torununa bakmayan kayınvalide

günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum
Cocuğu doğuran kv niz degil ki sizsiniz bakmak zorunda degil kesinlikle. Naziniz geçiyorsa ve yakınlarınızdaysa annenize baktığın Yada sevdiğiniz ve nazınızın geçtiği bi akraba. Ama kv bakmak istemezse hakkı var. Evlenmişler cocukları olmus büyütmüşler evlendirmisler simdi torunu sevip gezme vakitlerinin bence

Bakarsa ölür filan mazAllah incileri dökülür ne garip insanlar var ya cok kizdim suan tmm bakmak zorunda degil ama evde oturacagina baksa nolacakki

selam kızlar bu konuyu açtığımda oğlum küçüktü ve şuan anasınıfıa gidiyor bu yıl kreşi bırakınca bakım konusu yine patlak verdi.çocuğu yazdırdık lakin yarım gün olunca mecburen birisini bulmam gerekti.binadaki bir kaç güvendiğim komşuma haber bıraktım ses çıkmadı .neyse yiğenimi çağırdım geldi 1 hafta yarım gün baktı hafta sonu gitti .çocuk okuyor mecbur gidicek.eşimde annemi ara dedi, yine büyük bir cesaretle aradım istemeyerek te olsa ,telefonda benim sesimi duyunca garip garip sesler çıkarıp ben çok fena bronşit olmuşum doktor çocuğa yanaşma dedi demezmi .1 gün önce bir akraba düğününde kurtlarını dökerken bronşit değil tabii,b,rde doktora özellikle sordum torunum var diye dedi sakın yanaşma demiş doktor.bende kapattım telefonu,eşimde sordu ne dedi diye aynen sölediklerini söyledim bir daha sakın bana annem bakar falan diye tek cümle dahi kurma dedim.bu hafta da eşimin memleketinden amcası geldi eşiyle düğün için 1 haftadırda onlar bakıyor ve kadın k vden yaşlı ayrıca kanser nasıl ilgilendiğini anlatamam ve çocuğum şuan ona babaanne diyor.bugün tam gün yapmak için bütün veliler okula baskı uyguladı çünkü oraya giden öğrenci velilerinin hepsi çalışan anne baba bakalım ne olucak birazdan okulu arıycam allah beni muhtaç etmesin şuna birdaha

şimdi bu bakmak zorunda değil cümlesini ben anlamam gün döner devir döner keser döner sap döner,bakıcak arkadaşım ben bu zamana kadar kendi ayaklarımın üzerinde durdum 1 çöpü yok benim evimde kiradayım bir taraftan madden yardımcı olamıyosan manevi olcaksın ki eksilerin kapansın.bizde kira köşelerinde sürünmeyelim yarım gün 650 tl az paramı 1 kira demek eşimin işinin garantisi yok 3 yılda bir sürekli giriş çıkış yapılıyor ben işten çıksam hayatımız kararır bu senin canın kanın elin çocuğuna bakmıyor,bu zamana kadar zaten kreşte büyüdü ,şuan bakıma ihtiyacı yok onun yanında duracak birine ihtiyacı var
çalışan anne için çocuğun bakım problemi büyük sıkıntı.
anlıyorum seni.ben de çok sıkıntı çektim.
benim kv. kendi yanında görümcem olduğu için ve onun 3 çocuğuna baktığı için benim oğlumdan köşe bucak kaçtı.çocuğum kreşe giderken kolu kırıldı haliyle evde bakılması gerekti 3 hafta.o zaman bile bakmadı.kanser hastası annem baktı.
şimdi bu yapılanlar asla unutulmaz ben de ne unutur ne de affederim.
ben mecbur bakmaya diye düşünmüyorum ama.
bir kere mecbur değil.
içinde gönlünde bu sevgi,bu merhamet yok ise zorla baktıramayız çocuklarımıza.ondan gelecek talep.
sen de ancak o zaman gönül rahatlığıyla bırakabilirsin.
şimdi kv torunundan bu kadar kaçarken sen zorla bırakmaya kalksan için rahat edecek mi.
aklın hep çocuğunda kalmayacak mı.acaba iyi bakıyor mu acaba karnını doyuruyor mu diye düşünmeyecekmisin.
işte bu yüzden bu konuyu hiç zorlamayın bence.başkaca bir çözüm bulacaksın çaresi yok.
keser döner sap döner dedin ya işte aynen öyle.
o keser sapı dönecek birgün.

yalnız inşallah bu son olur elbet benim oğlum büyüyecek elbet onunda bana işi düşecek ama,bu döktüğüm göz yaşının hesabnı nasıl verecek,ama ben onun gibi acımasız değilim herşeyden önce vicdansız hiç değilim,ben kocamın hatrı için yaparım ne yaparsam keşke oda oğlunun hatrını bilseydi

çalışan anne için çocuğun bakım problemi büyük sıkıntı.

anlıyorum seni.ben de çok sıkıntı çektim.

benim kv. kendi yanında görümcem olduğu için ve onun 3 çocuğuna baktığı için benim oğlumdan köşe bucak kaçtı.çocuğum kreşe giderken kolu kırıldı haliyle evde bakılması gerekti 3 hafta.o zaman bile bakmadı.kanser hastası annem baktı.

şimdi bu yapılanlar asla unutulmaz ben de ne unutur ne de affederim.

ben mecbur bakmaya diye düşünmüyorum ama.

bir kere mecbur değil.

içinde gönlünde bu sevgi,bu merhamet yok ise zorla baktıramayız çocuklarımıza.ondan gelecek talep.

sen de ancak o zaman gönül rahatlığıyla bırakabilirsin.

