorsunuz.

Bakmak zorunda değil.benim de 18 aylık oğlum var calismak istiyorum ve istediğim isi bulursam krese vericem,kendi annem bana 2 dakika mesafesinde ama bakmaz öldürsen hemde ben 5 çocuk büyütüm der

Çocuk evde canlı ders dinliyor şu anda

Benimde annem Asla bakamam der kayınvalide zaten bakmaz bazı ınsanlar bakabılme yetısıne sahıp degıl bende bazen düşünüyorum ama cocuk bakımı cok zor hele emanet olarak o sorumluluğu da herkes almaz aslında normal keske yardım etseymiş ama olmamış Allah kolaylık versin

Ya kendi çocuğuna bakmaktan sızlanan kadınlar ileri de kendi torunlarına bakacaklar mı ki hiç bi destek olmadan bir çok çocuğa bakmış kadından toruna bakmasını bekliyorsunuz pes ya pes.
Kendine güvenemeyen doğurmasın bi zahmet.

Ona güvenerek mi çocuk yaptınız? Bakmak zorunda değil bence.

O zaman kadın 50 yaşındaymış şimdi 66 yaşında. 1 yaşındaki çocukla 16 yaşında genç kızları bir tutmayın.

İnşallah imkanınız el verirde kendiniz bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…