- Konu Sahibi el-muallim
- #4.241
elmuallim.....iyi olmana çok sevindim......inşallah hayırlısyla alacaksın bebişlerinikucağına.......darısı bana inşallah......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muallimcim,dün sana bir soru sormuştum bu topikte ama herhalde görmedin cnm???ınş canım darısı sana ols.......................bu ay ınş sonucu alıız dımı
canım gormedım ya............bı bakım..............ne sormuştun.............Muallimcim,dün sana bir soru sormuştum bu topikte ama herhalde görmedin cnm???
elmulallim ........bugün reglimi bekliyordum ve geldi.yarına dr.dan randevu aldım.....yarın hayırlısıyla başlıyorum canım.....benim için dua et.....hamişlerin duası kabul olurmuş......:1hug:
Hayırlı kandiller arkadaşlarım.El-Muallim,merhaba cnm.Ben İzmirde yaşıyorum.2 yıldır bebek istiyoruz.Ama henüz ALLAH kısmet etmedi.Tüm tetkikler yapıldı eşim ve benim için.Çok şükür ki temiz çıktı.Geçen ay da rahim filmi çekildi,tüpler açık çıktı.Aşılamayı düşünüyordum bu ay,ama doktorumun yurtdışında olması sebebiyle maalesef ertelendi.Ben bu ay akupunktura başladım,gebeliğe yardımcı olması için.Stres düzeyi çok yüksek ve takıntılı bir insanım.Çocuk düşüncesini bir türlü kafamdan atamadım.Belki bu yöntem yardımcı olur dedim.Haftada 2 seans yaptırıyorum.Şu ana kadar 5 kez gittim.Bilmiyorum faydası olacak mı,ama ALLAHtan ümit kesilmez.Sizin topiği sürekli takip ediyoru.Sonucunu alacağın gün senin ve elgiz için o kadar çok dua ettim ki.Bebeklerin hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşım.Bizler için de dua edersen çok sevinirim.Bir de bu akupunkturda benim cnm çok yanıyor.Kasık bölgem özellikle,normal mi sence?
canım gormedım ya............bı bakım..............ne sormuştun.............
canım ınşşşşşşşşşşş rabbım versın bana arkadas ol ınş rabbım kolay eylesın ınş bu kez bebışın gelsın ınş canım
ay bak buluesu heyecanlandım ınş sende hamış ol bu yaz..............bak burada çoğaldık ...............ınş kışa anne oluruz ınşşşşşşşşşşşş...................ya zummınde ınş ıyıdır haber yok ondan............basla besmeleyle ığnelere.................yumoşlar buyusun ınş...............
canım çok sağol..............ınş rabbım kucağımada nasıp edr.........sana çok uzuldum .....ama ınş dondurulmuşlarla gelecek ınş............rabbım beklretmesın.....ınş çıfter versın..........slm muallime diğer arkadaşlar
nasılsınız
muallime bebekler iyi inşallah
nasıl gidiyor hamilelik çok sıkmıyorlar seni değilmi
son şansım diyordun bak rabbim 3 tane birden verdi hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınada versin inşallah çok öpüyorum kendine iyi bak
kendinize iyi bakın kızlar
allaha emanet olunnnn
evet ınş üç ay dolacak ...........ınş beraber bıu yolda ılerlerız..............ŞenAY ben o kalp atışlarında fena ağladım o bicim yani çok şaşırdıim ben pit pit diye duyucem sandim öyle değilmiş duygulandim
Gülsüm maşallah biz beni
ark 3 hamile 8 aylık oldular maşallah
mevincim B'de kusmalardan veririz diyorum senin iğnelerinde dustumu
evet ya neredesın bakım...........gezmelere gıtttun heralde........gez bencede tedavıye bomba gıbı ol ınş...........şu an cok şukur ıyıyım cok sağol canım ..ınş bu kış senıde hamış goruruz ınşgunaydın kızlar gunaydın elmuallim nasılsın bu aralar pek giremiyorum senin en son okudugumda kanaman vardı gectimi insallah gecmistir allahım bebislerini sana bagıslasın insallah kendine cok dikkat et olurmu
şenay ikizlerin hayırlı olsun canım..inşallah sağlıkla dünyaya gelsinler..ikiz annesi olmak çok keyifli olur bence....... darısı başıma............
Burgecim çok sağol canım, inşallah seninde ikiz olur, sen nasılsın, test günün ne zaman?
Benim 3 embriyo konulmuştu, ama üçüde tutar birini uyutmak zorunda kalırız diye çok korkuyordum, şükür dualarımız kabul oldu, 2 tuttu, Allah onları sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah...
inşallah sağlıkla getirsin dünyaya şenaycım..ben iyiyim. bugün 5. günüm 3 embriyo transfer edildi.31 temmuz test günüm. ama daha erken test yaparım galiba.. :)