- Konu Sahibi el-muallim
- #4.201

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akupunkturcum yanildi. bir kizim olacak :)
oooooooooo masallah cadı kızın gelıyoooooooooooooooo..................akupunkturcum yanildi. bir kizim olacak :)
günaydın kızlar..
mambacım tebrik ederim ne güzel kız annesi olucaksın demek..
gülencim seni de tebrik ederim canım. pıt pıt ları duymuşsun..
muallimcim iyisindi inşallah..
toprakcım nasıl gidiyor hamilelik..
El muallim bilmiyorum kahverengi leke neden oluyor ama dr. normal dedi , ben halen iğne kullanıyorum , kahverengi leke az oluyor 1 gün oluyor 1 hafta olmuyor , inşallah bir problem yoktur.Benim dondurulmuş ya değerim o yüzden yüksek çıkabiliyormuş .Şenayı bende merak ediyorum onun en az 2 bence.Olmuyo senin kahverengi lekeye doktor ne dedi?Sanırım senin kanamadan sonra başladı kahverengilikler.Benim hiç kanamam olmadı direk kahverengi leke başladı.
kızlar bugün transferin 2. günü...siz neler yapmıştınız transferden sonra.. ben sürekli yatamıyorum...hiç bişeye konsantre olamıyorum..korku demek istemiyorum ama içimde öyle bir duygu var endişe merak hepsi birbirine girmiş durumda .
sizde belirti olmuşmuydu..help me......................................
canım olmuyo...............kahverengı lekeden şimdi korkma benmde azcık oluyo ıçerdekı kan kurudu demekkı ınş bı daha yasamayız pazatrtesı gıdıcem ınş ıyı gıder hersey...................ama yınede ıonıkı hafta dolana dek dınlenıcem ınş................