Tp Bebek ve Akupunktur

hadı ya.............harıka ınşşşşşşşşşşşşşşşş zummıncım.......................ınş ıkızler gelıyooooooooooo

ya bu yaz guzel olacak demıştım ................galıba oluyoooooooooooooooooo ınşşşşşşşşşşşşşş..........herkese guzel kocaman gobuşler

Selam kızlar nasılsınız güzelanneler,

Muallim,toprak,gülen ,şenay, burge dahada adı aklıma
gelmiyen bütün anne adayları Allah hepimizin yardımcısı olsun,gönlümüzün muradını versin inşallah

kızlar çok mutluyum bir haftadır akupunktura gideceğim iyi bir yer arıyordum

ve sonunda buldum çok mutluyum

dr tranfer öncesi 10 seans gerekli dedi bir tanesi tranfer günü olacakmış birde

trsf sonrasıda 4 seans gerekli dedi

çok güzel sonuçlar alıyoruz dedi bakalım hayırlısı.

sizin nasıl oldu kızlar seanlar

bilgi verirseniz sevinirim.

serap sevındım ..................ıyı olmuş ınş guzel olur hersey................ben akuya transfer oncesı gıttım enson .........transfer sonrası uzak old ıcın gıtmedım.........ama oncesındekıler yetrrlı oluyooooooooooo zaten .............burdakılerde gıtmedı sonra ...........sadece mamba devam etmış.........kolay gelsınnnnnnnnnnnnnn

ınşşşşşşş bakalım sonuç kac ıkızdır beklımmmmmmmmmmm......................ınş cetvelını yaparsın bak benımkınden guzel bulma sakın...................

Gülencim meraba canım
benim ekimde kısa protokol yapılacakya

şimdi omega 3 e başlasam olurmu
sen iki ay önce başladım
demiştin
sevgilerrrrr

hepinizden ayri ayri tesekkürler ediyorum....RABBIME COK DUA ETTIM.......minik kizim ablami olcak simdi...ona baktikca duygulaniyorum......insallah yarin alirim güzel haberleri....

ablacim......hemsire öyle verdi randevüyü.......napim........bende isterdim......erken olmasini....beklicez artik...bide 1 saat ara var....yani türkiyeye saati 5 te kesin sonuc..insallah hayirlisi olur

Kızlar ben geldim.Zümmincim şimdiden seni tebrik ederim arkadaşım , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Biz de bugün bebişi görmeye gittik , elleri kolları oluşmuş kocaman olmuş...Artık insan sureti ortaya çıkmaya başlamış.Çok güzel ya, 2 haftada çok büyümüş.Allahım tüm isteyen arkadaşlara bu duyguyu yaşatsın...

Toprakçım hoşgeldin canım, ay ne güzel ya.... Bende yarın görmeye gitcem, benimkiler o kadar büyümemiştir daha, senden 10 gün küçükler ne de olsa... Bende çok heyecanlıyım, bakalım bizimkiler kaç cm olmuşlar, seninki ne kadarmış, 2 cm oldumu bızdık?

Valla yine sormayı unuttum , ben bebişi görmeye gittim mi amma sersem oluyorum ya...Senin daha küçüktür annesi sen yarın kalp atışlarını göreceksin inşallah...

Evet toprakçım ya, bende aynen öyle... Tedavi sırasında kontrollere giderkende öyleydim ben, çıkınca aklıma geliyordu, şunu sorcaktım diye... Çok heyecanlanıyorum... Şimdi eşime tembihliyorum, bunu bunu sorcaz, unutma sakın diye, o da soruyor :)

zümmicim tebrik ederim canım.. hadi bakalım Allah tamamına erdirsin...
toprakcım sağlıkla büyüsün bebişin inşallah..büyüdükçe insan hergün görmek ister heralde ...
şenaycım yarın sende kalp atışlarını duyacaksın inşallah...darısı başıma..
ben bugün testi tekrarladım kızlar.. değer 160 çıktı.. 2 gün önece 110 du daha fazla yükselmeliydi saniki... kmoralim bozuldu.... inşallah ben de kalp atışını duysaydım hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…