- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
canım ben o parayı gözden çıkarmışım zaten benim sıkıntım hasta olduğu zamanlar çağırmadan gelmiyor hasta yollamayın ben gelirim demiyor
benım anladıgımda konu sahıbı arkadasım kayınvalıdeye takmıs baska sebeplerden dolayıda takmıs
yaslı baslı ınsanlar ya bosverın kotu nıyetten bıseycık cıkmaz
benım anladıgımda konu sahıbı arkadasım kayınvalıdeye takmıs baska sebeplerden dolayıda takmıs
yaslı baslı ınsanlar ya bosverın kotu nıyetten bıseycık cıkmaz
Benim kayınvalide de 66 yaşında maşallah benden dinçtir =)düşündüm de benim kv .de 68 yaşında
bir fincan çayı zor içiyo elleri titriyo..
görümcem gidip haftada bir evini temizliyo
hani çocuk bakabileceğini hiç sanmıyorum
hasta olsa bile çocuk bakamaz kadın . ne yalan söyliim
kaynana baksaydı bu sefer ne olacaktı biliyormusun.yapma dediklerimi yapıyor,yedirme dediklerimi yediriyor.hiç çıkarıp gezdirmiyor.tüm gün televizyon izletiyor.bebeğimi sürekli oraya buraya götürüyoır.uyku düzenine uymuyor.bebğimi hasta ediyor.kirli giysilerini poşete dolduruveriyor v.s. v.s. şikayetleri uzayıp gidecek
haaa kimse kusura bakmasın.bana çocuk baktıracaksa evlatlarım kendi doğrularımla bakarım.kimse müdahele edemez bana
Benim kayınvalide de 66 yaşında maşallah benden dinçtir =)
Sabahın 5-6'sında kalkar akşama kadar koşturur, oturmaz yerine. Ama torunlarıyla zerre ilgilenmez
Anladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi de dinç bu yüzden böyle bir beklentisi olmuş.
aynen öle daha 1 hafta önce tatilden geldi hemde tur ben bile tur için kendime güvenemiyorum yani yürüme işi var sonunda nebiliyim ya Allaha havale ettim en iyisini o bilir
o da bişey mi ? ben öz torununa parayla bakanı tanıyorum.
benim kendisine takmam için çok içli dışlı olmamız gerek.4 yıl birlikte oturmuşum takmamışım çocuk için takmışım söz konusu eğer çocuğumsa evet takdım
biraz 20-25 yıl sonrasını düşünüyor gibiyiz ama ben olsam hiç bakmam..herkesin doğrusu kendine doğru tabi ama bakacak olsam 2. çocuğu yapardım. kaldı o yaştan sonra nasıl zor olur. kendi anneme bile çok üzülüyorum. ama şuan için yapacak bir şey yok kendi açımdan. güvenilir birini bulamam. bir de bebeklikten annem bakınca şimdi ayırmak çok zor.
Benim kayınvalide de 66 yaşında maşallah benden dinçtir =)
Sabahın 5-6'sında kalkar akşama kadar koşturur, oturmaz yerine. Ama torunlarıyla zerre ilgilenmez
Anladığım kadarıyla konu sahibinin kayınvalidesi de dinç bu yüzden böyle bir beklentisi olmuş.
tatlım iki bebeğini kaybetmişsin allah size ve evladınıza uzun ömür nasip etsin. ama bence kaynananın bakmak istememesini kişisel algılama senin annende bakmak istemeyebilirdi, şimdi onlar çocuklarını büyütmiş rahat etmek isterler birde 66 yaş az değil kendine güvenemiyordur kadın hareketli olur çocuk koşamam arkasından birşey olur diye düşünüyordur sorumluluk neticede.
ben belki en fazla 5 yıl içinde torun sahibi olabilirim
yani 50 yaşımda
bu konuyu yardım etmeniz için yazmadım biraz canım sıkılıdı bugün. kış da geliyor yine hastalıklar başlıycak ve ben her kış olduğu gibi ağlamaya devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?