Toy aklim yetmiyor.

Sebebi seninle evlenmeyi düşünmüyor o yüzden kendisinide ele vermeni istemiyor

Çünkü hic bi erkek evlenmeyi düşündüğü kişiyi saklayıp gizlemez

Onun evlenmeye niyeti yok.sen anlatinca bunu baskı olarak algilamiş
..
Ha ustune rahati bozulsun da istemiyor...bu devrin kızları evlilik teklifi diye inlefikce adamlar nazın gözune vuruyorlar...bir erkek cok sevip evlenicem diye ardınızda dönmüyorsa ona dair hayaller kurup evlilik planlari yapmayin...yapsanizda boşa gidiyor...kac vakka görduysem adam vın...koy mesafeni...böyle bir konu icin seni azarlayip saygisizlik ediyorsa evlenince neler olur ? Ne olur kiymetinizi bilin yaaa...okul biter bitmez niye evlilik beklentisi? Neyin acelesi ..saygisiz ve kaçak oynayan erkeklere ezdirmeyin kendinizi...sonra pisman olunuyor ama cok gec kalınıyor...

Bes senelik bi iliski olmasa beklemezdim erken derdim bende siz gbi. Ama cocukluk donemini atlattigimi ve hazir oldugumu dusunuyorum

Ay benim bildigimde tam tersi olur kiz anlatmak istemez ama erkek israr eder neden sakliosun die

Amaan boşver geçiştir diyosa geçiştir Allah aşkına dünyaya bi kere geliyoruz derdin bu olsun.. O senin için nasıl düşünüyosa sende onun için öyle düşün

Sanırım ufukta evlilik görünmüyor demek bence tabi kızdığı şey aranızda geçen özel komuşmalar yahut ilişkinizle ilgili millete detay vermeniz değilse
X (sevgilim) bunu aldi bunu yapti surata gittik diye detay vermemi istemiyor hicbi sekilde. Laf arasinda geciyorsa soyluyorum bende zaten ozellikle olan kasten yapilan sey yok. Ama onu da istemiyor.

Bizde boyle iste bacim
Canim bu iste bi terslik var acaba kendine bi sorsan fazlami detaya inip herseyi baskalarina mi anlation.. Benim bi arkadasim var butun whatsap mesejlasmalarini bana okutuo ay sunu yazdi bunu dedim bunu dedi :) bende merakimdan okuyorum yoksa ben olsam hayatta yapmam kime ne benim whatsapkonusmamdan.. Acaba seninkide boyle bir durum mu ?

Derdim o degil. Napmaya calisiyor onu anlamaya calisiyorum altinda yatan neden benim derdim :)
nedeni düşünürsen ne olur ben sana söyleyeyim. Seviyosan bu nedene kendi kendine mantıklı bi açıklama getirirsin. Tabi o açıklamayı getirene kdr da boşu boşuna güzel kafanı yormuş olursun. Sevmiyosan ztn değmez. Ama dedim ya seviyosan sen o adamın hep güzel tarafını göreceksin, güzel düşünmek için kendini zorlayacaksın. Hep böyleyiz

Aklim basimda yahu. :) tabiki ozelimi anlatmiyorum. Laf arasinda konusulan kadinlar arasinda olan klasik seyler

Belki de oyle olacaktir. Bilincinde olsak da yine ayni seyi dusunuruz. İsimize geleni.

Belki de oyle olacaktir. Bilincinde olsak da yine ayni seyi dusunuruz. İsimize geleni.
öyle oluyor kendimden biliyorum. Seviyorum aşığım. Bu yüzden kesin delilli bi şey olmadan art niyetle yaklaşamıyorum eşime. Sevgiliyken de böyleydim. Kafamı yorar yorar sonra iyi düşünür ona daha da aşık olurdum. Bazen her şeyi çok irdelememek lazım. Biraz akışa bırakmak da iyi gelebilir sana. Sonuç olarak yine düşün uyanık ol tamam ama kafanı çok yorma kendini üzme

Deneyimlerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim. Lutfettiniz

Belki hayatında bir başkası da var ki göğsünü gere gere ilişkinizden bahsedemiyor :/

Bes senelik bi iliski olmasa beklemezdim erken derdim bende siz gbi. Ama cocukluk donemini atlattigimi ve hazir oldugumu dusunuyorum
iyi düşün...fikir sordun...toy aklım yetniyor diye...bazı seyler hosuna gitmesede...ortak fikir bu düşündüklerini tek başına düşunuyorsun...erkekler icin arkadaslikta iliskide zaman mefhumu yoktur...bir gunde seni bırakip iki ay ciktigiyla evlenebilir...ama galiba leyhte şeyler duymak istiyorsun...

Hosuma gitmeyecek bi durum yok her seyi goze alip konuyu actim. Goruslerinize deger veriyorum. Bunlarin farkindayim ben ama siz sorumu yanlis anladiniz galiba iliskimi sorgulayin demedim. Neden bunu yapiyor olabilir dedim. Asil mesele bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…