- 8 Ağustos 2009
- 496
- 0
- 96
- Konu Sahibi el-muallim
- #8.181
günaydın canım.... bende giremedim... herkezin geçmiş bayramı tekrar mübarek olsun.....kıslar naptınız nasılsınız.....muallimcim inşalllah en kısa sürede kucagına alacaksın bebeişleri....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ..................ınş bı bebegım makıneden cıkmış daha ıyı .............ınş dıgerlerıde gelır ardoından...............ben ıyıyım sadece bebeklerımı ozluyorum .......ınş rabbım nasıp eder kucama ............sızde ıyı bakın kendınıze.........ınanın ne oldugunu anlamadan kendımı amelıyathanede buldum rabbım bu bı ruya olsun dedım ama olmadı............esım sehır dısındaydı oğlumla evdeydık..........namazdan sonra uzanım dedım daha yattım kı bıseyler bosalldı hıssettım tuvalete kostum heryer kan oldu saskın vazıyetltte korkarak oğluma seslendım telefonu getır dedım ........canım cok korktu ...............ınş rabbım bebeklerım ı bana bagışlar.................dua edın............... nıl ne yaptın canım aklımdasınız ama aklım cok yogun..........
Şenaycım buralardayız ama sitede problem var, siteye giremiyorum bir türlü.Sen nasılsın?Kızların nasıl?Hazırlıklar nasıl gidiyor?[/QUO
sağol toprakçım bende iyiyim, kızlarımda iyi çok şükür, 9 aralıkta görmeye gitcez onları, çok merak ediyorum, büyüdülermi, ne kadar oldular.... sen gittinmi yakın zamanda kontrole?
hazırlıklardan, çok fazla ilerleme yok, ben doğumöncesi iznimde ve doğumdan sonrasında yani 4-5 ay çorluda kalcam.. ordaki evimi hazırlıyoruz yavaş yavaş... ay sonu eşyalarımızı götürcez ve doğum iznine ayrılcam inşallah... park yatak baktım hafta sonu çorludan, muhtemelen beşik yerine onlardan alcam, gerektiğinde de istanbula getirebileyim diye.. sen almıştın dimi park yatak....
kıyafetleri yavaş yavaş tamamlıyoruz, ama biberon tarzı ve şampuan vb. bakım malzemelerinden daha bişey almadım... ama biberonları avent, bakım malzemelerini de sebamed almaya karar verdim... karar vermek işin yarısı en azından, bi hafta sonu çıkar hepsini alırım...
sen neler yaptın canım, büyük ölçüde tamamlamışsındır sen...
kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın
selam ..................ınş bı bebegım makıneden cıkmış daha ıyı .............ınş dıgerlerıde gelır ardoından...............ben ıyıyım sadece bebeklerımı ozluyorum .......ınş rabbım nasıp eder kucama ............sızde ıyı bakın kendınıze.........ınanın ne oldugunu anlamadan kendımı amelıyathanede buldum rabbım bu bı ruya olsun dedım ama olmadı............esım sehır dısındaydı oğlumla evdeydık..........namazdan sonra uzanım dedım daha yattım kı bıseyler bosalldı hıssettım tuvalete kostum heryer kan oldu saskın vazıyetltte korkarak oğluma seslendım telefonu getır dedım ........canım cok korktu ...............ınş rabbım bebeklerım ı bana bagışlar.................dua edın............... nıl ne yaptın canım aklımdasınız ama aklım cok yogun..........
elgiz canım sanmam akunun yumoşu büyütecegini..sen yinede bir doktoruna danış derim...akuyu bırakma derim...inşalllah sende hayırlısıyla başlayıp hamiş olanlardan olursun...................gökçecim bende merak ediyorum nili......acaba noldu???? inşalllah tutunmuştur ......gökçecim bende inşalllah bu ayın sonuna doğru başlarım artık.....kıslar iyi geceler...opuyorumnanaktan..