Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın canım.... bende giremedim... herkezin geçmiş bayramı tekrar mübarek olsun.....kıslar naptınız nasılsınız.....muallimcim inşalllah en kısa sürede kucagına alacaksın bebeişleri....

selam ..................ınş bı bebegım makıneden cıkmış daha ıyı .............ınş dıgerlerıde gelır ardoından...............ben ıyıyım sadece bebeklerımı ozluyorum .......ınş rabbım nasıp eder kucama ............sızde ıyı bakın kendınıze.........ınanın ne oldugunu anlamadan kendımı amelıyathanede buldum rabbım bu bı ruya olsun dedım ama olmadı............esım sehır dısındaydı oğlumla evdeydık..........namazdan sonra uzanım dedım daha yattım kı bıseyler bosalldı hıssettım tuvalete kostum heryer kan oldu saskın vazıyetltte korkarak oğluma seslendım telefonu getır dedım ........canım cok korktu ...............ınş rabbım bebeklerım ı bana bagışlar.................dua edın............... nıl ne yaptın canım aklımdasınız ama aklım cok yogun..........

canıııımmmmmmm muallimemmmmmm doğurdunmu hayırlısıyla büyütürsün kızlarını çok tebrik ediyorum tatlımmmŞeniz

merhaba arkadaşlar, nerdesiniz, nasılsınız...

UĞURLU TOPİK'İMİZ ÖKSÜZ KALMASIN...

öptüm hepinizi....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Şenaycım buralardayız ama sitede problem var, siteye giremiyorum bir türlü.Sen nasılsın?Kızların nasıl?Hazırlıklar nasıl gidiyor?

muallim çok ama çok geçmiş olsun canım, gözün aydın tekrardan... Allah inşalalh bundan sonrasını da kolaylaştırı da biran önce eve götürürsün kızlarını... kızların da sana benziyor çok gçlü bence. bak hemen toparlandılar maşallah maşallah...

Şenaycım buralardayız ama sitede problem var, siteye giremiyorum bir türlü.Sen nasılsın?Kızların nasıl?Hazırlıklar nasıl gidiyor?[/QUO

sağol toprakçım bende iyiyim, kızlarımda iyi çok şükür, 9 aralıkta görmeye gitcez onları, çok merak ediyorum, büyüdülermi, ne kadar oldular.... sen gittinmi yakın zamanda kontrole?

hazırlıklardan, çok fazla ilerleme yok, ben doğumöncesi iznimde ve doğumdan sonrasında yani 4-5 ay çorluda kalcam.. ordaki evimi hazırlıyoruz yavaş yavaş... ay sonu eşyalarımızı götürcez ve doğum iznine ayrılcam inşallah... park yatak baktım hafta sonu çorludan, muhtemelen beşik yerine onlardan alcam, gerektiğinde de istanbula getirebileyim diye.. sen almıştın dimi park yatak....
kıyafetleri yavaş yavaş tamamlıyoruz, ama biberon tarzı ve şampuan vb. bakım malzemelerinden daha bişey almadım... ama biberonları avent, bakım malzemelerini de sebamed almaya karar verdim... karar vermek işin yarısı en azından, bi hafta sonu çıkar hepsini alırım...

sen neler yaptın canım, büyük ölçüde tamamlamışsındır sen...

gunaydin kizlar nasilsiniz
muallimcim sen nasilsin bebeklerin iyilermi
diger hamis arkadaslarim sizler nasilsiniz iyimisiniz
sizleri cok optum kendinize iyi bakin optum

Günaydın kızlar...Dün Şenaycım sana tüm yaptıklarımı yazdım ama sistem malessefki kaydetmedi beni deli etti.Yaptıklarımı özetlemek gerekirse ben küçükleri bitirdim büyükler ve elektronik eşyalar kaldı.Park yatak almadım ama park yatakta chicco almaya karar verdim.Araba konusunda halen kararsızım...

merhaba arkadaşlar,
ya bugün siteye hiç giremedim ben.... dün toprak giremiyorum sorun var demişti, ancak bu saatte ve hiç yılmadan defalarca deneyerek girebildim...
ben iyiyim, inşallah herkes de iyidir...

toprakçım, evet sitenin durumu çok sinir bozucu, merak ediyorsun arkadaşları, yazıyorsun kaydetmiyor... inşallah düzelir...

herkese iyi akşamlar.. öptüm...

muallimcim inş bebeklerin şuan daha iyidir canım
kızlar hepinize slmm kib öpüyorum hepinizi
nil naptı acaba inş hayırlı sonuç alır
bensudan naber yaa inş oda güzel sonuç alır inş

kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın

selam ..................ınş bı bebegım makıneden cıkmış daha ıyı .............ınş dıgerlerıde gelır ardoından...............ben ıyıyım sadece bebeklerımı ozluyorum .......ınş rabbım nasıp eder kucama ............sızde ıyı bakın kendınıze.........ınanın ne oldugunu anlamadan kendımı amelıyathanede buldum rabbım bu bı ruya olsun dedım ama olmadı............esım sehır dısındaydı oğlumla evdeydık..........namazdan sonra uzanım dedım daha yattım kı bıseyler bosalldı hıssettım tuvalete kostum heryer kan oldu saskın vazıyetltte korkarak oğluma seslendım telefonu getır dedım ........canım cok korktu ...............ınş rabbım bebeklerım ı bana bagışlar.................dua edın............... nıl ne yaptın canım aklımdasınız ama aklım cok yogun..........

