Tövbe etmiş bir eskort

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size burdan fikir verebilecek çok arkadaş çıkar fakat detaya girmeden genel bir bilgi verirseniz daha iyi olur. Satışlarınız Giyim üzerine mi? Yiyecek - içecek üzerine mı? Ev eşyaları üzerine mi? vs..

Merhaba ben konunuzu okurken şöyle anladım, yanlış da anlamış olabilirim tabi, eskort olduğunuzu ve daha sonra kendinizi çekip tövbe edip doğru yola yöneldiğinizi hatta yeni bir hayat kurup dükkan açtığınızı ama islerin istediğiniz gibi güzel olmadığını belirttiniz ben söyle anladım geçmişimden sebep bunları yaşıyor olabileceğinizi düşünüyor olabilir misiniz?

Eğer cevap öyleyse hiç canınızı sıkmayın cünkü herkesin bir nasibi ve rızkı vardır. Başka bir işe yönelin belki de rızkınız oradan çıkmayacak başka bir meslek yapsanız mesela hiç düşündünüz mü dükkanınızı diğer dükkanın aynısı gibi değil de başka bir dükkana çevirmeyi ?

Ürün cesitlendirmesine gidebiliyosan hatta elma yerine armut satisina gecebiliyosan ( ne sattigini anlamadim cunku) en azindan rekabeti azaltma yoluna gidebilirsin, birebir ayni ürün yelpazesinde kemiklesmis musteriye sahip komsuyla rekabet zor olucak cunku, ne ustune calisiyosan ufak ufak degistirmeye basla, kuafor vs gibi biseyse fiyat kirma, paket teklifler vs ise yarayabilir belki

neden bu kadar olay olmuş ki eskortum tövbe ettim demesi? Konuyla bir alakası var mı? Yok. Evet ama kadın demek ki paylaşmak istemiş, kötü bir durumdaymış ama artık o durumdan kurtulmuş bunun için mutlu olmuş o yüzden paylaşmak istemiş belki de.

Kötü örnek olacak bir şey mi paylaşmış ki? Tam tersi tövbe ettim demiş, yolumu çizdim demiş böyle bi sorunum var demiş. Belki birileri okuyunca "Allah yardımcın olsun" deyip morali düzelecek? Bir destek bulacak. Ne var ki söylediyse?
Aslında olay olan o değil şuan, konu amacından saptı ve asıl sorusuna cevap alamıyor öngörüldüğü şekilde. Belliydi böyle olacagı o yüzden keşke vermeseydin bu detayı denildi.

Konu sahibi ve bi kaç kişinin sandığı gibi yargılanmadı da aslında kendisi ama bazı densizlerde çıkıp eski işinin detaylarını sorabilme hakkını bile buldu kendisinde. Çünkü bu detayla konu çok müsait maalesef.

Aslında olay olan o değil şuan, konu amacından saptı ve asıl sorusuna cevap alamıyor öngörüldüğü şekilde. Belliydi böyle olacagı o yüzden keşke vermeseydin bu detayı denildi.

Konu sahibi ve bi kaç kişinin sandığı gibi yargılanmadı da aslında kendisi ama bazı densizlerde çıkıp eski işinin detaylarını sorabilme hakkını bile buldu kendisinde. Çünkü bu detayla konu çok müsait maalesef.

Doğru kadın kadının halinden anlar dedi belki de ama bazı insanların merakı, insanlığından üstün gelebiliyor işte. Üzücü.

Kucuk bir yerde bu daha cok olur ama.
Eskişehirin göbeğinde yaşıyorum bu tarz dükkanlar adım başı ve hepsi deli gibi iş yapıyor tesadüf olamaz ya bence. Teyze de başka bir şehirde rakip dükkanlar var tam karşısında ona rağmen..

Ne üzerine dükkanınız bilmediğim için yan dükkanda satılmayan ürünleri ve en önemlisi şık ürünler getirin (kıyafet gecelik veya ayakkabı üzerineyse) güleryüz kesinlikle önemli tabiki
Trendyol n11 gittigidiyor hepsiburada gibi internet sitelerine başvuru yapın oraya girerseniz tüm Türkiye’ye açılmış olursunuz
Birde arada kampanyalar yapın mesela 40 tl lik ürün ikincisi 20 tl gibi ki insanların ayağı alışsın
Hayırlı uğurlu olsun

Eskişehirin göbeğinde yaşıyorum bu tarz dükkanlar adım başı ve hepsi deli gibi iş yapıyor tesadüf olamaz ya bence. Teyze de başka bir şehirde rakip dükkanlar var tam karşısında ona rağmen..

Valla bravo. Insan yeter ki isteyip aklini kullansin. Olmayacak sey yok.

Konu sahibi konu basligini ve icerigi yeniden duzenle istersen. Yoksa sabaha kadar eski isinle ilgili sorulara cevap vermekten asıl ogrenmek istedigin seye cevap bulamayacaksin.
Bu arada kizlar basligi duzenleyebiliyoruz degil mi?

Don lastigi, kuruyemis, mayo, küllük, bornoz, konu sahibi bunlari bi guzel alip.serpiyoruz tukanda oraya buraya😐

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X