Tp Bebek ve Akupunktur

denız bebek için konuş bencede.............bı yandanda onunla ılgılı ığneler koysun bellı olurmu tedavısız gelır ınş bebışın..................

canım tedavisiz olması için son ay bu ay tabii eğer bu ay sonu başlayacaksam. pazar pazartesi de ovulasyon günüm zaten o nedenle pazar dönüyorum çalışıp bir ümit son kez deneyelim diye ama kendiliğinden gelmesi için pek ümidim kalmadı. diğer yandan dönünce akuya başlayayım da tüpe kadar faydası olsun. bu arada selenyum, çinko, seven seas plus, folbiol hayıt tohumu ve çörekotu tarçın arısütü bal polen karışımına devam. incir de yapayım dedim ama istnbulda ve burada güzel kuru incir bulamadım. dönünce arayıp bulursam tedaviye kadar yiyerek değerlendireceğim. şu an tazesi ile idare ediyorum yerimseniben

canım o zaman hemen basla akuya kı tredavıyre etkı etsın..................ınş hersey yuregıne gore olur.............bu kurlerıde bırakma..............bol dua

bensucum her hafta gıdılıyo............ınş bı yer bulur gorusursen rahatlarsın ıyı tatıller sana...................................

el-muaalim canım çok sagol..tedavime başlamadan bir ay evvel başlamayı düşünüyorum..inşalllah hakkımızda ne hayırlıysa RABBİM onu nasip etsin..inşalllah hamişlerden olursam büyük bir başlık açmayı bende istiyorum..:Saruboceq:

el muallim döner dönmez akucumu arayıp başlayacağım canım eğer o yapmıyorsa başka bulacağım acilen kaydirigubbakcemile5

kız zummın hamsını gormuşşsun.................hadı hayırlı ols oıooooooooooo artış var ya hamışler artıyo..............kız buluesu yap şu testı yarın.....................sevındır bızı.................

mamba
elmuallım
gulen
toprak
senay
burge
zummın
buluesu.................ınşşşşşşşşşşş
eksık varmı...................................

sende mı burutus............ya ışte bak yaşlılık...........nasıl gıdıyo .............sen bıraz anlat kendını ya.............
he bende ya ne sandınnnkaydirigubbakcemile3 canım aşk olsun o kadarda yaşlı deilsin
benim ii gidiyo bu aralar kafamda bebiş yok ara verdik daha doğrusu dr da ara vermemizi istedi bende ramazan gelcek die istemedim tedavi 28 yaşındayım yarışmaya elazığdan katılıyorumkaydirigubbakcemile2 2 aşılam ve öncesinde 4 defa klomen kullandım eşimde sprem hareket sorunuve morfolojisi 1sorunu var bende de prl ve guatr vadı ama onlar halledildi aşılama deneyimleri olmayınca dr um gene aşılama yapalım dedi ama ben artık istemiyorum hem maddi hemde manevi yıpranıyorum ilaçlardan 5 kilo aldım o yüzden dr la kararlaştırdık ve tüp e geçiyorum eylülde adet olunca tahliller için çağırdı ve ekimde te tüp yapıcaz kısmet olursa ablacım

eve ben senden dort yaş buukum................oglum onbesıne gırecdk bu ayın 28 ınde...........ınş kardes verelım onlara.............hadı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mamba
elmuallım
gulen
toprak
senay
burge
zummın
buluesu.................ınşşşşşşşşşşş
eksık varmı...................................
eeeeeeee bakk gene benim ismim yok:sinifsinif: ben hep böle ağlarım ve daha da tüp bebeklen akapunktura gelmemsenağlama senağlama kaydirigubbakcemile3

ozgul kızım sen hamış kal ınş senıde yazıcam ................bu lısteye onları yazdım hadı ınş sen denız ınş hamış olun............basla artık sende akuya...............

muallimim sana cevap yazdım ama senin yazzının içinde kalmış kendimi azcık tanıttım orda
biliyom canım saol onlar hamiş listesi inş bizede girmek nasip olur o listeye inş kız bide burda aku yapıcak yer yok ilçedeyim ben canım

ınşşşşşşşş ozgul ınş guzel haberı sende verırsın............ılçede aku olmaması normal tabı pekı ordan merkeze hada bı gıun gıtsen zaten tedavı surecınce bıray kadar............ınş hayırlısı ama olmazsa uzulme ınan hersey kısımet.......tedavın ınşşşşşşşşş guzel gecer............moral önemlı .........hep pozıtıf ol..............bol dua..............evet okudum atrada kalımış............yasın genç ınş otuza varmadan anne olursun....................

pınkım cok sagol canım...............sanada hayırlı bereketlı cumalar....................nasılsın canım ya tedavı ışını naptın ınş hersey guzel olur................

hayırlı cumalar pinkrosecum nasılsın
muallim ablacım yaş küçük ama çevre büyük insan bazen bunalıyo laflardan ama şuan pozitifim rabbim ol derse olacak bu mubarek günlerde bana da inş gönderecek ekim ayına az kaldı:) korkuyorum olmaz die ama içimden hep rabbim zamanı gelmişse gönderecek diyorum hayırlısı olur inş duan için saol ablacım allah razı olsun ilçe ile arada 1 saat var ve feribotla geçiliyo hep araçla gidilse gidersim ama vakitleri ters oluyo neyse dua ederim bende rabbim gönderir inş

Günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrr kızlar nasılsınız

Herkese hayırlı cumalar allah hepimizin duasını kabul etsin inşallahhhhhh

Muallimcimmmm erkencisinnn bakıyomda bebişler uyutmadımı seniii vayy yaramazlarrr

Şenaycım senin nasıl gidiyor canım sende erkencisinn bulantıların geçtimi biraz ben baştan beri hepinizi izledim
maşallah hepinizede darısıda benim gibi bekleyenlere inşallahhhh

Serapçım ben hep erkenciyim de, net'e erken giremiyorum her zaman, çalışıyorum ben, sabah işler yoğun oluyor..

Bulantılarım hep aynı canım ya, alıştım artık onlara, herhalde 1-2 ay daha benimleler, o yüzden şikayet etmeyi bıraktım artık:)

Allah seninde gönlüne göre versin en kısa zamanda inşallah canım...
öptüm

günaydın canım herkese hayırlı cumalar. evet akuya devam ama kilo ve stres için. haftya dönünce de bebek için konuşacağım. senin bebekler nasıl yaramazlık yapıyorlar mı mide bulantıı devam mı ?

yaramazlıklara devam ediyorlar tabiiki alıştım, ama artık hissediyorum sanki onları, genelde sağ tarafımda ağrı sayılmaz ama bir kıprtı, gaz gibi bir şeyler oluyor, artık otururken filan ellerim hep karnımda, Allah en kısa sürede sana da yaşatsın canım, çok farklı duygular....

Back
X