- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Ona ihtimal veremedim suan ya. Bes senedir etrafindaym ic iceyiz bi sknti olsa duyardim. Ortak arkadaslarimiz var
Denedim ayriligi baskasini da dusundum. Sonra ne oldu yedi hafta sonra yine baristik yine eziyetler kiskancliklar emrivakilEr .. demesi cok kolay oluyo da yapamiyorum gucsuzum o konuda sanirimSen onla evlensen bile mutlu olmazsın canım, şimdiden bir erkeğe endekslemişsin kendini hayallerini mutluluğunu geleceğini. Kadınlarımızın hatası bu. Kendi başımıza mutlu olmayı öğrenmemiz lazım, he erkeğimiz de mutluluğumuza mutluluk katacaksa ne ala. Ama bu yazdığın düşüncenin bir adım ilerisi şuna bağlanıyo; sen olmazsan yaşayamam beni bırakma.
Hadi ordan
Kk da goruyoruz gerci neler oldugunu. Asiri bi guvenim var galiba. Onu yok etmem lazim once.Tatlım klıse bır cevap olacak ama aynı evde yasamadan tanıyamazsın
Suan muhendis. Calisiyor iki aydir. Ben okulu bu yaz bitirdim stajimi da baslattim yani hicbi engel yok. Maddiyatta sorun degil aileler hazir. Tek sorun o. Yanasmiyor ailemle tanismaya dahiTepkisi çok fazla , evlilik için imkanınız var mı şuan tamam 5 yıldır birliktesiniz ama onun işi var mı evliliğe hazır mı bunlar önemli . Evlilik düşünmeyen biriyle ne kadar zorlasanız da olmaz zaten.
o zaman neden ısrarla hayatınız da tutuyorsunuz bu insanı ? Her şey hazırsa seven iki tarafta evlenmek ister. Siz de seven taraf sadece sizsiniz anlaşılan.Suan muhendis. Calisiyor iki aydir. Ben okulu bu yaz bitirdim stajimi da baslattim yani hicbi engel yok. Maddiyatta sorun degil aileler hazir. Tek sorun o. Yanasmiyor ailemle tanismaya dahi
Hazir degilim daha yasim kucuk diyor 23 yasinda. Bilmiyorum fikirlerini dusuncelerinio zaman neden ısrarla hayatınız da tutuyorsunuz bu insanı ? Her şey hazırsa seven iki tarafta evlenmek ister. Siz de seven taraf sadece sizsiniz anlaşılan.
Bu kadar mi kotuler ya bu kadar mi vicdansizlarCanım kusura bakma sen biraz saf gibisin çabuk güveniyosun ya da inanmak istediğine inanıyosun ama adam en azından seni oyalamıyo. Niyeti belli; seninle takılacak ancak evlenmeyecek. Sen x beyin bu teklifine var mısıııınnn yok muusunnn??
Yaşı da küçükmüş ya daha olgunlaşmamıştır bile . Evlilik önemli üstesinden gelebilecek mi.Hazir degilim daha yasim kucuk diyor 23 yasinda. Bilmiyorum fikirlerini dusuncelerini
İnan bu işin sonunda tek üzülen sen olursun. Anlattıkların doğrultusunda konuşuyorum mühendis, 23 yaşında, iş yerinde veya yeni sosyal çevresinde başka bir kız bulduğu zaman seni terkedebilir mi? Terketmez diyebiliyor musun? Terketmezse seni seviyosa neden ailenle tanışmıyo. Tanışmayı da geç insanlar sorduğunda ilişkiniz olduğunu bile söylemekten kaçıyo bu adam. Hoşlanmıyo. Seven insan sıkı sıkı sevdiğinin elini tutup bu benim sevgilim kadınım demez mi? Tamam kadınım biraz arabesk olmuş olabilirBu kadar mi kotuler ya bu kadar mi vicdansizlar
İsini dort dortluk yapabilen akli basinda bi insan hani sorumluluk sahibi birisi. Mesele konu onun bana tavri. Neden oyle bi istekte bulunuyo. Hakli mi bu isteginde onh merak ediyormYaşı da küçükmüş ya daha olgunlaşmamıştır bile . Evlilik önemli üstesinden gelebilecek mi.
