- Konu Sahibi el-muallim
- #5.101
denız bebek için konuş bencede.............bı yandanda onunla ılgılı ığneler koysun bellı olurmu tedavısız gelır ınş bebışın..................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bensucum her hafta gıdılıyo............ınş bı yer bulur gorusursen rahatlarsın ıyı tatıller sana...................................
sende mı burutus............ya ışte bak yaşlılık...........nasıl gıdıyo .............sen bıraz anlat kendını ya.............
he bende ya ne sandınnnkaydirigubbakcemile3 canım aşk olsun o kadarda yaşlı deilsin
benim ii gidiyo bu aralar kafamda bebiş yok ara verdik daha doğrusu dr da ara vermemizi istedi bende ramazan gelcek die istemedim tedavi 28 yaşındayım yarışmaya elazığdan katılıyorumkaydirigubbakcemile2 2 aşılam ve öncesinde 4 defa klomen kullandım eşimde sprem hareket sorunuve morfolojisi 1sorunu var bende de prl ve guatr vadı ama onlar halledildi aşılama deneyimleri olmayınca dr um gene aşılama yapalım dedi ama ben artık istemiyorum hem maddi hemde manevi yıpranıyorum ilaçlardan 5 kilo aldım o yüzden dr la kararlaştırdık ve tüp e geçiyorum eylülde adet olunca tahliller için çağırdı ve ekimde te tüp yapıcaz kısmet olursa ablacım
eve ben senden dort yaş buukum................oglum onbesıne gırecdk bu ayın 28 ınde...........ınş kardes verelım onlara.............hadı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
eeeeeeee bakk gene benim ismim yok:sinifsinif: ben hep böle ağlarım ve daha da tüp bebeklen akapunktura gelmemsenağlama senağlama kaydirigubbakcemile3mamba
elmuallım
gulen
toprak
senay
burge
zummın
buluesu.................ınşşşşşşşşşşş
eksık varmı...................................
Günaydınlaarrrrrrrrrrrrrrr kızlar nasılsınız
Herkese hayırlı cumalar allah hepimizin duasını kabul etsin inşallahhhhhh
Muallimcimmmm erkencisinnn bakıyomda bebişler uyutmadımı seniii vayy yaramazlarrr
Şenaycım senin nasıl gidiyor canım sende erkencisinn bulantıların geçtimi biraz ben baştan beri hepinizi izledim
maşallah hepinizede darısıda benim gibi bekleyenlere inşallahhhh
günaydın canım herkese hayırlı cumalar. evet akuya devam ama kilo ve stres için. haftya dönünce de bebek için konuşacağım. senin bebekler nasıl yaramazlık yapıyorlar mı mide bulantıı devam mı ?