- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
hadsiz herif. daha neler yazarım da..Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Teşekkür ederim. Sizin de iyilik ve güzellik yoldasınız olsunErkek evlat diye deliren anne babalar şu konuşmaları tekrar tekrar okusun.
İnsan önce adaletli olacak, yavrusunun hakkını yemeyecek.
Babadan uzaklaşmanıza hiç şaşırmadım, aynen dediğiniz gibi bu seçimi kendi yapmış sizin yapacağınız birşey yok.
Sizin de artık bir yuvanız var, uzun yılları beraber mutlulukla geçirmenizi dilerim.
baban sadece kötü değil iğrenç biri.Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Mesajima kizanlar falan olmuş. Gozlerini kapatmislar gerçeklere.Kendi torununu taciz eden dedeler var bu ülkede. Böyle düşündüklerine eminim.
Mesajima kizanlar falan olmuş. Gozlerini kapatmislar gerçeklere.
Damadi icin eve kiz atmistir diyor hamile kızına. Bir baba bunu kiziyla nasil konuşur? Ustelik kadin hamile.
Ne demek ne idüğü belirsiz?
Ataerkil toplumda soyu erkek belirliyor diye düşündükleri için kendi soyundan görmüyor olabilirler.
Ama ne idüğü belirsiz demek babasi belli degil demek. İnsan ancak akli boyle calisiyorsa boyle konuşur.
Biz niye boyle şeyler düşünmüyoruz?
Mesafe koyup konuşmayınca da ağlayıp kendini acındırıyor. İntihar edicem falan diyor ya da hayırsız evlat moduna geçiyor.tiksindim resmen...o kadar çok var ki bu örümcek kafalılardan . keşke azalarak yok olsalar. kusura bakmayın ama çok leş bir zihniyeti var. ağladığınıza değmez. eminim ki ilk salak salak konuşması bu değildir. mesafe candır. aile de olsa bizi aşağı çeken, zehirleyen insanlarla araya mesafe koymamız şart.
Size, karnınızdaki bebeğe acımayan insanlara neden kanıyorsunuz ki?Mesafe koyup konuşmayınca da ağlayıp kendini acındırıyor. İntihar edicem falan diyor ya da hayırsız evlat moduna geçiyor.
Başta gitmeniz hata olmuş. Anneniz gelseydi keşke. Bence evet çok kötü biri. Allahu Teala sizi ona onu size muhtaç etmesin.Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Sizin anne babanizla ilgili her yorumunuz da şok oluyorum. Allah ıslah etsin onları.Hemen evine dön . İş miş yapma , gerekirse ekmek arası yeyip oturun . Annen gelecekse gelsin . Yoksa kimseye minnet etme. Allah gücünü kuvvetini artırsın inşallah bir an önce iyileşirsin doğumdan sonra da .
Hadi diyelim ki kocan içkici , kumarbaz, küfürbaz , sorumsuz , ahlaksız ,vs .
Doğmamış bebeğe bu denir mi ? Seni ne yerine koymuş oluyor bu şimdi ?
Benim babam da annemin gazına gelip ölmeden tüm malını mülkünü kardeşime verdi , dedesinden kalma mirası elin oğlu mu yiyecekmişbana güç vereceğini düşünmedi hiç , torunlarının belki gelecekte kullanacağı , faydalanacağı hiç aklına gelmedi.
Bazen yokluğumuz daha çok koyar diye düşünüyorum. Gerçi babam bana aç gözlü dedi ve 2 yıldır ne aradı ne sordu . Koymadı benimkine
Amin , çok zor atlattım , yaşadıklarımı çok zor kabullendim . Sonuçta erkek çocuğu öz evlat saymak , bu toplumda gelenek haline gelmiş . Herkesin türlü türlü derdi var diyorum artık . Benimki de ailemle sınanmak . Umarım yarın bir gün el oğlu olan eşim , bu yaşadıklarımızı yüzüme vurmaz .Sizin anne babanizla ilgili her yorumunuz da şok oluyorum. Allah ıslah etsin onları.
Aynen öyle , soyunu devam ettirme iç güdüsü herhalde.Babanizin boyle biri oldugunu yeni mi ogrendiniz.
Kaynanam gorumcemlerin cocuklari için "benim degil, bakiyorum ama benim degiller, onlarin" diyor. Onlarin dedigi damatlarin yani...
Ogullarimin cocuklari benimdir. Babaniz da boyle goruyor.
Aynen öyle , soyunu devam ettirme iç güdüsü herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?