- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Aileler çocuklarımıza bakıcı değil ancak göz kulak olabilirler. Çocuklarımız büyüklerimizin hayatlarının çok büyük bir kısmını alıyor. 1 yık değil 2 yıl değil kendilerini kurtarana kadar peşlerinden koşturuyoruz sadece anneleri değil babaları da hiç olmazsa omları da servis şöförü yapıyoruz. Parka götürmekten evde evcilik oynamaktan sokakta top oynamaktan bahsetmiyorum. Bunu severek yaparlar ama diğer öz bakımından yemesine içmesine kadar herşeyi yüklemek doğru değil yaşlılar ve yorgunlar çocuk bakmak büyük bir meziyet.Siz çok haklısınız dediklerinize harfiyen katılıyorum.Galiba yanlış anlaşıldım.Konu sahibi süreklikten bahsetmemiş.çocuğu hastaymış babaanne sağlıklıyım.Yapmayın Allah aşkına bir var bir yok demek hafta sonunu silersek haftada 2 veya 3 gün yapar.Torun sevmek gibi algılanabilir bile.
2 çocuk büyüttüm anneanne babaanne gibi seçeneklerim olmasına rağmen hiç değerlendirmedim sizin gibi düşündüğüm için.Çocuklarım küçücükken gece vardiyasına gittim sırf kimseye yük olmamak için yaşlılarımızı yormamak için.Ama burada ne yazılsa yaşlılar mecbur değiller lafı dönüyor.O halde aile neden var ?
Siz de ona bakmazsınız yaşlanınca. Burda bakma zorunluluğu yok yazanlar buna da katılacaktır sizin de ona bakma zorunluluğunuz yok sonucta66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda
Buna da katılıyorum bakacaksa oğlu baksın zaten. "Kin" gütmüyor ise. Genel yazacak olursam bizler bile 1 yaşındaki çocuğumuza bakarken ne kadar zorladığımizi tuvalete bile zor gittiğimizi yazıyoruz. Hatta saçımı tarayamiyorum diyenler var. Eee 66 yaşındaki birinden böyle bir şeyi beklemek ne oluyor. Yapmak istemiyorsa hele. O yaşta da değiliz vücut sağlığını, ruh sağlığını bilemiyoruz. Ama bilmediğimiz şey hakkında bolca konuşuyoruz. Konu sahibi demiş ki tüm gün evde tel izliyor ama o zaman hasta olmuyor... anlamadım what? Televizyon izlemek ile cocuk bakmak nasıl karşılaştırılabilir bir şey olsun. Bütün gün televizyon izleyerek çocuğuna baksa o zaman da bir ton laf sayar... Annemin bir lafı vardır severim. Ben ona bir şey deyince. Sen benim köyüme gelirsen anlarsın der. Yani o köye gelmeden yapılan yorumlar empatoden yoksun yorumlar...Ya da bu yorumları yapanlarin bebekleri çocukları aşırı uslu, kendileri de çok rahat bakıyor ya ne var ki. Genç daha 60inda rahatsızlığı yok vs yazıyor da yazıyor yani... Ilk 2 cümlem.haric genel yazdım.Siz de ona bakmazsınız yaşlanınca. Burda bakma zorunluluğu yok yazanlar buna da katılacaktır sizin de ona bakma zorunluluğunuz yok sonucta
Evet, zaten oglu bakmak zorunda gelini degil..Siz de ona bakmazsınız yaşlanınca. Burda bakma zorunluluğu yok yazanlar buna da katılacaktır sizin de ona bakma zorunluluğunuz yok sonucta
Zaten kendisi değil oğlu bakmak zorundaSiz de ona bakmazsınız yaşlanınca. Burda bakma zorunluluğu yok yazanlar buna da katılacaktır sizin de ona bakma zorunluluğunuz yok sonucta
Kimse için doğurmuyoruz kimse de kendi annemiz dahil bakmak zorunda degil.Cocuk bakmak zor is 1 yasindaki cocugu kreşe yollamak yerine eve bakıcı tutsaydınız .Ben de cocuklarimi 3sene kendi evimde baktirdim doğru olan da 1yas bebe kreşe verilir mi?biz evlenirken tek kuruş evimde yani 1 iğnesi yok diyebilirim.en azında 4 yıldır baksaydı ben kreşe verdiğim parayla ev alırdım şimdiye emin olun kreşe de bu sene verirdim.zaten ideal kreş yaşı 4
Siz böyle yapıyorsanız bilemem.Ben böyle yapmıyorum.Böyle yapmamam veya düşünmemem konu sahibini anlamama engel değil.çünkü EMPATİ yeteneğim var.İki beğeni fazla alacam diye duyar kalmanıza gerek yok.Aileler çocuklarımıza bakıcı değil ancak göz kulak olabilirler. Çocuklarımız büyüklerimizin hayatlarının çok büyük bir kısmını alıyor. 1 yık değil 2 yıl değil kendilerini kurtarana kadar peşlerinden koşturuyoruz sadece anneleri değil babaları da hiç olmazsa omları da servis şöförü yapıyoruz. Parka götürmekten evde evcilik oynamaktan sokakta top oynamaktan bahsetmiyorum. Bunu severek yaparlar ama diğer öz bakımından yemesine içmesine kadar herşeyi yüklemek doğru değil yaşlılar ve yorgunlar çocuk bakmak büyük bir meziyet.
Kimsenin duyar kastığı yok. Herkes doğruyu söylüyor. Siz bu hayatta en ufak şeyi hesaplayarak yapıyorsanız bu sizin sorununuz. Ayrıca bu yaptığınız şey empati değil malesef. Haksız olan biriyle empati yapılmaz.Siz böyle yapıyorsanız bilemem.Ben böyle yapmıyorum.Böyle yapmamam veya düşünmemem konu sahibini anlamama engel değil.çünkü EMPATİ yeteneğim var.İki beğeni fazla alacam diye duyar kalmanıza gerek yok.
Siz ne yapıyorsunuz cocujlarinizla ilgili?Peşinden koşturmuyor musunuz? Anlamadım ne yapmadığınızı yorum yazanın yapıp da sizin yapmadığınız şeyi yani?Siz böyle yapıyorsanız bilemem.Ben böyle yapmıyorum.Böyle yapmamam veya düşünmemem konu sahibini anlamama engel değil.çünkü EMPATİ yeteneğim var.İki beğeni fazla alacam diye duyar kalmanıza gerek yok.
2012 konusuveririm kreşe kimseye minnet etmem.Gönlü olmayanın işide zoraki ite kaka olur.İyi bakacağından emin misiniz? Kaldı ki bakmak zorunda değil gelmiş kaç yaşına kafa dinlemek ister artık.
Kocasını büyütmüş bu yaşa getirmiş! Ne saçma bi yorum allah aşkına. Hiçmi emeği yok kadının allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin!Siz de ona bakmazsınız yaşlanınca. Burda bakma zorunluluğu yok yazanlar buna da katılacaktır sizin de ona bakma zorunluluğunuz yok sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?