Tp Bebek ve Akupunktur

Hoşbulduk kızlar...El muallimcim sen bize kıyamazsın cinsiyetini söylersin, bak şimdi bir de hamileyiz.Senin de 2 kızın 1 oğlun olucak gibi geliyor bana...Gülencim ne konuştunuz bakim Emel hanımla?Senin bıcırık ne çabuk gösterdi pipiyi ya ne güzel.Bu arada riskli 3 ayı geçtin hadi gözün aydın.Benim testler nasıl çıkacak bakalım , şu toksoplazma olayından sonra çok korkar oldum her şeyden.Allahım bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın.Tüm ısteyen arkadaşlarımıza da çifter çifter versin...

hımmmmmmmm alıştın sen dımı kıyamam bılıyonnnnnnnn...............ya bu gulen ne hızlı kız ya ben goremedınm bu kız hemen oğrendı..............bakalım ınş toprak hayırlısı sende korkma ınş hersey guzel gıdecek................

ınşallah el muallimcim, allahım bebişlerimizi bize bağışlasın.ışin kötüsü Tatilde yine dişim ağrıdı ve dr. lokal anestezi ile işlem yaptırabileceğimi söyledi , bende iğne vurdurdum dişten 2 tane kanal tedavisi yapıldı ama çok içime sinmedi.Birde antibiyotik kullanmam gerekti , dr. um kullanabilirsin dedi.Bütün aksilikler bizi buluyor ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum.Allahım hakkımızda hayırlısını versin ne diyim...

Hoşbulduk kızlar...El muallimcim sen bize kıyamazsın cinsiyetini söylersin, bak şimdi bir de hamileyiz.Senin de 2 kızın 1 oğlun olucak gibi geliyor bana...Gülencim ne konuştunuz bakim Emel hanımla?Senin bıcırık ne çabuk gösterdi pipiyi ya ne güzel.Bu arada riskli 3 ayı geçtin hadi gözün aydın.Benim testler nasıl çıkacak bakalım , şu toksoplazma olayından sonra çok korkar oldum her şeyden.Allahım bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın.Tüm İsteyen arkadaşlarımıza da çifter çifter versin...
Banada 3 kız yada 3 erkek gibi ama genelde ücüzlerin 2 erkek 1 kız oluyy ..
nasıl gidiyor falan dedi bende gelecek galiba 12.haftasında dedim bişi danışacaklarmış dedim.. reyhanı sordum gelecek dondurulmuşlarla denemeye falan dedi..
ben pazar günü gördüm başka drda bugünde sorunca hemen gördük bacakları acık yatıyordu .. bugün uyumasaydı cd çekecektik dr uyandırmayalım dedi yoksa apzar günkü dr karnımı hafif gıdıklayıp uyandırmıştı oğlumu bu sefer uyuyodu yavrum.. ikili testin sonucu perşembe çıkıcak..
siz bora beyden randevu aldınızmı? bende toksoplazma negatif çıktı dikkatli ol dedi

Dr pozisyonuna göre falan diyor ama ücüzlerde zor be benim arkadaşım dogum yapacak neredeyse 9. aya girdi 3.cinsiyeti belki kız demişler 2 erkek ama 3 ezilen büüzlenin anlıyamamışlar :)
nevin seninde erkek oalcak dermişim :) benim hislerim çıkmıyor ayrıca kendimede kız hissetmiştim

13artı 0 da 3 ay bitmiş oluyomuş ebnde pek anlamıyom bu hafta ay hesabından , bana göçre gebelik 10 aya çıkıyor 4 hafta 1 ay demek çünkülüm

kız gulen unuttu bızı tam dıcektın buldun oğluşunu unuttun burayı.....................kız yetrr uyusun bırak rahat sabırsız anne senı.................bence kız gıbı topragın...........bakalım haftaya ınşşşşşş bellı eder benımkıler..............ıyı bakın bebışlere

4 hafta bı ay ama radakı artı gunler varya onlar olunca le olmuyooo...................msela 17 haftaya gırınce bese gırıcem ınş bı haftam vatr bu ayın sonu 4 bıtıyo ınşşşşşşşşşşş

Sen maşallah büyüdün canımm dikkat ediyormusun kendine? Bana artık yatma dedi 5 kilo aldımda :)

kız gulen sıl kız şu yazıyı kız pipili geldı deyoon utanmaz kız cocuğu utandırcen...............:kedi:CADIARZUlaelaelaelaelae

4 hafta bı ay ama radakı artı gunler varya onlar olunca le olmuyooo...................msela 17 haftaya gırınce bese gırıcem ınş bı haftam vatr bu ayın sonu 4 bıtıyo ınşşşşşşşşşşş

tamam da .. sen 17 girince beşe girmiş olucan yani bir haftan değil 2 haftan var çünkü 15 artı 6 gelip 16 olucan 16 6 gelince 2 hafta
ben 4 girmedim senin dedin gibi olsaydı benim kutum 4.olardı

yatmaynmış bana gezmek yasak................yok valla yıyom mıdem bu hafta ıyı zaten canım tatlı ıstemeyoo ekşı yıyom habıre................sen tabı manken olcan yıne doğurunca ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sısko oluysun..................

Bende heralde haftaya giderim Bora Beye.Bir cuma günü dr. gideyim bebişi göreyim.Kontroller 1 aya çıkıyor galiba bundan sonra çok kötü ya.Bebişi çok özlüyorum, sürekli görmek istiyorum.Bu arada karnım çıkmaya başladı kızlar benim.Sizin ki ne alemde?

yarın onaltıya gırcem ınş............haftaya salı onyedıye.................sımdı onbeş doldu..........hayırlısı ols adı ne olcak oğluşunu

drda yat artık dedi yatmaktan popon çatlamış dedi(gerçekten kırmızı hemde) çok kilo almak iyi deil erken doguma bile sebeb verir dedi.. günde 30 dk yürüyüş yapacan dedi
sürekli yatmıyom ama yemek vs de yapmıyorum bahcede falan oturuyoruz hergün merdiven inip çıkıyom oda spor demii :)

gülsümm savdın başından haa

yarın onaltıya gırcem ınş............haftaya salı onyedıye.................sımdı onbeş doldu..........hayırlısı ols adı ne olcak oğluşunu

bende 13 girmiş olucam.. soranla 3 aylıkmıyım diyim artık hafta hesabı vermim millete

ne dıyoon kız net bazen gıdıyoooooooooo.................valla keyfını çıkar al bırtaz hıçte erken doğum olmuyo .................oh bahce sefası ...............

Back
X