Tp Bebek ve Akupunktur

el-muallim

kırk yaşımın çiçekleri..
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
13.668
32
206
56
İstanbul
arkadaşlar ne dersınız tedavıye başlamadan önce akupunktur işlemı yaptıran ve olumlu sonuç alan var mı...Akupunktur tedavisi sonrası birçok hastamızın hamilelik dönemine girdiği sevinçle gözlenmiştir. Çünkü akupunktur tedavisi, kısırlık sorunu olan erkek ve kadın hastaya mevcut tedavi yöntemleri arasında en etkili yaklaşımı sunar.

Şöyle ki;
Erkekte:
Erkekte sperm sayısını artırır ve hareketliliğine güç kazandırır. Canlılık kazandırır.
Hormonal sistemi düzelterek, sperm yapısındaki bozukluğu ortadan kaldırır,
-Spermler üzerinde olumsuz etkide bulunabilecek zararlı salgıları hormonal tedaviyle durdurur.
Çocukluktan itibaren eğer geçirilmiş bir rahatsızlık varsa, bu sebeple bozulan immün sistemini ve vücuttaki denge sistemini düzenler. Böylece vücudu normal seviyeye getirir.
Kadında:
Bağışıklık sisteminden kaynaklanan olumsuz faktörleri tümünden tedavi eder,
Akupunkturel stimülasyon tedavsiyle yumurtalıklar gereken miktarda uyarılır. Böylece yumurtalıkların büyümesi, kanda hormon düzeylerinin yükselmesi sağlanır.
Yumurta üretimi artar ve bozukluğu giderilir,
Tüplerdeki tıkanmaları ortadan kaldırır,
Chlamydia ve Mycoplasma gibi sık rastlanan bakterilerin oluşumunu önler,
Endometriotik rahatsızlıklarda en etkin tedaviyi gerçekleştirerek,
Yumurtalıklarda bulunan ve çikolata kisti adı verilen kistin çözünümünü ve ortadan kalkmasını sağlar,
Hormon tedavisiyle, yumurta hücresi üzerinde olumsuz etkide bulunabilecek zararlı salgıları durdurur yumurtlamaya teşvik eder.
Aynı zamanda adet bozuklukları giderilir, adet dönemi düzene girer,
Rahim iç tabakası kalınlaştırılır.
Hastalıkta en sık rastlanan karın alt bölgelerindeki ağrıyı giderir.
Böylece adet kanamasının hemen öncesinde başlayan ağrılar son bulur.
Cinsel temas sırasındaki ağrılar gider.

bu yazı alıntı arkadaşlar.................faydası olabılır dıye düşünüyorum............akupunktur deneyenler ve olumlu sonuç alanlar var .....aranızdada var mı............varsa nasıl bır yontem takıp ettınız ..........teşekkur ederım şimdidenn

ben tup bebekten once 6 ay akupunktura gittim. cok faydasini gordum. transferden hemen once ve hemen sonra birer seans yaptirdim. onun disinda haftada bir gidiyordum, hala gidiyorum, 4 haftalik hamileyim. 1. trimester bitene kadar devam edecegim.

lisansli ve infertilite konusunda uzman bir akupunkturcuya gitmeniz cok onemli. eger bunlardan biri yoksa olumlu sonuc almaniz zor olabilir.

herkese iyi sanslar diliyorum!

a.s.

canım sağol ve hayırlı ols ...........çok guzelll...........normal bır akupunkturcu aynı mı........yanı bazıları iğneyle yapmıyoo..zayıflama işlemı olandan farklı galıba.........pekı transferden önce ve sonra on dakıka seanslar yapılmalı denıyoo sen öyle yaptıdın mı..........

igneyle yapilmasi lazim akupunkturun. meridyenler parmakla ya da baska bir seyle de uyarilabilir ama ayni etkiyi gostermez. benimki elektro-akupunktur yapiyor. elektrikle uyariyor yani noktalari. gerci simdi hamile oldugum icin elektrigi birakti.

benim transferden hemen once ve hemen sonraki seanslarim yarimsar saat surdu. normal seanslarim da 30-40 dk. suruyor.

sağol canım............rabbım bebişini kucağına almayı nasıp ets...........inş başka arkadaşlara da faydası olur............ben duşunuyorum bu ay başlamayı.........bılgı vermen ıyı oldu canım...........

Arkadaşlar merhaba bende Bahçecide Dr.Emel hanıma akupunktur ve nöralterapi yaptırıyorum.Beb biraz geç başladım gerçi ama tedaviye başlamadan 1-2 ay önce başlamak gerekiyormuş tam etkisini göstermesi için.Ayrıca transferden önce ve sonrada yapılması gerekiyormuş.Bilginize...

teş edrım ..........bu durumda akupunturuda aynı yerde yaptırmak gereklı......transfer den once ve sonra olabılmesı için değılmı ama her merkezde böyle akupuntur yöntemı yok.....
pekı toprakcım senın sonucun ne zaman inş senınde olumlu olur............bebişin gelır canımmmmmmm...

