- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Ozelim benim hayatim kimseyi ilgilendirmez diyor.benden bizden onlara ne diyo. Ama bu cevap bi kadin icin yetersiz siz de takdir edersiniz ki. Cunku adi daha konmadi. Ciddi bi sey yok. Bes senelik iliskim. Yasim da geldi illaki soruyolar. Ama gecistirmemi istyor. Sebebi bu degildir yaniSormuşsunuzdur mutlaka nasıl bir cevap veriyor buna?
Ozelim benim hayatim kimseyi ilgilendirmez diyor.benden bizden onlara ne diyo. Ama bu cevap bi kadin icin yetersiz siz de takdir edersiniz ki. Cunku adi daha konmadi. Ciddi bi sey yok. Bes senelik iliskim. Yasim da geldi illaki soruyolar. Ama gecistirmemi istyor. Sebebi bu degildir yani
İste benim aklimi karistiran sey bu. Yasim geldi okulum bitti. İllaki soruyolar ve bende bahsediyorm. Bahsetmeyecekmisim onlara neymis beni bizi konusmasinlarmis. Azarlayip defoldu gitti. Kukla gibiyim kendi dusuncelerimle yasayamiyorum.Siz ciddi düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla. Yarın bir gün daha ciddi adımlar atacağız o zaman insanlar mecburen duyacak beş yıl az bir süre değil ben söylemesem bile doğal ilerleyiş içinde bir şekilde duyuluyor geçiştirsem de anlaşılır deyin. Acaba o bu ilişkiye sizden farklı bir gözle mi bakıyor yoksa yapısı mı böyle, insan da bilemiyor ki ya ama sinir bozucu bir durum.
Soyledigim insanlar sag soldan degiller benim surekli yanimda olanlar. Arti evli olsam amenna hakli herkes biliyo evli oldugumu neyini merak ediyolar diyebilirim ama bekarken sorulabiliyor. Acaba terk etmeyi dusundugu icin ortada kalmayim diye mi susturmaya calisiyor. Yoksa benim aklima evlilgi sokacaklar diye mi korkuyorMagazin dilberleri gibi sadece arkadaşız ya da bir üst leveli olan düzeyli bir beraberlik yaşıyoruz dememizi bekliyor galiba.Sanki kaçak güreşiyor gibi geldi.Açık açık konuşun, beklentilerinizi anlatın. Olmuyorsa da koy verin gitsin özel totosuna tekmeyi.giden gün ömürden gidiyor.
Olay cok spontane gelisti. Aniden soz arasinda gecen basit bir seydi. Yani bilemedim bu tepkiyi verecegini.E sende söyleme ona herşeyi bu kadar çirkefleşiyorsa.
Herşeyi de erkeklere anlatmayın yav.
Ona ihtimal veremedim suan ya. Bes senedir etrafindaym ic iceyiz bi sknti olsa duyardim. Ortak arkadaslarimiz varbelkıde sızın bılmedıgınız bır seyler vardır adını sanını duyan tanırda sıze syler dıye korkyordr bılemedım
Aci gercek bu sanirim. Alistirayim kendimi. Ona göre hayatimi sekillendirmeyi birakayim. Zor olacak benim icinSiz konu acmistiniz sanirim o evliligi dusunmuyor diye.bence sizi yeterince benimsememis ve belki de sevmiyor.malesef boyle dusundum.ordada yazmistim evliligi dusunuyorsan onunla oyalanma diye
dusuncesi bile ic acitiyor. Ama haklisiniz. Cok simartmisim sonumu kendim hazirlayacagim galibaSizi gerçekten sevse 5yıllık ilişki ardından evlenmek için yırtınmaz mı yırtınmasa da bu verdiği tepkiler hiç nrmal değil. Kimse duymasın kimse bilmesin nasılsa iş ciddiye binince başkasına gidicem mesajı mı?
Çevremde gördüm 4 sene 5sene sevgili olan erkek evlenmek söz konusu olduğunda topukladı ve kısa süre sonra başka kızla evlendi...[/QUO
Yani? Napayim terk mi edeyim.? Bu neden sizce de biraz basit degil mi bes senelik iliski icinaklınız yetmiyor ise risk almayın
Sen onla evlensen bile mutlu olmazsın canım, şimdiden bir erkeğe endekslemişsin kendini hayallerini mutluluğunu geleceğini. Kadınlarımızın hatası bu. Kendi başımıza mutlu olmayı öğrenmemiz lazım, he erkeğimiz de mutluluğumuza mutluluk katacaksa ne ala. Ama bu yazdığın düşüncenin bir adım ilerisi şuna bağlanıyo; sen olmazsan yaşayamam beni bırakma.Aci gercek bu sanirim. Alistirayim kendimi. Ona göre hayatimi sekillendirmeyi birakayim. Zor olacak benim icin
Evet zor olacak ama size deger verecek biriyle karsilastiginizda unutup gideceksiniz iyi ki ayrilmisim diyeceksinizAci gercek bu sanirim. Alistirayim kendimi. Ona göre hayatimi sekillendirmeyi birakayim. Zor olacak benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?