- 23 Ocak 2016
- 35.070
- 51.041
- 598
Ben bu yöntemi biraz uyguluyorum iyi oluyorGelis fiyatina verip batsin evet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu yöntemi biraz uyguluyorum iyi oluyorGelis fiyatina verip batsin evet![]()
Ne üzerine bilmiyoruz ki az buçuk çıtlatsaDaha yaratici olabilirdiniz.![]()
Aslında olay olan o değil şuan, konu amacından saptı ve asıl sorusuna cevap alamıyor öngörüldüğü şekilde. Belliydi böyle olacagı o yüzden keşke vermeseydin bu detayı denildi.neden bu kadar olay olmuş ki eskortum tövbe ettim demesi? Konuyla bir alakası var mı? Yok. Evet ama kadın demek ki paylaşmak istemiş, kötü bir durumdaymış ama artık o durumdan kurtulmuş bunun için mutlu olmuş o yüzden paylaşmak istemiş belki de.
Kötü örnek olacak bir şey mi paylaşmış ki? Tam tersi tövbe ettim demiş, yolumu çizdim demiş böyle bi sorunum var demiş. Belki birileri okuyunca "Allah yardımcın olsun" deyip morali düzelecek? Bir destek bulacak. Ne var ki söylediyse?
Aslında olay olan o değil şuan, konu amacından saptı ve asıl sorusuna cevap alamıyor öngörüldüğü şekilde. Belliydi böyle olacagı o yüzden keşke vermeseydin bu detayı denildi.
Konu sahibi ve bi kaç kişinin sandığı gibi yargılanmadı da aslında kendisi ama bazı densizlerde çıkıp eski işinin detaylarını sorabilme hakkını bile buldu kendisinde. Çünkü bu detayla konu çok müsait maalesef.
Eskişehirin göbeğinde yaşıyorum bu tarz dükkanlar adım başı ve hepsi deli gibi iş yapıyor tesadüf olamaz ya bence. Teyze de başka bir şehirde rakip dükkanlar var tam karşısında ona rağmen..Kucuk bir yerde bu daha cok olur ama.
Eskişehirin göbeğinde yaşıyorum bu tarz dükkanlar adım başı ve hepsi deli gibi iş yapıyor tesadüf olamaz ya bence. Teyze de başka bir şehirde rakip dükkanlar var tam karşısında ona rağmen..
Sermaye olsa ben de dükkan açmayı çok istiyorum ama maalesef .Valla bravo. Insan yeter ki isteyip aklini kullansin. Olmayacak sey yok.
Don lastigi, kuruyemis, mayo, küllük, bornoz, konu sahibi bunlari bi guzel alip.serpiyoruz tukanda oraya burayaEskişehirin göbeğinde yaşıyorum bu tarz dükkanlar adım başı ve hepsi deli gibi iş yapıyor tesadüf olamaz ya bence. Teyze de başka bir şehirde rakip dükkanlar var tam karşısında ona rağmen..
maksat ayak alışsın yaniBen bu yöntemi biraz uyguluyorum iyi oluyorbirinden kar birinden zarar işte orta yol bulunuyor
![]()
Sermaye olsa ben de dükkan açmayı çok istiyorum ama maalesef .
Evet ayak alıştı mı gelirler bir dahamaksat ayak alışsın yani