- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
Demir eksikliğin olabilir.ya benimde aşırı derecede testiye düşkünlüğüm var... testiyi bilenler bilir..mis gibi toprak kokar...
hele içinde su varsa... ayyy eridim gittim şimdi anlatırken bile... testim vardı kırıldınasıl üzülmüştüm...
hatta testinin kırılan ufak bir parçasını ağzımda çıtır çıtır ezmiştim ve kokusunu doya doya içime çektikten sonra tükürmüştüm... çok saçma gelebilir ama yaşamayan bilemez... demr eksikliğinden kaynaklanıyormuş sanırım... şuan nasıl testi kokusu istiyorum... aşermek gibi bişey yaa...
Demir eksikliğin olabilir.
ya benimde aşırı derecede testiye düşkünlüğüm var... testiyi bilenler bilir..mis gibi toprak kokar...
hele içinde su varsa... ayyy eridim gittim şimdi anlatırken bile... testim vardı kırıldınasıl üzülmüştüm...
hatta testinin kırılan ufak bir parçasını ağzımda çıtır çıtır ezmiştim ve kokusunu doya doya içime çektikten sonra tükürmüştüm... çok saçma gelebilir ama yaşamayan bilemez... demr eksikliğinden kaynaklanıyormuş sanırım... şuan nasıl testi kokusu istiyorum... aşermek gibi bişey yaa...
ay o toprak kokusu isteği bende de var yaahatta bazen yiyorum o derece
ay o toprak kokusu isteği bende de var yaahatta bazen yiyorum o derece
canim bende agzimda citir citir cignedim ama geri tukurdum. benim hosuma giden tadi falan degilki. ben kokusuna bayiliyorum. sen de testi mi sseviyorsun yoksa normal bildigimiz yerdeki toprak mi?
aman canim zarari vardir mutlaka yeme birdaha..ama koklamaktan zarar gelmez istedigin kadar kokla :)toprak ve tüm çeşitleri diyim iştebaya baya da yedim
aman canim zarari vardir mutlaka yeme birdaha..ama koklamaktan zarar gelmez istedigin kadar kokla :)
sıze en ıyı arkadas benımmm...ben ılk hamılelıgımde allahım toz seker yemelıyım..dıslerımmm toz seker ıstıyor.kup seker gormuyeyım.hemen yerdım.namaz kılarken selam verıp kosup ıkı kasık seker atardım agzımaaa...rahatlardım.ve hamılelıgm sona erınce bu ıstek bıttı.ogluma hamıle kalınca tekrar basladı.ve onbes senedır yıyorum....her gun.ve su anda onumde seker.bırakamıyorum.merhaba kızlar sizlere bişey sormak istiyorum..
yaklaşık 2 yıldır içimde sürekli bi şeker yeme isteği var.. ama normal şeker değil toz şeker yada küp şeker..
öyle günler oluyor ki eve girer girmez direk mutfağa gidip ağzıma şeker atıyorum..
çalışırken bazen çay söyleyip şekerini yiyorum çayı döküyorum..
ne kadar tatlı yersem yiyeyim tatmin etmiyor illaki şeker yemeliyim.
nerde bi şeker görsem direk almak istiyorum.
bi rahatsızlığım olduğunu düşünüyorum artık ama hangi bölüme gideceğimi dahi bilmiyorum.
aranızda böyle bişey yaşayan/gören/duyan var mı?
ne yapmalıyım, nasıl vazgeçebilirim?
ama çok mutluyken de çok mutsuzken de hep şeker yemek istiyorum, olabilir mi dersin?Böyle bişey ilk defa duydum günde 20 küp :)
Dahiliye de sonuç alacağını sanmıyorum çünkü tatlı ihtiyacından kaynaklanıyor olsa üstüne yine şeker yemezsin.
Psikolojik te olabilir.
bende de b12 ve kansızlık sınırda..Dahiliyeye gidin.
Ben de yıllardır kaşık kaşık yiyordum Türk kahvesini, ta ki geçen yıla kadar.. Baktım gitgide aşırılaşmaya başlıyor bu bağımlılık, hatta küçük bir kutuya kahve taneleri koyup yanımda taşımaya başlamıştım. Dahiliyeye gittim, testlerim bir yapıldı ki aman Allahım vücutta demir ve b12 kalmamış, kurumuş depolar.. 10 gün aralıksız iğne vuruldum, 3 ay demir ilacı kullandım. Şu an o deli olduğum kahveyi yarım fincan bile içemiyorum, canım çekmiyor. Millet bana şaşırıyor nasıl içemiyorsun diye..
internetten okuduğum kadarıyla tüm organlara zarar verebiliyormuş,günde 20 küp şeker miyapmayın allah aşkına çok zararlı en yakın zamanda fırsat bulduğunuzda dahiliye gidin bence
hayır.şeker ile ilgili bir probleminiz olabilir diyorum
peki şeker yerine başka tatlı yeseniz yerini tutuyor mu
heh aynı ben..Bende de cocukken vardi bu. Surekli toz+kup seker yerdim ama sadece bu yani. Su icmeye usenir toz sekeri kalkip yemeye usenmezdim. Sonra dahiliyeye gittik ve demir eksikligi cikmisti. 1 yil kadar demir eksikligi tedavisi gormustum sonra gecti.
yaa aynı ben..sıze en ıyı arkadas benımmm...ben ılk hamılelıgımde allahım toz seker yemelıyım..dıslerımmm toz seker ıstıyor.kup seker gormuyeyım.hemen yerdım.namaz kılarken selam verıp kosup ıkı kasık seker atardım agzımaaa...rahatlardım.ve hamılelıgm sona erınce bu ıstek bıttı.ogluma hamıle kalınca tekrar basladı.ve onbes senedır yıyorum....her gun.ve su anda onumde seker.bırakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?