toz şeker yeme isteği

Benim de canim bazen toprak yemek ister. Tutabiliyorum Allah'tan kendimi. Demir eksikliginin sonucuymus bu. Sizin de vardir bir sorununuz. Dahiliyeye gidebilirsiniz.

Bende küçükken deli gibi küp şeker yerdim. Bir yerden sonra kendi kendime bıraktım. Tadını çok severdim mutlu olurdum yerken. Sizinkide bu tarz bir süreç olabilir. Ama kan şekeriniz ile ilgili bir sorun olma ihtimalide çok yüksek. Bunun için dahiliye bölümüne mutlaka bir görünün.

Demir eksikliğin olabilir.

Bende de cocukken vardi bu. Surekli toz+kup seker yerdim ama sadece bu yani. Su icmeye usenir toz sekeri kalkip yemeye usenmezdim. Sonra dahiliyeye gittik ve demir eksikligi cikmisti. 1 yil kadar demir eksikligi tedavisi gormustum sonra gecti.

ay o toprak kokusu isteği bende de var yaa hatta bazen yiyorum o derece

canim bende agzimda citir citir cignedim ama geri tukurdum. benim hosuma giden tadi falan degilki. ben kokusuna bayiliyorum. sen de testi mi sseviyorsun yoksa normal bildigimiz yerdeki toprak mi?

sıze en ıyı arkadas benımmm...ben ılk hamılelıgımde allahım toz seker yemelıyım..dıslerımmm toz seker ıstıyor.kup seker gormuyeyım.hemen yerdım.namaz kılarken selam verıp kosup ıkı kasık seker atardım agzımaaa...rahatlardım.ve hamılelıgm sona erınce bu ıstek bıttı.ogluma hamıle kalınca tekrar basladı.ve onbes senedır yıyorum....her gun.ve su anda onumde seker.bırakamıyorum.

Böyle bişey ilk defa duydum günde 20 küp :)

Dahiliye de sonuç alacağını sanmıyorum çünkü tatlı ihtiyacından kaynaklanıyor olsa üstüne yine şeker yemezsin.

Psikolojik te olabilir.
ama çok mutluyken de çok mutsuzken de hep şeker yemek istiyorum, olabilir mi dersin?

bende de b12 ve kansızlık sınırda..
acaba ondan mı?

günde 20 küp şeker mi yapmayın allah aşkına çok zararlı en yakın zamanda fırsat bulduğunuzda dahiliye gidin bence
internetten okuduğum kadarıyla tüm organlara zarar verebiliyormuş,
dişlerim çürüyebilir,
okuyayım ki vazgeçeyim diyorum ama yok,
dişlerimin arasında kıtır kıtır ezince dünyalar benim oluyor

şeker ile ilgili bir probleminiz olabilir diyorum
peki şeker yerine başka tatlı yeseniz yerini tutuyor mu
hayır.
tatlı yer yemez kalkıp mutfaktan ağzıma bide küp şeker atıyorum..
hiçbi çikolatada tatlıda saf şekerin tadı hazzı yok

Bende de cocukken vardi bu. Surekli toz+kup seker yerdim ama sadece bu yani. Su icmeye usenir toz sekeri kalkip yemeye usenmezdim. Sonra dahiliyeye gittik ve demir eksikligi cikmisti. 1 yil kadar demir eksikligi tedavisi gormustum sonra gecti.
heh aynı ben..
su içmeye üşenip mutfaktan şeker yemeye gidiyorum.
hatta şekerlikte şeker yoksa dolduruyorum üşenmeden

yaa aynı ben..
bende önceden ara ara ağzıma atardım ama böyle bi istek değildi..
son 2 yıldır küp şeker yoksa toz şekeri yiyorum..
bazen büyük tanecikleri olan şeker alıyorlar eve dünyalar benim oluyor..
onu dişlerimin arasında ezmek çok zevkli..
artık hemen ağızda eriyen şeker alıyorlar yemeyeyim diye ama kar etmiyor onu da atıyorum ağzıma
yemezsem elim ayağım titricek gibi hissediyorum
ama çok zararlı, netten bi araştır istersen
bide kilo yapmaya başladı iyice rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…