Yok o kacmiyo. Benden istedigi cok kurcalatma her seyi anlatma var de gecistir iste ayrintiya girme diyo. Ha bir de terk etmez. Bundan da eminim cunku ben onun her istedigne tamam diyebilen biriyim. bi devirde benim gbi salagini zor bulurİnan bu işin sonunda tek üzülen sen olursun. Anlattıkların doğrultusunda konuşuyorum mühendis, 23 yaşında, iş yerinde veya yeni sosyal çevresinde başka bir kız bulduğu zaman seni terkedebilir mi? Terketmez diyebiliyor musun? Terketmezse seni seviyosa neden ailenle tanışmıyo. Tanışmayı da geç insanlar sorduğunda ilişkiniz olduğunu bile söylemekten kaçıyo bu adam. Hoşlanmıyo. Seven insan sıkı sıkı sevdiğinin elini tutup bu benim sevgilim kadınım demez mi? Tamam kadınım biraz arabesk olmuş olabilir
Çok tatlısın kızzz sen, seni üzeni
Yok o kacmiyo. Benden istedigi cok kurcalatma her seyi anlatma var de gecistir iste ayrintiya girme diyo. Ha bir de terk etmez. Bundan da eminim cunku ben onun her istedigne tamam diyebilen biriyim. bi devirde benim gbi salagini zor bulur
Hahha. Boyle bi soz ve destege ihtiyacim vardi cok tesekkur ederimÇok tatlısın kızzz sen, seni üzeni
Yerim seni
Hahha. Boyle bi soz ve destege ihtiyacim vardi cok tesekkur ederim
. Derin bi ic cektim. Belki aralikta gider ( kariyer sinavim var ) ben gidemiyorum hep geri donuyorum. O giderse daha kolay isinYerim seni
Kendi kıymetinin farkında ol, sana ve sevgine layık olmayan insan varsa kim olursa olsun ona yol ver
Uzaktan konuşması hoştur da valla yok sen de geleceğinizden umutsuzsun. Bırakıp gitsen yoluna baksan kariyerine eğitimine vs. güçlü kadın duruşu budur bana kalırsa. Seviyorsa heralde bi peşinden gelirdi noluyoruz derdi. Bem sevdiğine ikna olamadım. Sen onun seni bırakmasını bekliyosun bu psikolojiyle yaşanmaz ki ha bugün ha yarın diye diye.... Derin bi ic cektim. Belki aralikta gider ( kariyer sinavim var ) ben gidemiyorum hep geri donuyorum. O giderse daha kolay isin
Ben de huydur - kesinlikle ayrilll- denilirse yapmam. Ama bu sekilde daha akilci geliyo. Ben kabullenemedim bir turlu iste. Umutsuzum olmayacagimizi da biliyorum hatta bunu ona da ifade ettim ama bir bag var kopmak bilmeyen. Kelimeler kifayetsiz ki ne cabaliyorsam. Cok tesekkur ederim dusunceleriniz icin. Lutfettiniz.Uzaktan konuşması hoştur da valla yok sen de geleceğinizden umutsuzsun. Bırakıp gitsen yoluna baksan kariyerine eğitimine vs. güçlü kadın duruşu budur bana kalırsa. Seviyorsa heralde bi peşinden gelirdi noluyoruz derdi. Sen onun bırakmasını bekliyosun bu psikolojiyle yaşanmaz ki ha bugün ha yarın diye diye...
Gençsin ama yaşın küçük değil akıllı ol lütfen. Karar senin canım ben seni bir şeylere zorlamıyorum beni yanlış anlama. Kardeşim bunu yaşasa ona ne diyeceksem sana da onu diyorum. Ona daha sert konuşırdum gerçi kesinlikle ayrıllllll!!!! derdim belki ama iyi ki kardeşim değilsin bak yırttın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?