İnşallah arkadaşım ağzından bal damlıyor.İnşallah hepimizin inatçı keçileri bir an önce gelir de üzüntülerimiz , sıkıntılarımız ve hasretimiz biter:Saruboceq:
.Benim tedavime gelince ; cuma günü umut tüp bebekte tedaviye başladık.Bugün tedavinin 3. günündeyim.Ancak akupunkturu bahçecide yaptırıyorum.Transfer öncesi ve sonrası akupunktur işlemi ile ilgili olarak da Dr.Emel hanım ile konuştuk büyük bir ihtimalle transferimin olduğu gün umut tüp bebeğe gelecek.Bahçeci klıniği de umut tüp bebekte Mustafa Bahçeciye ait olduğu için problem olmayacağını söyledi ama genelde her hastahanenin de içinde akupunkturcusu var yada anlaşmalı olduğu bir akupunkturcu var.O yüzden bence sen bir merkezinle görüş derim.İnşallah herşey gönlünce olur arkadaşım.

toprakcım çok sağol canım evet dedığın gıbı her merkezın içinde vardır heralde konuşayım...........canım rabbım tamamına erdırsın rabbım hepınıze hayırlı evlat versın bu ımtıhan zor emeklerınız zayı olmasın bıtanem............ınş herşey çok guzel gıder canım ve haberını alırız tum arkadaşlarda bu yıl çok guzel haber alırlar inş.........inş ...guzel gunler.........canımmm

İnşallah sevgili arkadaşım , hepimiz bebeklerimizi bir an önce kucağımıza alırız, sende çocuğuna bir an önce kardeş verirsin...Sevgilerimle...

çokkkkkk....teş edrım canım ...amın..............inş...nasıl canım akupuntur stresı azaltıyomu etkısı nasıl .....fark varmı .........bak mamba olumlu sonuç almış sendende inş beklıyorum rabbım sevındırsın........kucağınıza alın inş...........kendıne ıyı bakk hayırlı geceler.....bu arada hergun mu nasıl bı takıp yapıyo akupunturcun............

ben kendimi cok sinirli bir insan olarak tarif edebilirim. akupunktura basladiktan sonra resmen melek oldum. stresi azalttigi muhakkak. ama duzenli ve araliksiz gitmek lazim bunun icin. zaten fertilite'de en buyuk katkisi kadini sakinlestirmesi oluyor bence. ben haftada 1 gidiyorum. yarin gidicem mesela.

canım ozaman çok ıyı ya........gerçekten tup bebektekı ılaçlar genelde çok sınır ve stres yapıyoo benım açman öyle en azından..............stressız gırmek tedavıye ve bekleme surecını rahat geçırmek gerçekten guzell olur.........kendıne ıyı bak canım bebişimizede.........inş bebişine kavuşanların sayısı artar..............hamıleyken zararı yok değılmı.........elektrık mı verıyoo doktor yoksa iğne varmı akupunturda.......

hamile kalmadan once yumurtlama donemi oncesi igneleri elektrikle uyariyordu, yumurtlama sonrasi elektrik kullanmiyordu. hamile kaldiktan sonra elektrigi birakti tabii tamamen.

hayir canim hamileyken hicbir zarari yok, hatta farydasi var. ben 1. trimester bitene kadar devam edecegim.

çok guzel canımmm.................devamm et rabbımmkavuştursun ..............aslında çğu yerde mıcro tedavısıyle beraber akupunturda mutlaka yapılsa...........tercıhe bırakılmasa........tedavının bı parçası olsa..........ne ıyı olur.........

El muallimcim ben c.tesi gittim daha sonra bugün de gittim bundan sonrada perşembe günü gideceğim.Heralde ondan sonra c.tesi günü giderim.Akupunkturda pek sıkıntı yapacak bir şey yok ancak nöralterapide vücudun çeşitli yerlerine ısırgan otu ve badem yağı enjekte ediliyor rahmi kanlandırmak için o çok sıkıntılı bir işlem.Biz elimizden geleni yapıyoruz, sıkıntılara katlanıyoruz ; inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz.

selam canım noraltorapı ılk defa duydum ya.............masaj mı yanı.........sen ona gıttınmı.......akupunturun yakın bışy mı..............bencede sıkıntılı gıbıye benzıyoo yağ enjekte etmeler daha sonra acaba vucda zarar vermez mı ılgınç gerçektennnnnnn
haklısın canım ınsan herşeye katlanıyooo......bılmem mı........inş canım emeklerın zayı olmaz.......kıymet bılmeyen nıcelerı doğurur durur sevgı bıle veremezler .........ama nıcelererı de arar bulama zz ımtıhan ışte...........rabbım aratmasın ınş............inş tatlı bır hamış tatlı bır anne olursun...........rabbım tum arzu edenlerı bu yıl sevındırsın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…