Tp Bebek ve Akupunktur

ozgul kız gectın benı.............cuman mubarek ols canım dınlen ınşşşşşş dılerım kendılığınden gelır bebışın ınş...................
buluesu ne o kızım evde nıye mısafır var yat dınlwn bak ış yapma sakın

amin muallimim kız geçtin ne dimekkkk annamadım yaa seninde cuman mubarek olsun inş canım bekliyom artık iki durcaz bakalım iki aşılama ağır geldi bana bekleyelim dedi dr um zaten önümüz ramazan ki rahatça geçirmiş olurum onuda inş:)

ben tam yazıcaktım cumanız mub ols dıye bı baktım sen yazdın gectın benı yanı............asılamalara ben hıç sıcak akmadım tutunan cok az.............olmazsa ınş mıkroyu dene ınş gerek kalmaz hıçbırıne.............

kızlar aku ile 1 kilo daha verdim. metabolizmam durmuş veremiyorum. yalnız aku ile gerçekten açlık hissedilmiyor hiç. mide kazınması falan olmuyor. 69 oldum. eylül sonu tüpe karar verdim. eşim az topluyor işlerini inşallahhhh :Saruboceq: umarım tüpe kadar 66-67 olurum. hastaneye hala tam karar veremedim. 3 taneden biri olacak. bu sefer eşimi de götüreyim o karar versin diye düşünüyorum. zaten bütün yük bende. bir de olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan tüpe de gerek yok demiyor mu hala. götüreyim doktorlara da azcık anlatsınlar buna :oklava:

Canım işlerinizin yoluna girmeye başlamasına sevindim, aku kilodan başka stres içinde etki ediyor mu, nasıl hissediyorsun, veya yum. çalışması için bişey diyormu aku.cun? İnşallah bu esnadan kendiliğinden hamiş kalırsın gerek kalmaz yeni bir tedaviye.....

kızlar herkese hayırlı cumalar............elmuallim......evdeki misafirler bana bakmaya geldiler......annem,babaannem,kardeşim........banada pc sırası zor geliyor.........benim afacan,kardeşim bana pc yi vermiyorlar........sıra bana zor geliyor.......:1hug:

oooooooooooo masallah .........bakanın cokmuş kız..........ıyı ...........ınş guzel haberle sevınırler..........o kardesıne sle bız beklıyoz burda ..................

elmuallim........yanlış hatırlamıyorsam sen namaz kılıyordun dimi.........kılıyorsan transferin kaçıncı günü kılmaya başladın.......:1hug:

Canım işlerinizin yoluna girmeye başlamasına sevindim, aku kilodan başka stres içinde etki ediyor mu, nasıl hissediyorsun, veya yum. çalışması için bişey diyormu aku.cun? İnşallah bu esnadan kendiliğinden hamiş kalırsın gerek kalmaz yeni bir tedaviye.....

daha onu anlamadım canım. sanırım herşeyim o kadar karışmıştı ki şu hayatımın biraz düzene girmesi eşimin de deli öfkesinin geçmesi stresime iyi gelecek. yoksa aku falan vız geliyor. bebek icin sormadım daha arkadaşlarımla gittiğim için. nasıl olsa süre var dedim. şimdi izne çıkıyorum. tatil dönüşü soracağım

canım serıfe hoşgeldın ................ıyıyım şımdılık canım rabbım cumlkemızı daha ıyı etsın...........bellı degıl canım ınşşşşşşşşş bende öle ıst ama herseyın hayırlısı ınşşşşşşş...........kendıne ıyı bak ........rabbım dualrını makbul eylesın canım opt

selam herkes dün benim dogum günümdü....bugün benim kadin doktorum aradi....kaza gecirmis....keseyi haftaya göremicem....merak ettigimi söyledim.....elimizden bisey gelmiyor...dedi....

neyse hayirlisi böylermis...

zummın ols hayırçlısı..............baska doktor yokmu orada............bu arada ıyıkı doğdun rabbım guzel hayırlı omur vers

aloo
eşim adıyamana gitti dedi gitmeden bebişimi görüm dedi gittik eve yakın bi yere us girdik dört boyutlu kadın dedi bacak arası boş dedi kız olabilir dedi :)

selam herkes dün benim dogum günümdü....bugün benim kadin doktorum aradi....kaza gecirmis....keseyi haftaya göremicem....merak ettigimi söyledim.....elimizden bisey gelmiyor...dedi....

neyse hayirlisi böylermis...

Canım doğum günün kutlu olsun, Allah hayırlı ve uzuuuuun ömürler versin, inşallah kızın ve bebişlerinle birlikte.......

Back
X