- Konu Sahibi el-muallim
- #6.661
buluesu sagol canım nasılsın................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım hayırlısı ile dün ilk göbekten baskılayıcı ignemi yaptım bakalım adet olana kadar böyle devam işş rabbim bizide sevindirir inşşGünaydın kızlar.....
Toprakçım kızın geliyormuş, hayırlı olsun canım.... Bakalım bizimkiler kız mı, haftaya görcez, ama bizde 2 kıza alıştırdık kendimizi....
Denizcim, Cuma gününe kadar sabretcez artık, senelerdir sabretmedik mi zaten, sonu hayırlı olsun yeterki....
Gökçe'cim tedavin hayırlı olsun canım....
muallim, bensunaz, bluesu, gülen, serap, nil ve unuttuklarım öpüyorum herkesi, güzel bir gün olsun inşallah....
Günaydınnnnn kızlar nasılsınız
Gökçecim tedavin hayırlı olsun canım başlamışsın çok güzel
Şenaycım,Elmuallimcim, Toprakcım bebeklerinizin sağlıklı ve sizinde iyi olmanıza çok sevindim
bende akuya devam ediyorum henüz tedaviye başlamadım kısa protokol olacak benimki adeti bekliyorum
hepinizi öpüyorum sevgilerrrrrrrr
toprak ınş 26 dan soonra azcık alıcam bıseyler hast ıçın tam alışverısı doğunca yapıcam ınlş..........odayı falan ama gıdıp bakıp karar verıcem sonra alması kolay modoko yakın bana oraya bakıcam .........kukla mobılya da begendığım bı takım var ınş netten gır bak abc lı takım .........pahalı hele bıde üç yatak ..........ols saglıkla gelsınlerde........................hast ıçın badı zıbın battanıye corap bez alırım ınş tamamına erelım ............sonra dıgerlerı gelır arkamızdan ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Günaydın kızlar.....
Toprakçım kızın geliyormuş, hayırlı olsun canım.... Bakalım bizimkiler kız mı, haftaya görcez, ama bizde 2 kıza alıştırdık kendimizi....
Denizcim, Cuma gününe kadar sabretcez artık, senelerdir sabretmedik mi zaten, sonu hayırlı olsun yeterki....
Gökçe'cim tedavin hayırlı olsun canım....
muallim, bensunaz, bluesu, gülen, serap, nil ve unuttuklarım öpüyorum herkesi, güzel bir gün olsun inşallah....
amin toprakcım inşalllaahhhh....demek akucuların kız bebişleri oluyor...ayyy sağlıklı olsunda............... RABBİM tezde yakında hamiş kalmayı saglıklı salih evlatlar bizlerede nasip etsin............ayy merak ettim el-muallim gülen de akuya gitti mi.......
denizcim benimde kalkıyordu o bant bazen, ama ben hemen değiştirmiyordum, bastırıyordum iyice, ovalıyordum, yapışkanı ısınınca yapışıyor yine, bazen hergün kalkıyor, hergün de değişemeyiz... Yine olursa hemen çıkarıp atma bence, en azından değiştirene kadar idare etsin bence...
Bu arada seni daha sakin görüyorum, maşallah kendine geldin biraz..... Cuma günü tam sevincez inşallah....
bensunaz.....sen akuya başlamışmıydın........