- Konu Sahibi el-muallim
- #8.221
Sağol mambacım .ılk zamanlar dikkat ediyorum diye mi acaba kilo almıyor dedim ...Sonra hep faydalı şeyler yedim ama yine aynı çıktı.Demek ki yapısı böyle kızımın diyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:lepi: :lepi:canim MUALLIMCIM bebeklerine cok sevindim isimleride cok guzelmis masaallah rabbim onlari sana bagislasin
MAMBACIM doguma baya az kalmis rabbim hayirli bi dogum nasip etsin sana insaallah
TOPRAKCIM canim hic merak etme son aylarda bebekler kilo aliyolar almasalarda dogduktan sonra alir hiic canini sikma canim saglikli olsunda herseyin basi hersey gonlunce olsun canim
kizlar ya ben nasip olursa 2 hafta sonra istanbula gelip progesteron ignesini alicam ve ocakta fransada sonkez tup bebek denicem bugun ELEVIT BENEXOL FOLBIOL kullamaya basladim trdeki dr vermisti acupuncturada basladim stres icin HAFTADA BIRGUN.TRANSFERE KADAR YETERLI OLURMU SIZCE TRANSFERDEN SONRADAMI DEVAM ETMEM LAZIM ..............
kafam cok karisik gercekten artik herseyin hayirlisi rabbim FIKIR VERIRSENIZ COK SEVINIRIM SIZLERI COK OPUYORUM
KIZLAR ASKOLSUN SIZE HEPINIZ HAMILE OLDUNUZ BIZI UNUTTUNUZ BANA BI KISIDEN BASKA BILGI VEREN OLMADI ASKOLSUN SIZE
KUSSTUM SIZE MEN mafoldumben
toprakçım, geçmiyor dediğimiz zaman aslında ne çabuk geçiyor dimi... şimdi senin çizelgene bakıyordum, sanki dün gibi 100 gün kaldı deyişin.. bak senin 87, benim 97 olmuş bile... Allah sağlık sıhhat versin, zaman su gibi....