- 19 Aralık 2014
- 6.794
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.443
- 748
kesinlikle katılıyorum. yalnızca trendyol vb sitelerde yorum alana kadar biraz zaman geçiyor,dolap gibi uygulamalardan satış yapan çok işletme var,bayağı da iyi bence çoğunun satışları.hem dükkanda satış yap hem de ürünlerini dolap gardrop gibi sitelerde sat.trendyolu da ekleyebilirsin.artık herkes böyle yapıyor.sadece dükkandan satışla dükkan ayakta duramaz
şimdi düşünüyorum ben müşteri olsam yan yana konsepti aynı olan 2 dükkan görsem hangisini tercih ederim?
-mekan temizliği ve dekoru çok önemli. böyle abartı süslü,saçma sapan dekorasyon değil de,sevimli,temizliğine dikkat edildiği belli olan yerler bana çekici gelir.
-ürün çeşitliliği çok ilgimi çeker,çarşıda pazarda zaten bulabileceğim şeyler değil de,hani bir ürünün alternatif,piyasada pek olmayan bir rengiyle vb karşılaşırsam çok mutlu olurum mesela :)
-sürekli başımda dikilen bir satıcı istemem,rahatça dolaşıp bakabilmek isterim.
-içerde ayna olmalı mutlaka, ürünler düzenli dizilmeli, mesela tatlı bir koku sıkabilirsiniz içeri.
- ve kesinlikle fiyat,açıkçası fiyatı daha uygun olan yeri tercih ederim öncelikle.
-eğer konseptleriniz diğer dükkanla tamamen aynıysa,farklı ürünler getirtmeye çalışın,bir farkınız olsun yani.
-sevimli bir tabelası olsun.
-her satışın yanına mesela kitap ayracı, küçük bir süs hediye edebilirsiniz.
-internet satışı çok önemli,kargo bedava kampanyası beni çok cezbeder mesela. düzgün paketleme,hızlı ve eksiksiz iletişim...
aklıma gelenler bunlar,Allah kazancınızı artırsın,başarılar diliyorum :)