şimdi kv torunundan bu kadar kaçarken sen zorla bırakmaya kalksan için rahat edecek mi.

aklın hep çocuğunda kalmayacak mı.acaba iyi bakıyor mu acaba karnını doyuruyor mu diye düşünmeyecekmisin.

işte bu yüzden bu konuyu hiç zorlamayın bence.başkaca bir çözüm bulacaksın çaresi yok.

keser döner sap döner dedin ya işte aynen öyle.

o keser sapı dönecek birgün.

gun gelip gercekten hwap donuyor biliyor musun? Yani insan bekliyor tabiiki…3 hafta baksaydi ne vardi sanki?? Kaldiki sen bi anne olarak icin icini yemistir…cocugunu birakip giderken…Allah islah etsin boyle insanlari..ins. biz ilerde boyle olmayiz.

Aman bakmaması daha iyi bence sonra bin türlü lafını ederler. Ev alırsın ilerde benim sayemde aldı kreş parası vermedi falan der. Ama kreşe vermek de zor yani ne bileyim ben şahsen kaynanam baksın istemem ama kişiye göre değişir bu durum. İnşallah çözülür bi şekilde bu durum ya çalışanlar için bebeğe bakacak birini bulmak da zor bu devirde kimseye güven olmuyor. Doğal olarak yakın biri baksa daha iyi olur diye düşünülüyor.

gun gelip gercekten hwap donuyor biliyor musun? Yani insan bekliyor tabiiki…3 hafta baksaydi ne vardi sanki?? Kaldiki sen bi anne olarak icin icini yemistir…cocugunu birakip giderken…Allah islah etsin boyle insanlari..ins. biz ilerde boyle olmayiz.
dönüyor tabiki.illa ki muhtaç olunuyor.
ben bakmasını arzu ederdim.ama mecbur da mecbur diye tutturarak değil.
içinde gelerek,coşarak torunum benim diye bağrına basarak.
oğlum okula başladığında yrm gün baktı.bir sene kadar.çinkü artık diğer torunlar gitmişti.
kendini affettirmek adına biraz da vicdan yaptı.
ama affettim mi hayır affetmiyorum kusura bakmasın.
kendi kızına el bebek gül bebek davranırken o kaç yaşındaki torunların bile sütle peşinde koşarken kolu kırık çocuğa kanser hastası bir kadının bakmasını umursamadılar.
neyse konu sahibi arkadaşım kusura bakmasın konusunu dağıtmak gibi oldu.kendi sorunlarımı yazdım.
ama sorunu çözdüğüne çok sevindim.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ne diyeyim.

Ben cocuk dogurayim, kariyerimden de vazgecmeyeyim ama birileri bedavaya benim cocuguma baksin. Hmhm oldu.
canım sen annemisin bilmiyorum ama emin ol çocuğunu bir yakınına teslim etmek isteyen bir annenin ilk derdi para değildir.
tonla kaygı vardır ardında.burada konu sahibi zaten yrm gün anaokuluna gönderiyormuş.kendi de yazdı ordan oraya o çocuk nasıl gidicek diye.sonra iki ayrı merkez olduğu için iki ayrı ücret var ki kimi olsa kara kara düşündürür.
bedavaya getirmek ithamı ağır bir yargı.

canım sen annemisin bilmiyorum ama emin ol çocuğunu bir yakınına teslim etmek isteyen bir annenin ilk derdi para değildir.
tonla kaygı vardır ardında.burada konu sahibi zaten yrm gün anaokuluna gönderiyormuş.kendi de yazdı ordan oraya o çocuk nasıl gidicek diye.sonra iki ayrı merkez olduğu için iki ayrı ücret var ki kimi olsa kara kara düşündürür.
bedavaya getirmek ithamı ağır bir yargı.
Tatlim krese birakan kadinin yabanciya birakma sorunu yoktur zaten, kaygisi para olmasa bakici tutardi

günaydın herkese arkadaşlar 13 yıllık evliyim 2 bebeğimi kaybettim ve şuan elinizden öper 1 oğlum var bu çocuğumda zor şartlarda dünyaya geldi ve hayata tutundu.bizim için değeri tahmin edilemez boyutta.evimiz kira ve ben 1 yaşından itibaren oğlumu kreşe vermek zorunda kaldım.en azından 1 gün arayla gitsin dedik hanımefendi onuda kabul etmedi.kreşe verdiğim için pişman değilim ama bazen içime oturuyor hasta olduğu zaman bile gelip bakmıyor ve ben çocuğumu hasta hasta kreşe yolluyorum

niçin bakmıyor
mazereti nedir
???????????????

keşke kreş yerine bir bakıcı bulmaya çalışsaydın
tahmin edebiliyorum
ne kadar zor olduğunu
:(

senin annen hayattamı yada yakınmı

kayınvaliden dışındfa yardımcı olcak kimse yokmu

Tatlim krese birakan kadinin yabanciya birakma sorunu yoktur zaten, kaygisi para olmasa bakici tutardi
benim bu zamana kadar harcadığım paranın haddi hesabı yok kaygım para olsa emeklerken kreşe vermez ailemden birini getirtirdim yada kapıdan bırakır ister bak ister bakma der döner işime giderdim ,sizin bence beyniniz sulanmış profilinizden gördüğüm kadarıyla bankacısınız paradan başka bişey aklınıza gelmemesi gayet doğal,zaten 3 gündür yaşadığım yeter bir de sizin saçma sapan yorumunuzla kendimi germek istemiyorum ,canınız sıkılıyorsa eğlence sitelerinde takılın,

Back
X