Tp Bebek ve Akupunktur

herkese günaydn umarım herkes iyidir ve sağlıklı doğumlar diliyorum..dört gözle doğuracağınız günüde görmek nasip olur inşallah...

canım hoşgeldın.................cok sukur sımdılık ıyıyız canım............ınş guzel temennın ıcın sagıol...........bende senın hamış olacagın gu nu sabırsızlıkla beklıyorum ınşşşşşşşşşşşşşş................guzel gunler ols ..................

bu yazın hamışler.....................
mamba
elmuallım
toprak
gulen
senay
burge
zummın...................rabbım tamamına erdırsın bızlerı.............................amın......................
hamışlık ıçın mucadelele veren hatunlar
serappy
denız
buluesu
bensunaz
ozgul
baska varmıydı acep....................ınş rabbım basaranlardan eylesın..............................amın..........

hayırlısıyla inşşş allah sizin tarafınıza geçmeyi nasip eder kaydirigubbakcemile5

HAMİŞ OLANLAR HATUNLAR..................
mamba....................
elmuallım............üçüz........aralık...........ocak
gulen.................subat,
toprak................şubat
senay....................ıkız..............subat
naz....................mart
burge.......................mart
RABBIM TAMAMINA ERDIR ...............AMIN...............
HAMIŞ OLMAK IÇIN MUCADELENE EDEN HATUNLAR
serapy....................eylul
ozgul.................eylul
bensunaz................eylul
denız....................ekım.....................
RABBIM BAŞARANLARDAN EYLE...............AMIN................

zummın...................nısan.......................

Muallimcim canım benim serap ve özgül ekim ayı olacak

ama bu liste daha güzel olmuş renkli renkliiiiii
ellerine sağlık üçüz annesiiiiii

GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNN

Vallaha kızlar bu topiğin tiryakisi oldum ben

o kadar iyi geliyor deşarz oluyorum, pozitif oluyorum
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallahhhhhh AMıNNN

hım demek ekımde ............bayramdan sonra yanı ınşşşşşşşş bereketrlı kısmetlı olur.............ınşşşşşşşşş ...............seneye ınş herkes bebışını alır kucağına buluşuruz..............ınşşşşşşşşşş

zummın nerede acaba...................
toprak kız tatıl sardı galıba davalar senı beklıyoooooo ama cabuk gel.................
gulen kız gır bıraz.............oğlun nasıl................
senay iş nasıl mıde bulantını azcık daha cekecen zor ama katlan canım.........
naz senınkıler ıkız olabılır
burge ınş hersey yolundadır............dınlen............
ben sıkıntıdan evde buralarda sorf yapıyoom.................haaaaaa hasemam var ............hehe.........yoksam yasak mı...............kımısıne batıyooo ya hasema ..........bende ınternette sorf yaparken gıyıyomm garı............opuyorumnanaktanzemuszemus
ozgul serap denız bensu ıyı bakın kendınıze..................tedavuıye dek gezın tatıl yapın..........

naz1982 inşallah ikiz olur ama çift veya tek sağlıkla kucağına alırsın kaydirigubbakcemile3:emir_bebek::emir_bebek:

biz de kavga döğüş perş memorial a gideceğiz. dr ikna edebilirse eşimi ve benim aksi birşeyim çıkmazsa bu adette başlayacağız. kredi alacağız henüz işlerde tam toplanmadığı için geri ödemesi düşündürüyor eşimi ama 6 ay beklersek ben 43 olcağım yani çok zor. kızlar dua edin başlarsak olsun bu sefer yoksa 1 kez daha ancak 6 ay sonra deneyebiliriz en erken ve kronometre geriye doğru işliyor son hız :1no2:

ınş denızcım ya ınşşşşşşşşşş basla yasın cok gecmesın artık....................rabbım guldursun ınşşşşşşş

hım demek ekımde ............bayramdan sonra yanı ınşşşşşşşş bereketrlı kısmetlı olur.............ınşşşşşşşşş ...............seneye ınş herkes bebışını alır kucağına buluşuruz..............ınşşşşşşşşşş

Muallimcim inşallah canım ya siz ankaraya gelin ya biz istanbula yada hak geçmesin ortada biyerde buluşalımmmmopuyorumnanaktan

ya ıst ve ank ortası zor olur.............ama bursa olur bak.............yada coğunluk nerdeyse orası olur oylama yaparız ınş o gunler gelsın ınş buluruz ortayı................

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim...Nasılsınız bakim?Bana tatil çok iyi geldi , gayet güzel dinlendim , hamişliğin tadını çıkardım...Herkese 1 kaç gün de olsa tatile gitmesini tavsiye ederim.El muallimcim valla müvekkiller beni tatilde de boş bırakmadılar maşallah , ama olsun iş olsunda...Sen de haftaya yiğenleri görmeye gidiyormuşsun , artık yaramazlar cinsiyetlerini de gösterirler inşallah...Gülencim senin oğlunda senin gibi yaramaz , utanmadan göstermiş pipiyi...Benim de cuma kontrolüm var , ikili testim yapılacak .Benimki de belli eder inşallah cinsiyetini.Gerçi benim içime kızım olacak gibi geliyor.Ama hiçte önemi yok sağlıklı ve hayırlı olsunda...Burgecim kahverengi lekelenme benimde olmuştu hatırlarsan dr. normal demişti , kırmızıya dönmediği sürece problem yokmuş , allaha şükür sonradan da olmadı ve nerdeyse 3. ayı bitireceğiz .Bulesuucum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım , ama bencede bebeklerin düşmesininin kimyasal gebeliğin sebebini mutlaka araştırıp öyle tüp bebek yaptırın tekrar.Serappp , Özgül, Deniz ve diğer arkadaşlar hep pozitif olun çünkü bebişler pozitif annelere sımsıkı tutunuyorlar, kendine stres yapan anneleri sevmiyor bizim nazlı bebişler.Şenaycım senin de inşallah 1 kaç haftaya kadar bulantıların geçer , benim hiç bulantım kalmadı allaha şükür sadece soğan sarımsak kokusuna halen dayanamıyorum...Benden şimdilik bu kadar fıstıklar...

oooooooooooooo gezgıncı annemız gelmış................oh guzel bı tatıl yaptın............bana ızın yok ınlş seneye cıkarırm acısını...........sımdı işlere devam bakalım...................masallah ıyısın............banada kız gıboı gelıyo................hayırlısı bıde ben öğrensem ıyı olcak............ayyyyyy solemesemde sızı catlatsam mı acep.................

nevinn hoşgeldinnnn emel hanıöla kulaklarını cınlattıkkk
bugünde kendi dr gittik erkek dedi pipisinin usg bile verdi :) yirim oniii
ense kalınlı ölçüldü çok şükür 1.1 çıktı 2 'li test için kan verdik perşembe çıkıcakkk

Back
X