önce çok geçmiş olsun muallime
uzun zamandır portala girmiyordum şok oldum erken dedim kendi kendime
inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerini evine götüreceksin ben inanıyorum bak tek tek kucağına gelmek için sabırsızlanıyorlar meleklerin
allahım hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin
kızlarında hayırlı evlat olarak büyüsünler inşallah
çok öptüm allaha emanet olun

slm kızlarrr nasılsınız ben bugun hastaneye gittim muayenemi oldum ikinci tedavime baslıcaktım ayrıca akupunkturada gidiyorum ben 4 seans olmustu simdiye kadar muayenede doktorum bir tane yumosumun önde oldugunu yani diğerlerine göre daha büyükmüs riske atmayalım dedi bir dahaki ayı bekleyelim dedi bana ektraferm adlı ilac yazdı adetimin 21 nci günü kullanmaya baslıcam sonra bitince gidicem kızlar bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba akupunktur benim yumosumu büyütmüs olabilirmi kafam karıstı simdi benim devam edimmi yoksa bırakayımmı herseyin hayırlısı rabbimden cok saolun

elgiz canım sanmam akunun yumoşu büyütecegini..sen yinede bir doktoruna danış derim...akuyu bırakma derim...inşalllah sende hayırlısıyla başlayıp hamiş olanlardan olursun...................gökçecim bende merak ediyorum nili......acaba noldu???? inşalllah tutunmuştur ......gökçecim bende inşalllah bu ayın sonuna doğru başlarım artık.....kıslar iyi geceler...opuyorumnanaktan..

ben bugün kk dan bisey anlamadim....sayfa gözükmiyor dogru dürüst...neyse insallah hepiniz iyisinizdir...bizim 3 hafta sonra doktorda randevümüz var...bebis büyümüs olcak ozaman..insallah...senayk bak sende 100 lere indin...sira bende :) herkese Allah rahatlik versin

elgiz canım sanmam akunun yumoşu büyütecegini..sen yinede bir doktoruna danış derim...akuyu bırakma derim...inşalllah sende hayırlısıyla başlayıp hamiş olanlardan olursun...................gökçecim bende merak ediyorum nili......acaba noldu???? inşalllah tutunmuştur ......gökçecim bende inşalllah bu ayın sonuna doğru başlarım artık.....kıslar iyi geceler...opuyorumnanaktan..

saol canım cevabın icin ya icim rahatladı inan bugun doktoruma söylemeyi unuttum ben ya akuya gittiğimi .))) neyse telde söylerim bakalım ne dicek iyi dileklerin icin cok saol canımmm herseyin hakkımızda hayırlısı olsun ins

selam kızlar...........hepınıze cok tesekkur................sera canım cok sagol ...............ınş ıyı olurlar su an sıkıntı yok kılo almalarını beklıcez ınlş sıkıntısız buyurlewr ınş..........tek tek hepınıze cok tesekkur ederım okuytorum ama yazmaya fırsat bıulamıyorum..........ben ıyıyım cok sukur zaten hastaneye gıtmekte kendımı ve agrılarımı unuttum .........ıyı olsunlarda ınş onemnlı degıl..........ıyı bakın kendınıze ınl tedavıde olanlar hamıle haberlerını verın hamılelerde rahat ılerler benımkıler acele ettıler ...........ama uçuzler genelde böle oluyooo...........tam artık atlattım 33 34 u bulurum derken ......... gelıverdıler.............ela dila seda.......................

günaydın kızlar, nasılsınız....
muallimcim, ELA, DİLA ve SEDA isimleriyle çoook uzun, sağlıklı ve hayırlı bir ömür taşısınlar inşallah...
zümmincim, evet çok şükür 100 den geri saymaya başlıyorum bugün, birde herşey yolunda giderse 2-3 hafta önce geleceklerini düşünürsek, aslında 80-85 gün filan kalmış oluyor.. hayırlısıyla o günlere geliriz inşallah...
Elgiz'cim, aku'nun yumurta gelişimine ve kalitesine olumlu etki yaptığını biliyorum ama anlamadığım sen şuan tedavide değilsin dimi, yani henüz başlamamıştın, kaç tane yumoşun varmış ki... ben tedaviye başladığımda aku'cum sadece strese yönelik uygulama yapmıştı, hormonlara ve yumurtalıkları uyarıcı iğneleri kullanmamıştı tedavim süresince... mutlaka doktorun ve aku'cunla paylaş bence canım....
Gökçe'cim, Bensu'nazcım sizler nasılsınız..

Herkese Hayırlı Cumalar...

Back
X