- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
hakikaten öyle.. ama utanıyorum artık..Benim bıcırıkta küp şeker görmesin hopp kapabildiği kadarını ağzına atıyor.Lafım meclisten dışarı ama artık kızımda at geni felan olduğunu düşünüyorum:).Kısrak gibi şeker yiyor benim sıpa da.
Tahlillerde fealn bişey çıkmadı çok şükür.Alışkanlıkmış sadece.
Evet yaptım evdeki şekerleri saklıyorum.Şekerlik göremesin bizim eve o derece yani.Çikolata felan çok sevmez ama küp şeker görünce resmen eli ayağı birbirine karışyor.O derece yani sevinci.hakikaten öyle.. ama utanıyorum artık..
peki hala alışkanlığı devam ediyor mu?
vazgeçirmek için bişey yaptınız mı?
Kan şekerin düşük olabilir,ya da şeker deki bir maddeye vücudunun ihtiyacı var.Dahiliyeye görünmen gerek.merhaba kızlar sizlere bişey sormak istiyorum..
yaklaşık 2 yıldır içimde sürekli bi şeker yeme isteği var.. ama normal şeker değil toz şeker yada küp şeker..
öyle günler oluyor ki eve girer girmez direk mutfağa gidip ağzıma şeker atıyorum..
çalışırken bazen çay söyleyip şekerini yiyorum çayı döküyorum..
ne kadar tatlı yersem yiyeyim tatmin etmiyor illaki şeker yemeliyim.
nerde bi şeker görsem direk almak istiyorum.
bi rahatsızlığım olduğunu düşünüyorum artık ama hangi bölüme gideceğimi dahi bilmiyorum.
aranızda böyle bişey yaşayan/gören/duyan var mı?
ne yapmalıyım, nasıl vazgeçebilirim?
önceden de 40 yılda bi canm çok tatlı istediyse önümde de şeker varsa ağzıma attığımı bilirim.. yani kalkıp taa mutfağa bunun için gidip yemiyordum..Sizde küçükkende varmıydı bu alışkanlık sonradan mı oldu?
randevu aldım bakalım.Kan şekerin düşük olabilir,ya da şeker deki bir maddeye vücudunun ihtiyacı var.Dahiliyeye görünmen gerek.
merhaba kızlar sizlere bişey sormak istiyorum..
yaklaşık 2 yıldır içimde sürekli bi şeker yeme isteği var.. ama normal şeker değil toz şeker yada küp şeker..
öyle günler oluyor ki eve girer girmez direk mutfağa gidip ağzıma şeker atıyorum..
bi rahatsızlığım olduğunu düşünüyorum artık ama hangi bölüme gideceğimi dahi bilmiyorum.
Dahiliyeye gidin.ya benimde aşırı derecede testiye düşkünlüğüm var... testiyi bilenler bilir..mis gibi toprak kokar...
hele içinde su varsa... ayyy eridim gittim şimdi anlatırken bile... testim vardı kırıldınasıl üzülmüştüm...
hatta testinin kırılan ufak bir parçasını ağzımda çıtır çıtır ezmiştim ve kokusunu doya doya içime çektikten sonra tükürmüştüm... çok saçma gelebilir ama yaşamayan bilemez... demr eksikliğinden kaynaklanıyormuş sanırım... şuan nasıl testi kokusu istiyorum... aşermek gibi bişey yaa...
Ben de yıllardır kaşık kaşık yiyordum Türk kahvesini, ta ki geçen yıla kadar.. Baktım gitgide aşırılaşmaya başlıyor bu bağımlılık, hatta küçük bir kutuya kahve taneleri koyup yanımda taşımaya başlamıştım. Dahiliyeye gittim, testlerim bir yapıldı ki aman Allahım vücutta demir ve b12 kalmamış, kurumuş depolar.. 10 gün aralıksız iğne vuruldum, 3 ay demir ilacı kullandım. Şu an o deli olduğum kahveyi yarım fincan bile içemiyorum, canım çekmiyor. Millet bana şaşırıyor nasıl içemiyorsun diye..valla bende o değilde bildiğiniz kuru kahve (Türk kahvesi) yeme alışkanlığı var. kendimi zor tutuyorum eve almamaya çalışıyorum o derede kötüyüm bende. küçükken de taş , toprak yeme alışkanlığı vardı onu aştım derken son 3 yıldır bu istek çıktı başıma hiç doktora gitmedim. nasıl gideceğimi hiç bilmiyorum.
bize bir doktor şart
Bende de normal soğuk suya toz şeker karıştırarak içme isteği var.Bazen canım acayip derecede çekiyor içiyorum da sonuç dünyalar benim oluyor gibimerhaba kızlar sizlere bişey sormak istiyorum..
önceden de 40 yılda bi canm çok tatlı istediyse önümde de şeker varsa ağzıma attığımı bilirim.. yani kalkıp taa mutfağa bunun için gidip yemiyordum..
2 yıl önce bir başladı ki artık yemediğim gün yok..
günde 20 küp şeker rahat yiyorumdur..
şeker ile ilgili bir probleminiz olabilir diyorummerhaba kızlar sizlere bişey sormak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?