- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
1 yaşında hangi kreş alıyor merak etti 3 yaştan başlamıyormu? bu kreşler
valla bu durumda sonuç onu gösteriyor hiç kimse hastalanacağını düşünmüyor bugün bana yarın sana demiyor
66 yaşında hasta falan değil şöyleki bana çocuk baktırırsanız ben hastalanıyorum diyor ama akşama kadar tv karşısında hiç hastalanmıyo kendi ailemden kimse yok burda
1 yaşındaki bebek anneye muhtaçtır nasıl bırakabiliyorsunuz kreşe...
66 yaş 1 yaşında çocukla uğraşmak için çok zor.televizyon karşısında elbette iyi olacak.en fazla ev işi ve yemek yapıp oturuyor.arkadaşımın 1 yaşında torunu var ve kızıyla birlikte bakıyor.42 yaşında olmasına rağmen çok yorgun,çünkü hiç dinlenemiyor.sürekli bebeğin peşinde koşturuyor.
ya böyle ahkam kesen ,insanların anneliğine laf eden yorumlara hayretle bakıyorum.sankı bu ulkenın kosullarını bılmıyoruz,cok guzel hersey,cocukların egıtım ıcın yasamak ıcın ayrı butcelerı varmısta bu annede kendıne cıcılı bıcılı elbıseler ayakkabılar almak ıcın ıse gıdıyormus gıbı yorum yapılıyor.bu yorumu yapan arkadasım eger evlıysen ve cocugun varsa bır anne ıcın cocugunu ardında bırakıp,onu uykusundan alıp bırakmakmanın nasıl bır ezıyet oldugunu anlardın ve bır kadının calısmaya mecbur olmadıkca bunu yapmayacagını bılırdın.he cocugun yoksada bırdaha oturdugun yerden ahkam kesme lutfen bırgun bu lafların aynını yasamak durumunda kalabılırsın buyuk konustugun ıcın
gelinin olcak yani
hepsi aynı canım bunların, ben olsam ben de çok üzülürdüm ama boşver belki bakmadığı daha iyidir. senin annen yok mu, uzakta mı? eşin farketmiştir umarım bu gıcık durumu...
evet hayat zor, çalışmak zorundasınız anlıyorum ama annelerimize güvenerek çocuk yapmasak daha iyi olur.. benim annem 50 yaşında 3 ay gidip antalyada yeğenime baktı.. ama ben acıdım kadının haline.. kolları sırtı ağrı içinde kalıyordu.. sağlıklı bi kadın değil.. kemik erimesinden tut koah'a kadar bi ton hastaliği var.. ben bebeğim olsun kıyıp da anne sen bak diyemem.. bakmıyorsa kırılmak üzülmek anlamsız geliyor.. ona mı güvendim de doğurdum derim kendime..
burcucum zaten benim kızdığım bakmaması değil hasta olduğunda bile göndermeyin demiyor komşu olsa o bile bakar ya
e konu sahibinin eşine bakmış büyütmüş
yarın elden avuca düşünce bakmaları için yeterli bir sebep bence bu
anne çocuğuma bakarsan bende sana bakarım gibi bir şart duymadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?