Toy aklim yetmiyor.

Tepkisi çok fazla , evlilik için imkanınız var mı şuan tamam 5 yıldır birliktesiniz ama onun işi var mı evliliğe hazır mı bunlar önemli . Evlilik düşünmeyen biriyle ne kadar zorlasanız da olmaz zaten.

Denedim ayriligi baskasini da dusundum. Sonra ne oldu yedi hafta sonra yine baristik yine eziyetler kiskancliklar emrivakilEr .. demesi cok kolay oluyo da yapamiyorum gucsuzum o konuda sanirim

Suan muhendis. Calisiyor iki aydir. Ben okulu bu yaz bitirdim stajimi da baslattim yani hicbi engel yok. Maddiyatta sorun degil aileler hazir. Tek sorun o. Yanasmiyor ailemle tanismaya dahi

Suan muhendis. Calisiyor iki aydir. Ben okulu bu yaz bitirdim stajimi da baslattim yani hicbi engel yok. Maddiyatta sorun degil aileler hazir. Tek sorun o. Yanasmiyor ailemle tanismaya dahi
o zaman neden ısrarla hayatınız da tutuyorsunuz bu insanı ? Her şey hazırsa seven iki tarafta evlenmek ister. Siz de seven taraf sadece sizsiniz anlaşılan.

Canım kusura bakma sen biraz saf gibisin çabuk güveniyosun ya da inanmak istediğine inanıyosun ama adam en azından seni oyalamıyo. Niyeti belli; seninle takılacak ancak evlenmeyecek. Sen x beyin bu teklifine var mısıııınnn yok muusunnn??

Bu kadar mi kotuler ya bu kadar mi vicdansizlar

Bu kadar mi kotuler ya bu kadar mi vicdansizlar
İnan bu işin sonunda tek üzülen sen olursun. Anlattıkların doğrultusunda konuşuyorum mühendis, 23 yaşında, iş yerinde veya yeni sosyal çevresinde başka bir kız bulduğu zaman seni terkedebilir mi? Terketmez diyebiliyor musun? Terketmezse seni seviyosa neden ailenle tanışmıyo. Tanışmayı da geç insanlar sorduğunda ilişkiniz olduğunu bile söylemekten kaçıyo bu adam. Hoşlanmıyo. Seven insan sıkı sıkı sevdiğinin elini tutup bu benim sevgilim kadınım demez mi? Tamam kadınım biraz arabesk olmuş olabilir

Yaşı da küçükmüş ya daha olgunlaşmamıştır bile . Evlilik önemli üstesinden gelebilecek mi.
İsini dort dortluk yapabilen akli basinda bi insan hani sorumluluk sahibi birisi. Mesele konu onun bana tavri. Neden oyle bi istekte bulunuyo. Hakli mi bu isteginde onh merak ediyorm

Yok o kacmiyo. Benden istedigi cok kurcalatma her seyi anlatma var de gecistir iste ayrintiya girme diyo. Ha bir de terk etmez. Bundan da eminim cunku ben onun her istedigne tamam diyebilen biriyim. bi devirde benim gbi salagini zor bulur

Yok o kacmiyo. Benden istedigi cok kurcalatma her seyi anlatma var de gecistir iste ayrintiya girme diyo. Ha bir de terk etmez. Bundan da eminim cunku ben onun her istedigne tamam diyebilen biriyim. bi devirde benim gbi salagini zor bulur
Çok tatlısın kızzz sen, seni üzeni

. Derin bi ic cektim. Belki aralikta gider ( kariyer sinavim var ) ben gidemiyorum hep geri donuyorum. O giderse daha kolay isin
Uzaktan konuşması hoştur da valla yok sen de geleceğinizden umutsuzsun. Bırakıp gitsen yoluna baksan kariyerine eğitimine vs. güçlü kadın duruşu budur bana kalırsa. Seviyorsa heralde bi peşinden gelirdi noluyoruz derdi. Bem sevdiğine ikna olamadım. Sen onun seni bırakmasını bekliyosun bu psikolojiyle yaşanmaz ki ha bugün ha yarın diye diye...
Gençsin ama yaşın küçük değil akıllı ol lütfen. Karar senin canım ben seni bir şeylere zorlamıyorum beni yanlış anlama. Kardeşim bunu yaşasa ona ne diyeceksem sana da onu diyorum. Ona daha sert konuşırdum gerçi kesinlikle ayrıllllll!!!! derdim belki ama iyi ki kardeşim değilsin bak yırttın)

Son düzenleme:
Ben de huydur - kesinlikle ayrilll- denilirse yapmam. Ama bu sekilde daha akilci geliyo. Ben kabullenemedim bir turlu iste. Umutsuzum olmayacagimizi da biliyorum hatta bunu ona da ifade ettim ama bir bag var kopmak bilmeyen. Kelimeler kifayetsiz ki ne cabaliyorsam. Cok tesekkur ederim dusunceleriniz icin. Lutfettiniz.

Sanırım ufukta evlilik görünmüyor demek bence tabi kızdığı şey aranızda geçen özel komuşmalar yahut ilişkinizle ilgili millete detay vermeniz değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…