selam kızlar bu konuyu açtığımda oğlum küçüktü ve şuan anasınıfıa gidiyor bu yıl kreşi bırakınca bakım konusu yine patlak verdi.çocuğu yazdırdık lakin yarım gün olunca mecburen birisini bulmam gerekti.binadaki bir kaç güvendiğim komşuma haber bıraktım ses çıkmadı .neyse yiğenimi çağırdım geldi 1 hafta yarım gün baktı hafta sonu gitti .çocuk okuyor mecbur gidicek.eşimde annemi ara dedi, yine büyük bir cesaretle aradım istemeyerek te olsa ,telefonda benim sesimi duyunca garip garip sesler çıkarıp ben çok fena bronşit olmuşum doktor çocuğa yanaşma dedi demezmi .1 gün önce bir akraba düğününde kurtlarını dökerken bronşit değil tabii,b,rde doktora özellikle sordum torunum var diye dedi sakın yanaşma demiş doktor.bende kapattım telefonu,eşimde sordu ne dedi diye aynen sölediklerini söyledim bir daha sakın bana annem bakar falan diye tek cümle dahi kurma dedim.bu hafta da eşimin memleketinden amcası geldi eşiyle düğün için 1 haftadırda onlar bakıyor ve kadın k vden yaşlı ayrıca kanser nasıl ilgilendiğini anlatamam ve çocuğum şuan ona babaanne diyor.bugün tam gün yapmak için bütün veliler okula baskı uyguladı çünkü oraya giden öğrenci velilerinin hepsi çalışan anne baba bakalım ne olucak birazdan okulu arıycam allah beni muhtaç etmesin şuna birdaha