- Konu Sahibi el-muallim
- #4.921
herkese hayırlı cumalarrrrrrr kızlarrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozgul kız gectın benı.............cuman mubarek ols canım dınlen ınşşşşşş dılerım kendılığınden gelır bebışın ınş...................
buluesu ne o kızım evde nıye mısafır var yat dınlwn bak ış yapma sakın
kızlar aku ile 1 kilo daha verdim. metabolizmam durmuş veremiyorum. yalnız aku ile gerçekten açlık hissedilmiyor hiç. mide kazınması falan olmuyor. 69 oldum. eylül sonu tüpe karar verdim. eşim az topluyor işlerini inşallahhhh :Saruboceq: umarım tüpe kadar 66-67 olurum. hastaneye hala tam karar veremedim. 3 taneden biri olacak. bu sefer eşimi de götüreyim o karar versin diye düşünüyorum. zaten bütün yük bende. bir de olursa olur olmazsa olmaz herşey allahtan tüpe de gerek yok demiyor mu hala. götüreyim doktorlara da azcık anlatsınlar bunaklava:
elmuallim........yanlış hatırlamıyorsam sen namaz kılıyordun dimi.........kılıyorsan transferin kaçıncı günü kılmaya başladın.......:1hug:
Canım işlerinizin yoluna girmeye başlamasına sevindim, aku kilodan başka stres içinde etki ediyor mu, nasıl hissediyorsun, veya yum. çalışması için bişey diyormu aku.cun? İnşallah bu esnadan kendiliğinden hamiş kalırsın gerek kalmaz yeni bir tedaviye.....
selam herkes dün benim dogum günümdü....bugün benim kadin doktorum aradi....kaza gecirmis....keseyi haftaya göremicem....merak ettigimi söyledim.....elimizden bisey gelmiyor...dedi....
neyse hayirlisi böylermis...